ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Możesz sobie zmienić lokalizacje jeśli masz np oddzielny dysk na gry.

Mi wyskakuje:Ktoś ma też taki problem?A dobra rozwiązane nie wybrałem regionu.Chore jest to że instalator wymaga około 48 GB miejsca na dysku C:\

gra zajmuje 22 a w prszyszlosci bedzie to pewnie okolo 60 gb wiec nie wiem czy takie chore :)

Kod na bete wpisany . Caly czas nie mam mozliwosci sciagniecia klijenta poprzez glyph-a . Jest jakies rozwiazanie tego problemu ? .

Kod na bete wpisany . Caly czas nie mam mozliwosci sciagniecia klijenta poprzez glyph-a . Jest jakies rozwiazanie tego problemu ? .

Gra powinna pojawić się w Library (Available games), a nie w Store do pobrania, jeżeli jej tam nie ma to nie wiem.

Mi się pojawiła, a w Store nie ma przycisku i chyba wiem dlaczego.

Ha na dwóch mailch się dostałem ;) a już miałem na allegro kod kupować. Sprawdźcie skrzynki pewnie sporo zapro poszło

Ha na dwóch mailch się dostałem a już miałem na allegro kod kupować. Sprawdźcie skrzynki pewnie sporo zapro poszło

na 5 mailach 1 invite - na tym na , ktorym wklepalem keya >< .... szkoda ze kluczy nie wysylal tylko zaproszenia... wiec powiem CI ze duzo tego nie wyslali:) , napewno jeszcze beda dzis i jutro wysylac zapki :)

Aż sprawdzę moje 12 emaili ;D Ale rozumiem, że to tylko na weekend działa?

na 5 mailach 1 invite - na tym na , ktorym wklepalem keya >< .... szkoda ze kluczy nie wysylal tylko zaproszenia... wiec powiem CI ze duzo tego nie wyslali:) , napewno jeszcze beda dzis i jutro wysylac zapki

Mi też przyszło na ten co już sobie aktywowałem keya.

Z początku wydawało mi się że jest to potwierdzenie CBT1 i link do pobrania Clienta.

No i nic, żadnego klucza :\ A jak wygląda ta wiadomość?

CBT 1 jest od 17 do 21, rozpocznie się o 19 czasu polskiego i również się skończy o 19.

ma ktos zbednego keya ?? na 3 mailach nic nie mam :/

beda wysylali pewnie do jutra i w trakcie bety napewno :)

@donek raczej na to bym nie liczył, odpowiedź kolesia od PR:

Stopping you there. We will be inviting a good number of ArcheAge community members who signed up via the website. These emails have not been sent out yet.

@donek

To nie zaproszenie, tylko potwierdzenie :P U mnie to samo.

6 maili, nie ma klucza na żadnym

I już chyba nie będzie zaproszeń:

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2atqww/closed_beta_event_1_invite_emails_sending_now/

A co do wiadomości, to nic wielkiego. Po prostu witamy, link do pobrania i link do founder's packa.

Ludzie z gmailem może niech pobawią się tymi 3 zakładkami - główne, społeczności, oferty. U mnie było w głównych, ale przez gmaila przespałem kilka beta testów, bo zaproszenia dostawałem do zakładki "oferty". No i sprawdźcie spam :D

@down

No to fail. Ciekawe co by było, jakbym nie wpisał na tego maila klucza.

WELCOME TO ARCHEAGE BETA EVENT 1 - A BRIGHTER AGE

Congratulations, you’ve been invited to our first ArcheAge Closed Beta Event!

The adventure begins at 10am PDT Thursday, July 17 and runs until 10am PDT Monday, July 21. Prepare today by downloading the game and catching up with our latest news, FAQ, Founder’s Packs, and forums.

Then join us in-game on Thursday for a journey through ArcheAge with no NDA. (Really! Streaming, screenshots, and videos are all good by us.) This is a game focused on the stories you will tell. We can’t wait to see what you’ll do, where you’ll go, and what you’ll like best.

Taka wiadomość mi przyszła ;) a klucza żadnego nie wpisywałem. Heh czyli fart. Dobrze go mieć czasem

Jeszcze tylko 20 godzin pobierania... Mam nadzieje, że będzie warto ; )

mogli by uruchomić wcześniejszy kreator postaci :D i zrobić w końcu na forum dział główny ArcheAge. Prędzej czy później przyznają mi rację ;)

Jeszcze tylko 20 godzin pobierania... Mam nadzieje, że będzie warto ; )

Ja przy internecie 15mb muszę limitować prędkość pobierania do 800kb/s, bo rodzeństwo by mnie zjadło na obiad.

NIc nie pisali o wyslanych zaproszeniach wiec prawdopodobnie nic nie wysylali jeszcze...

Ja przy internecie 15mb muszę limitować prędkość pobierania do 800kb/s, bo rodzeństwo by mnie zjadło na obiad.

Ja w tym momencie wyciągam zawrotną prędkość 105 kb/s. Pozostało 55 godzin. Hm jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy wyrobię się z klientem na tą fazę CBT xD