ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Jak nie zrobisz tych questów to nie dostaniesz osiołka.

Możesz pominąć.

Czyli śmiało mogę do max lvla tylko lvlować, a crafting i całą resztę zostawić sobie na end game, gdzie już nie będzie co robić?:>

Dokladnie tak, nie mniej jednak jak masz patrona to warto tym sie zajac juz teraz. Natomiast jesli patrona nie masz to ostro do 50lvl na mobkach.

Czyli śmiało mogę do max lvla tylko lvlować, a crafting i całą resztę zostawić sobie na end game, gdzie już nie będzie co robić?:>

Na end game nie bedzie co robic ?? zartujesz sobie w tym momencie ?? Na end game dopiero jest co robic do 50 nie ma co robic...pomijajac ze 3 tys kolejki to przegiecie ponad 5-6 h czekania

W każdej grze przychodzi taki moment, że nie ma już co robić na end game :) A czy to będzie za miesiąc czy za rok, to już zależy od gry.

Patrona nie mam, bo zakupię dopiero jak już ogarnę co i jak.

W każdym razie dzięki :)

Jestem pewien, że tym tutorialem zajmiesz się wcześniej niż end game. W momencie kiedy przyciśnie Cię brak golda, bo z nim wiążą się trade run'y.

Jestem pewien, że tym tutorialem zajmiesz się wcześniej niż end game. W momencie kiedy przyciśnie Cię brak golda, bo z nim wiążą się trade run'y.

a na 50 lvlu nafarmisz sobie na mobkach szybciej niz zrobis ztego trade runa z 1 paczka.

Witam, zależny mi na klasie walczącej wręcz, podoba mi się Darkrunner, ale może pomożecie mi zaleście opcje jeszcze bardziej pasującą mi ;] Jest jakaś klasa wojownika połączonego z magiem walczącego wręcz? Taki wojownik używający miecza, najlepiej magicznego miecza stworzonego przez siebie lub po prostu z możliwość wzmocnienia zwykłego miecza jakimiś czarami, do tego pomagający sobie czarami bliskiego/średniego dystansu. Przykładem takiej postaci może być np. Enhancement Shaman z WoWa czy Harbinger z Rifta.

Serwery offline ? Mogę wbić jedynie na Eonna - czyli tam gdzie mam postać, ale kolejki dochodzą do 3.5k. Na inne serwery w ogóle nie mogę się zalogowac bo przycisk "connect" mam na szaro.

//

OMG, ale FAIL ! :D

Dopiero teraz przeczytałem, że można mieć 2 postacie na różnych serwerach, więc muszę usunąć chara z jakiegoś serwa :P

Ktoś mi powie czy klasa blighter to dobra postać? http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#1,4,10t1,2,3,4,7,8,11,12,13,18,19t58,59,60,61,62,63,64,68,67,75,76t154,155,158,162,163,161

Ja podejrzewam ze na wszystkich z pierwszych serverow jest kolejka po kilka tysiecy. Ja czekam od 14 bylo 2k zostalo 230+

Ktoś mi powie czy klasa blighter to dobra postać? http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#1,4,10t1,2,3,4,7,8,11,12,13,18,19t58,59,60,61,62,63,64,68,67,75,76t154,155,158,162,163,161Ja podejrzewam ze na wszystkich z pierwszych serverow jest kolejka po kilka tysiecy. Ja czekam od 14 bylo 2k zostalo 230+

Jedna z najpopularniejszych

a na 50 lvlu nafarmisz sobie na mobkach szybciej niz zrobis ztego trade runa z 1 paczka.

buahahaha ... xd

@up

Kolejki sa duze wszedze.Wieksze dla darmozjadów i mniejsze dla patronow. Nie mniej jednak po pólnocy mozna sie juz latwo zalogowac.

Ktoś mi powie czy klasa blighter to dobra postać? http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#1,4,10t1,2,3,4,7,8,11,12,13,18,19t58,59,60,61,62,63,64,68,67,75,76t154,155,158,162,163,161Ja podejrzewam ze na wszystkich z pierwszych serverow jest kolejka po kilka tysiecy. Ja czekam od 14 bylo 2k zostalo 230+

podbijam też mnie ciekawi to pytanie bo zamierzam robić blighter'a

Osobiście grałem nim do lvl 14 i grało się ciekawie. DPS nie jest aż taki zły a i przeżywalność jest na poziomie, mi się ona podoba. Wydaje mi się że to taki ofensywny tank bo nie wiem jak nazwać postać biegającą z pasywkami/skillami na tarczę.

Tak btw nazwa tematu chyba powinna zostać zmieniona po premierze na ArcheAge EU - Temat ogólny i chyba jescze by sie przydało coś w stylu Buildy - Pytania i Odpowiedzi.

buahahaha ... xd@upKolejki sa duze wszedze.Wieksze dla darmozjadów i mniejsze dla patronow. Nie mniej jednak po pólnocy mozna sie juz latwo zalogowac.

myslisz , ze nie wyfarmisz szybciej na mobach 2-3g ?? niz isc godzine lub 2 ryzykujac ze cie okradna ??

Mysle, ze 2-3g wyfarmisz szybciej.
Nie mniej jednak jak gra sie razem, gra sie gildiowo. I plynie sie merchantem. Jednym lub dwoma. Dodatkowo jak plynie sie z odpowiednimi pakami to nie dosc, ze twoje 2-3g przy tych pakach to drobne to dodatkowo plywa sie jeszcze po gilda stary lub materialy do kraftu. Ale skad ty mozesz to wszystko wiedziec jak nie grales?

Wiec nie mów, ze bicie mobków na 50lvl daje wiekszy zarobek niz transport paków.
Dodatkowo bicie mobkow to jest nuda w porownaniu do tego co mozna zastac na fredrichu.

Pograj troche, wbij lvl, posmakuj endgame !

Mysle, ze 2-3g wyfarmisz szybciej.Nie mniej jednak jak gra sie razem, gra sie gildiowo. I plynie sie merchantem. Jednym lub dwoma. Dodatkowo jak plynie sie z odpowiednimi pakami to nie dosc, ze twoje 2-3g przy tych pakach to drobne to dodatkowo plywa sie jeszcze po gilda stary lub materialy do kraftu. Ale skad ty mozesz to wszystko wiedziec jak nie grales?Wiec nie mów, ze bicie mobków na 50lvl daje wiekszy zarobek niz transport paków. Dodatkowo bicie mobkow to jest nuda w porownaniu do tego co mozna zastac na fredrichu. Pograj troche, wbij lvl, posmakuj endgame !

Widze ,z e opisujesz swoj styl gry , myslisz , ze dla kazdego farmienei mobow to nuda ??spokojnie mozna dropic 20g na godzine...i nie czekac na cala ekspedycje gildijna - pisze pod wzgledem solo graczy/duo ...ale chya tego nie rozumiesz latanie solo z 1 paczka to marnotrawienie czasu chyba , ze plynac rybacka z tunczykami i sporo ich iloscia :)

@donek

Granie solo/duo w Archeage mija sie z celem. Chodzi mi tutaj o efektywna gre, a nie zbieranie kwiatków i podziwianie widoków.

@donekGranie solo/duo w Archeage mija sie z celem. Chodzi mi tutaj o efektywna gre, a nie zbieranie kwiatków i podziwianie widoków.

Kto tak powiedział? Może zwykły Kowalski woli podziwiać widoczki, grać spokojnie i nie farmić 12h na dzień, bo następne 12h farmi kolega, ?

A ja lubię grać solo/ w duecie... mało tego... lubię podziwiać widoki i kwiatki... drzewa... wodospady... latające nad psią kupą muchy... itd...

Ja wiem że twórcy gier MMO - robią wszystko aby utrudnić grę samotnym graczom i na każdym kroku dają mechanizmy wspierające granie w dużej grupie... co niekoniecznie przekłada się na logikę, bo np są w życiu rzeczy gdzie działanie w pojedynkę jest wydajniejsze/lepsze.|
No ale co tam logika, po co uczyć logicznego myślenia młodych ludzi ?

ArcheAge jest bardzo kiepską grą... ale gram w nią, bo inne są jeszcze gorsze :)