ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Dwa ostatnie nie... Bardziej chodzi o te kamyki za 1,5k i 2k diaxów... Zobaczymy jak to będzie...

Odrazu chce dodać, ze moim postem nie chciałem zhejtowac gry ze buuu p2w ale shit. Kocham ArcheAge i jestem bardziej zaniepokojonym obywatelem.

Odrazu chce dodać, ze moim postem nie chciałem zhejtowac gry ze buuu p2w ale shit. Kocham ArcheAge i jestem bardziej zaniepokojonym obywatelem.

Wystarczy aby gracze negatywnie wypowiadali się na ich forum odnośnie wprowadzonych zmian a Trion ulegnie... Tak było już z kilkoma aspektami gry...

No cóż to niech się spieszą bo obt już niedługo.

Po pierwsze, można kupić za golda na AH.

Po drugie należy pamiętać, że to +50% do bazowego 10%, czyli tylko 5% więcej za tyle diamentów.

Po trzecie i tak na 90% wywalą to z Marketplace przed release.

Fakt faktem że płacz jest tu bezpodstawny bo po 4-5 miesiącach gry każdy gracz będzie i tak miał zbyt wiele pieniędzy na swoim koncie więc na spokojnie wyda je wtedy na iteamy z IS..

Fakt faktem że płacz jest tu bezpodstawny bo po 4-5 miesiącach gry każdy gracz będzie i tak miał zbyt wiele pieniędzy na swoim koncie więc na spokojnie wyda je wtedy na ulepszanie iteamy z IS..

Zartujesz sobie chyba w tym momencie xD??.....Nie wiem czy kiedykolwiek grales w mmo gdzie mozna bylo kupowac rzeczy z is za golda :D rzecz typu boost do upgrade bedzie chodzila za kosmiczne ceny i nie bedzie jej duzo na rynku :) A pisanie , ze po 3 meisiacach bedziesz mial tyle golda i kazdy bedzie mial..no sory ale jest to nie mozliwe zbytnio.

Wy zyjecie w jakims innym swiecie. Kazdy kto ma $$$ ma przewage. Co to za róznica czy kupi golda na epicnpc, maxcheaters czy od Trionu?

Ludzie płaca innym tylko za to zeby driverowali ich postac. Pewnie nawet nie wiecie o co chodzi. Są ludzie, którzy płacą innym za to, że ci będą grali ich postacią jak oni np. spią.
Są ludzie co kupują multum golda na czarnym rynku tylko po to żeby być top one.

Dodali kamienie, które dają 50% od podstawawy, tak? Macie możliwość kupienia tych kamieni za golda w grze poprzez AH.

W czym problem?

To jest biznes. Trion ma w rękach produkt, który cieszy się wielkim zainteresowaniem. Musi na tym zarobić. Zarobić jak najwiecej. Każdy kto pracuje wie jak to jest z przełożonymi.
Wszyscy oczekują wyników. A to czy klientowi się podoba czy nie to już inna sprawa. Ważne żeby zapłacił.

dead server, dead gra w ogóle jutro zamkną serwery

@donek ty to w ogóle agent jestes. grales w aa na kilku cbt,a piszesz jakbyś znał gre od podszewski. Przypominasz mi takiego trola co tutaj pisał o dragon prophet. Pamięta ktoś?

Sprzeda jakiemuś gimbusowi z niemiec itemek i bedzie mial hajs, za ktory kupi cos na is

Zartujesz sobie chyba w tym momencie xD??.....Nie wiem czy kiedykolwiek grales w mmo gdzie mozna bylo kupowac rzeczy z is za golda rzecz typu boost do upgrade bedzie chodzila za kosmiczne ceny i nie bedzie jej duzo na rynku A pisanie , ze po 3 meisiacach bedziesz mial tyle golda i kazdy bedzie mial..no sory ale jest to nie mozliwe zbytnio.

Gram w AA do dzisiaj, tyle że na Rosyjskiej wersji... Ogólnie zaczyna mnie denerwować jak banda specjalistów z CBT, którzy zagrali 2x w AA się wypowiada... Gold w tej grze to jeden z mniejszych problemów. Wystarczy ogarnięta gildia która dobrze wie co robi i trochę wolnego czasu... Oczywistym jest że takie rzeczy będą swoje kosztowały... Nie ma nic za darmo.

Gram w AA do dzisiaj, tyle że na Rosyjskiej wersji... Ogólnie zaczyna mnie denerwować jak banda specjalistów z CBT, którzy zagrali 2x w AA się wypowiada... Gold w tej grze to jeden z mniejszych problemów. Wystarczy ogarnięta gildia która dobrze wie co robi i trochę wolnego czasu... Oczywistym jest że takie rzeczy będą swoje kosztowały... Nie ma nic za darmo.

O to niezle sie trzymasz, ja odpadlem po 2 miesiacach. Problemy z pathem itp. do tego zadnej gildi nie mialem. Na Ru tez sa te itemki? Mi sie wydaje ze tam ten is byl o niebo lepszy. Szkoda ze nie zrobili tak samo na Eu :/

Wczoraj pierwszy raz odpaliłem grę i mam pewniej problem. Co około 10 może 15 minut wywala mnie do pulpitu. Nie wyskakują żadne błędy, info czy cokolwiek. Po prostu gra zostaje wyłączona.

Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz aplikację Glyph

ArcheAge będzie p2w i każdy o tym wie, ale polacy jak zawsze są nie świadomi tego i piszą jakieś kocopoły, dla mnie ta gra długo nie wytrzyma na dzisiejszym rynku, jest kilka a nawet kilkaset lepszych gier, więc nie jarajcie się zbytnio, prędzej czy później ją zamkną a wasze pieniążki przepadną raz na zawsze, dlatego też zastanówcie się czy warto.

Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz aplikację Glyph

I w jaki sposób niby miało mi to pomóc ?

Nic z tego ;] dalej wywala.

ArcheAge będzie p2w i każdy o tym wie, ale polacy jak zawsze są nie świadomi tego i piszą jakieś kocopoły, dla mnie ta gra długo nie wytrzyma na dzisiejszym rynku, jest kilka a nawet kilkaset lepszych gier, więc nie jarajcie się zbytnio, prędzej czy później ją zamkną a wasze pieniążki przepadną raz na zawsze, dlatego też zastanówcie się czy warto.

Bruce Arche Age jest jedną z lepszych gier w tym momencie, i większość ludzi się z tym zgadza. To ty się zastanów czy aby na pewno dobrze wydajesz swoje pieniądze karmiąc siebie? Czy nie są zmarnowane?

Co ty pleciesz, archeage nie jest najlepszą grą obecnie, taki rift kladzie go na kolanach, uświadom to sobie póki nie jest za późno.

Wy zyjecie w jakims innym swiecie. Kazdy kto ma $$$ ma przewage. Co to za róznica czy kupi golda na epicnpc, maxcheaters czy od Trionu?Ludzie płaca innym tylko za to zeby driverowali ich postac. Pewnie nawet nie wiecie o co chodzi. Są ludzie, którzy płacą innym za to, że ci będą grali ich postacią jak oni np. spią. Są ludzie co kupują multum golda na czarnym rynku tylko po to żeby być top one.Dodali kamienie, które dają 50% od podstawawy, tak? Macie możliwość kupienia tych kamieni za golda w grze poprzez AH. W czym problem? To jest biznes. Trion ma w rękach produkt, który cieszy się wielkim zainteresowaniem. Musi na tym zarobić. Zarobić jak najwiecej. Każdy kto pracuje wie jak to jest z przełożonymi. Wszyscy oczekują wyników. A to czy klientowi się podoba czy nie to już inna sprawa. Ważne żeby zapłacił. dead server, dead gra w ogóle jutro zamkną serwery @donek ty to w ogóle agent jestes. grales w aa na kilku cbt,a piszesz jakbyś znał gre od podszewski. Przypominasz mi takiego trola co tutaj pisał o dragon prophet. Pamięta ktoś?

Prosze przestan juz pisac o mnie , nie znajac mnie poniewaz bardzo sie w tym momencie mylisz.W cbt nie gram i gralem chwile bo nie ma to dla mnie sensu.

Item jest p2w i nie ma tu nic do ukrycia....80+% ludzi an oficjalnym forum nie zgadza sie z polityka Trionuw sprawie is Kazdy item do upgrade jest itemem p2w...

Brucelee@ Rift to w obecnej chwili nie ma zadnego podskoku do AIona,Wowa,Tery,czy tym bardziej do Archeage wiec nie pisz glupot:)

Nie piszę głupot, chodziło mi po prostu o to ,że niszowe gry są bardziej warte uwagi jak archeage

Nie piszę głupot, chodziło mi po prostu o to ,że niszowe gry są bardziej warte uwagi jak archeage

Taka prośba bo watpie zeby sam BruceLee posłuchał. Mogli by administratorzy zablokowac wypowiadanie sie go w tym temacie? To jest temat o samej grze, mozemy miec rozne zdania o konkretnych aspektach. Ale raczej kazdy chce grac w ArcheAge, Zbieraja sie tu ludzie ktorzy faktycznie interesuja sie ta gra. Nie chce czytać wypowiedzi hejtujacych ta gre i zaogniania sytuacji. Zaraz zaczna sie kłotnie pojda wyzwiska itp. To nie jest głowna strona gdzie mozesz sobie wypisywac co chcesz w komentarzach. Chciałbym zeby moderatorzy potraktowali powaznie moja prośbe. Chce zeby nasze community trzymalo jakis poziom.

Pozdrawiam Ren.