ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

witam dopiero moja przygoda zaczyna sie z AA mam pytanie duzo czytalem mniej wiecej build swoj mam i mam taki problem przy kreowaniu postaci mam do wyboru tylko 6 skill setow dlaczego nie ma tzw support skill setow do wyboru a tylko one mnie interesuja " witch/aum/def " idzie zrobic zeby zaczynac jednym z nich ?? czy jak wybiore z podstawowych idzie go wymazac ? jest tylko reset skill setu ale nie znalazlem nigdzie delete skill ? oswieci mnie ktos ?

o widzę jakiś spam tutaj robicie, a mi nie chce się zakładać nowego tematu, więc może mógłby mi ktoś pomóc i napisać. Co mam zrobić, gdy przy wyborze jednego z 4serwerów, gra informuje mnie o utraconym połączeniu i każe uruchomić po jego przywróceniu, problem w tym, że net hula cały czas.

Aneb

na 5 i 10 lvlu wybierasz następne ścieżki. Ponadto od 10lvla możesz zmieniać wszystkie ścieżki i zrobić tego twojego Dreambreakera, choć ekspienie nim będzie nudne i powolne.

A wie ktoś moze gdzie na wschodzie znajde banany dziko rosnace?

^ Banany rosną w strefie Tropical, czyli to będzie Mahadevi i Perinor Ruins (PvP)

I jeśli liczysz na to ze zbierzesz jakieś na szybko w headstarcie przed innymi to powodzenia (tym bardziej że owoce chyba nie wiszą od razu na drzewach, tylko najpierw rosną)

Btw ja WIEM że tak myślisz :P

^ Banany rosną w strefie Tropical, czyli to będzie Mahadevi i Perinor Ruins (PvP)I jeśli liczysz na to ze zbierzesz jakieś na szybko w headstarcie przed innymi to powodzenia (tym bardziej że owoce chyba nie wiszą od razu na drzewach, tylko najpierw rosną)Btw ja WIEM że tak myślisz

Hm... no dzieki przejde sie zobaczyc. Bylem juz tam wczesniej ale ich nie widzialem

Słabo to wszystko wygląda. W tej grze wszystko jest bardzo słabo skomponowane, nieproporcjonalne, nieprzemyślane i bardzo niedbale zrobione. Grafika, a raczej jej podstawa, jest bardzo dobra i ma przebłyski piękna w niektórych miejscach, ale co z tego, skoro jest kompletnie zmarnowana? Podstawa do tej gry jest bardzo dobra, ale reszta... To taki drugi Neverwinter, gra z dobrą podstawą, ale na podstawie się skończyło, po prostu zrobiona do połowy. Ja przynajmniej mam tam wrażenie zupełnego chaosu i bezsensu, nic do siebie nie pasuje, nic się nie komponuje. Wygląda to tak, jakby świat był z jednej gry, postacie z innej, a potwory z jeszcze innej. Tak wyglądają gry jeszcze na długo przed betą. I w efekcie mamy sytuacje, w której bardzo dobra grafika została użyta w taki sposób, że jest brzydka i niemal niegrywalna, a archaiczne gry sprzed 10 lat wyglądają znacznie lepiej.

Słabo to wszystko wygląda. W tej grze wszystko jest bardzo słabo skomponowane, nieproporcjonalne, nieprzemyślane i bardzo niedbale zrobione. Grafika, a raczej jej podstawa, jest bardzo dobra i ma przebłyski piękna w niektórych miejscach, ale co z tego, skoro jest kompletnie zmarnowana? Podstawa do tej gry jest bardzo dobra, ale reszta... To taki drugi Neverwinter, gra z dobrą podstawą, ale na podstawie się skończyło, po prostu zrobiona do połowy. Ja przynajmniej mam tam wrażenie zupełnego chaosu i bezsensu, nic do siebie nie pasuje, nic się nie komponuje. Wygląda to tak, jakby świat był z jednej gry, postacie z innej, a potwory z jeszcze innej. Tak wyglądają gry jeszcze na długo przed betą. I w efekcie mamy sytuacje, w której bardzo dobra grafika została użyta w taki sposób, że jest brzydka i niemal niegrywalna, a archaiczne gry sprzed 10 lat wyglądają znacznie lepiej.

Trollujesz czy mi sie tylko wydaje ?? napisales cos wstylu gra jest zla bo gra jest zla....gra zyje swoim zyciem jest w niej handel sa wojny sa piraci....sa world bossy sa instancje jest craft i nic nie potrzeba tylko to rozwijac.

Mi gra się podoba i wygląda wyśmienicie.Można robić ogrom rzeczy takich jak: Trade - Farmy - WORLD BOSSY.Gra przypomina mi klimacik Lineage 2 i nie każdemu się spodoba.Polecam wypróbować i nie oceniać bo 30 minutach gry bo dobicie tego 10-15 lvl to nic i po tym się gry nie pozna.Zabawa zaczyna się od około 40 lvlu.

Ja mam takie pytanie, czy da się grać kiedy gra jeszcze się ściągą.

Nie

Tak juz nie pograsz....cbt juz nie bedzie jedynie kilka dni open bety a nastepnie pewnie po 2/3 dniach head start i znowu po 3 dniach start gry. Wiec spokojnie mzoesz sciaganc do tego czasu.

Wiec to zaden problem , ze nie mozna grac podczas sciagania.

Jest obecnie jakieś lepsze mmo od Archeage ? przegrałem już chyba każde no i prędzej czy później mi się nudziło, najbardziej do gustu przypadła mi póki co Tera, bo ten non-target system i dynamiczna rozgrywka bardzo mnie wciągnęły, ale i tak się znudziła. Tutaj widze bardzo wiele możliwości i świetną grafikę.

W AA masz ogrom rzeczy do roboty.Jedyne w co możesz pograć (według mnie) to: Aion - Rift albo wow na jakims privku.AA ma potencjał i nie znudzą ci się epickie walki z bosami czy też same PvP.Można będzie kupić premke za ingame golda więc F2P.

Wiadomo kiedy OB?

Wiadomo kiedy OB?

Pojutrze wszystkiego się dowiemy. Spora część społeczności AA spekuluje o rozpoczęcie OBT w dniu 04.09.2014r oraz 16.09.2014 jako dniu w którym miałby odbyć się oficjalny start gry...

Pojutrze wszystkiego się dowiemy. Spora część społeczności AA spekuluje o rozpoczęcie OBT w dniu 04.09.2014r oraz 16.09.2014 jako dniu w którym miałby odbyć się oficjalny start gry...

Start odbedzie sie na 50% w piatek...poniewaz jest to poczatek weekendu , zadna powazna firma nie zrobi startu w polowie tygodnia , co najwyzej headstart bedzie wczesniej.

Wyglada na to, ze ArcheAge wychdozi 16 wrzesnia a w nastepnym tygodniu mamy obt (czwartek) :)

http://www.archeagegame.com/en/news/2014/08/archeage-schedule-announcement/

Pozdrawiam

Prawdopodobnie 29 poznamy datę OBT i być może relase gry Ponieważ CBT 4 kończy się w Środa 27.08.2014 // Meeting w Hotelu jest 29.08.2014 ( Piątek ) Wszystkie CBT zaczynały się w Czwartek , w czwartek też było otwarcie nowego serwera Omega i patch 1.2 dlatego:Typuje że OBT rozpocznie się w Czwartek 4.09.2014 Źródłohttp://9kohorta.com/forum/viewtopic.php?f=423&t=15532&p=251405#p251405 @Edit Poprawiłem datę , zakręciłem się
CZyli wedlug kohorty start gry bedzie w polowie wrzesnia ^^?? Bo open beda bedzie trwac zapewne nie dluzej niz 1 cbt...

Dziękuje, Donek masz coś do powiedzenia jeszcze?

Dziękujemy :)