pomoze mi ktos z tym glyphem ? zarejestrowalem sie na tym glyph wyskakuje mi ze musze miec kod autentycznosci staralem sie na 3 emaile i na zadnym nie ma ;/ moze ktos zalozy dla mnie konto i poda kod ;/
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
pomoze mi ktos z tym glyphem ? zarejestrowalem sie na tym glyph wyskakuje mi ze musze miec kod autentycznosci staralem sie na 3 emaile i na zadnym nie ma ;/ moze ktos zalozy dla mnie konto i poda kod ;/
takie glupie pytanie ale sprawdzales wszystkie zakladki na e-mailu ?? ja n g-mailu dostawalem je w zakladke oferty zamiast główne
tak sprawdzilem wszystko
i nic nie ma;/
tak sprawdzilem wszystkoi nic nie ma;/
a na czym masz e-mail ?? Czasami bywa ze z niektorymi gry maja problemu (tak jak bodajze dla metina 2 bylo lepiej nie uzywac oneta)
musisz poprostu czekac...servery i strona sa poprostu przeciazone.
Serwery offline ? Mogę wbić jedynie na Eonna - czyli tam gdzie mam postać, ale kolejki dochodzą do 3.5k. Na inne serwery w ogóle nie mogę się zalogowac bo przycisk "connect" mam na szaro.//OMG, ale FAIL ! Dopiero teraz przeczytałem, że można mieć 2 postacie na różnych serwerach, więc muszę usunąć chara z jakiegoś serwa
Oj tam, oj tam.
Właśnie wróciłem do domu po jakichś 3 godzinkach, i nadal jestem zalogowany. Na kyprosie
Jakim cudem?
Wystarczy zrobić DOKŁADNIE ten sam myk co w FF 14:ARR i wyjść na ekran wyboru postaci -z którego to NIGDY cię nie wykopie za afk
Oczywiście zwiecha czy "gniew bogów" mogą dosięgnąć cię nawet tam
Wygląda na to że ponownie przyjdzie nie wychodzić z gry przez tydzień -a wy sobie tam czekajcie w tych kilku tysięcznych kolejkach ;D
EDIT - na ekranie postaci niestety dostaje się labor w tempie: Offline, więc nie ma tak łatwo że nafarmi się tony laboru
ok jest dziala ;d tzn doszlo teraz pytanie kim polecacie grac czy jest postac typowa jak w aionie tzn spiritmaster taki co rzuca klątwy itp
Oj tam, oj tam.Właśnie wróciłem do domu po jakichś 3 godzinkach, i nadal jestem zalogowany. Na kyprosie Jakim cudem?Wystarczy zrobić DOKŁADNIE ten sam myk co w FF 14:ARR i wyjść na ekran wyboru postaci -z którego to NIGDY cię nie wykopie za afkOczywiście zwiecha czy "gniew bogów" mogą dosięgnąć cię nawet tamWygląda na to że ponownie przyjdzie nie wychodzić z gry przez tydzień -a wy sobie tam czekajcie w tych kilku tysięcznych kolejkach ;DEDIT - na ekranie postaci niestety dostaje się labor w tempie: Offline, więc nie ma tak łatwo że nafarmi się tony laboru
za chwila to zglosza i bedzie dostawalo sie tez dc..pomijajac rachunek za prad .
Są ludzie którzy nie wyłączają kompa wgl po kilka dni lub tylko na noc jak idą spać, a w dzień chodzi normalnie.
Jest jakaś Polska gildia na nowych serwach?
nie pametam nazw ale spokojnie takową znajdziesz, jest i kilka na jednym i drugim serwerku
Jest jakaś Polska gildia na nowych serwach?
Na Aier jest kilka Polskich gildii.
za chwila to zglosza i bedzie dostawalo sie tez dc..pomijajac rachunek za prad .
Prąd jest tani, a tylko casuale wyłączają komputer
Co do zgłoszenia i naprawy.
Zapewne masz rację, Przeczytałem na Reddicie że na wersji RU było podobnie (i timer na wyborze postaci się pojawił)
Tylko co to zmieni?
KOLEJNY SPOSÓB na ominięcie AFK:
1)znajdujesz kukłę treningową
2)atakujesz ją auto atakiem
3)?
4)Profit: nie czekasz w 5 tysięcznych kolejkach. Wygrana!
btw o 12 na Kyprosie - 750 osób, 1h+ czekania
Może ktoś mi powiedzieć, czy otwarte ostatnio nowe serwery to serwery europejskie, czy może tylko jeden jest europejski? Jak tak to będę wdzięczny jak ktoś powie który jest europejski ;p
Prąd jest tani, a tylko casuale wyłączają komputer Co do zgłoszenia i naprawy.Zapewne masz rację, Przeczytałem na Reddicie że na wersji RU było podobnie (i timer na wyborze postaci się pojawił)Tylko co to zmieni?KOLEJNY SPOSÓB na ominięcie AFK:1)znajdujesz kukłę treningową2)atakujesz ją auto atakiem3)?4)Profit: nie czekasz w 5 tysięcznych kolejkach. Wygrana!btw o 12 na Kyprosie - 750 osób, 1h+ czekania
Ale to wszystko minie za tydzien gora 2 i bedzie mozna spokojnie grac.
Hej , czy ktoś z was miał / wie jak rozwiązać problem z wyrzucaniem z gry ? Wszystko spoko jak ją włączam itp jest lista serverów i koniec... nie ważne który kliknę i tak wyskakuje komunikat że utraciłam połączenie itp choć z internetem wszystko ok :/ bo każda inna gra działa bez problemu.
Kto tak powiedział? Może zwykły Kowalski woli podziwiać widoczki, grać spokojnie i nie farmić 12h na dzień, bo następne 12h farmi kolega, ?
Ja rozmawialem z donkiem o efektywnym farmieniu golda/gilda starów. To, ze kowalski woli podziwiac to dobrze.
Sa tacy i tacy gracze. Kazdy gra tak jak lubi.
na jakim servie gracie i jakimi rasami
Fail z ich strony, że nie chce im się otworzyć dodatkowego servera. Np ode mnie z ekipy nikt nie kupi za 15$ patrona, żeby wejść i wypróbować grę, a bez niego czekanie po dosłownie kilka godzin jest bezsensowne.
Fail z ich strony, że nie chce im się otworzyć dodatkowego servera. Np ode mnie z ekipy nikt nie kupi za 15$ patrona, żeby wejść i wypróbować grę, a bez niego czekanie po dosłownie kilka godzin jest bezsensowne.
Lepsze milion serwerów teraz, brak kolejek i merge po miesiacu? Czy moze lepiej postac w kolejce i miec wieksza szanse, ze aktualna ilosc serwerów przetrwa dluzszy okres czasu?
Pamietaj, ze AA to nie Aion, Tera i inne gdzie przenosilo sie tylko itemy w plecaku. Tutaj masz housing, farmy itp. Nie jestes w stanie tego przeniesc. Podczas mergu spora ilosc graczy byla by poszkodowana.
Lepiej sie pocisnac i postac w kolejkach niz grac za miesiac, dwa na one side serwerach z iloscia 200 graczy.