ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Wie ktoś już, czy do następnej cbt będą potrzebne inne klucze i czy będzie wipe(po cbt1, albo ogólnie po becie)?

Wie ktoś już, czy do następnej cbt będą potrzebne inne klucze i czy będzie wipe(po cbt1, albo ogólnie po becie)?

juz chyba tysiac razy bylo pisane , wystarczylo kilka stronw stecz zobaczyc....DO KAZDEJ CBT POTRZEBA INNY KLUCZ - z tego wynika(moze pozniej napisza , ze ci co dostali sie do 1 maja dostep do 2 ale raczej nie ma takiej mozliwosci bo beda chcieli zarobic na founder packach) TAK BEDZIE WIPE (po wszystkich CBT a a nstepnie po OBT) Dla wyjasnienia nie wiadomo co ile beda cbt - bardzo mozliwe ze co 2 tygodnie / raz w miesiacu.

Dziękuję

@donek

A to co wkleiłem wyżej to kto mi wysłał, krasnoludki?

Gdyby mial kto jeszcze klucze, bylbym wdzieczny za jeden

@donekA to co wkleiłem wyżej to kto mi wysłał, krasnoludki?

Zasadnicze pytanie czy aktywowałeś keya z giveawayów na tym emailu.

Jeśli nie to znaczy że rozsyłali, a jeśli tak to znaczy że to jest tylko potwierdzenie i link do pobrania.

2 osoby juz potwierdzily , ze dostali to na maila na , ktorym wpisali keya wiec chyba to nie przypadek ?

Tez chętnie przytulę jeden key, jeśli komuś nie będzie potrzebny ale i tak wiem, że szanse są praktycznie zerowe :)

Zaproszenia zostały już rozesłane, jeśli ktoś nie dostał maila to może się pogodzić że na 99% nie weźmie udziału w CBT 1.

NIc nie pisali o wyslanych zaproszeniach wiec prawdopodobnie nic nie wysylali jeszcze...

"We're sending tens of thousands of randomly-selected community members an invitation to join Closed Beta Event 1 (CBE1)" http://forums.archeagegame.com/showthread.php?16663-ArcheAge-Closed-Beta-Event-1-Invites-Being-Sent

kto się potrafił zakręcić klucz zgarnął, teraz tylko można liczyć na to, że ktoś Ci ten klucz odda...ale bez jaj :D

Pozdro 2 servery chyba na mozg upadli kolejki pewnie beda 10 godzinne - okolo 20 tys ludzi ma dostep - jaka przepustowosc maja serevry ??

Mam nadzieje ze serevry maja przepustowosc do tych 10-20 tysiecy przynajmniej ...bo przy tak ogromnym swiecie mniej niz 10 tys ludzi to bedzie troche malo^.

W lineage optymalna liczba graczy to bylo 3 tysiace online i nie byl oto zbyt wiele , ze to tak ujme a tutaj mamy 2 frakcje + swiat xxxx krotnie wiekszy. Wiec optymalna liczba online 10 tys na server

Pozdro 2 servery chyba na mozg upadli kolejki pewnie beda 10 godzinne - okolo 20 tys ludzi ma dostep - jaka przepustowosc maja serevry ??Mam nadzieje ze serevry maja przepustowosc do tych 10-20 tysiecy przynajmniej ...bo przy tak ogromnym swiecie mniej niz 10 tys ludzi to bedzie troche malo^.W lineage optymalna liczba graczy to bylo 3 tysiace online i nie byl oto zbyt wiele , ze to tak ujme a tutaj mamy 2 frakcje + swiat xxxx krotnie wiekszy. Wiec optymalna liczba online 10 tys na server

Proszę Cię idź do monopolowego po nowy mózg. Jeśli to co dadzą im nie wystarczy to zrobią kolejny server, moim zdaniem jest to wystarczające na CBT. Poza tym to nie są stress testy.

Nie wiemy też jak dużo contentu gry będzie dostępne podczas CBT, czy coś będzie zablokowane. Ja tego nie wiem.

Myślę ze dostosowali liczbę serwerów do zaproszeń i kluczy wiec nie ma co się martwic.

O której godzinie w czwartek rusza CBT ?

19 czasu polskiego i też o tej się kończy 21 lipca

O której godzinie w czwartek rusza CBT ?

Około 10:00 A.M PST - 19:00 GMT naszego czasu.

Jak ktoś ma jakiś kluczyk na zbyciu niech wyśle na pw będę bardzo wdzięczny :)

I tak o godzinie startu cbt1 wszystko padnie więc lepiej poczekać sobie z graniem kilka godzin i siedzieć i odliczać minuty...

I tak o godzinie startu cbt1 wszystko padnie

Czemu tak uważasz?