ArcheAge Exp

Jakie macie sposoby na szybki exp?

Podzielcie się tym a bd mega wdzięczny ;)

Nie ma tu filozofi. Albo questy albo crafting. Jeśli chcesz maksymalizowac crafting to:

1. Robisz alta

2. Kupujesz potki na labora (tyle ile masz postaci)

3. Zbierasz labor aż masz max

4. Kupujesz i odpalasz potke na +100% xp z craftingu

5. Spalasz cały labor

6. Pijesz potki na postaciach (cd jest na postać, mając 5 psotaci mozesz wypic 5 potek w tym samym czasie)

7. Spalasz dodatkowy labor

I jak questy to tylko w pt wtedy robisz w chwile cala mape

Dzięki za odpowiedź

Jeśli robisz Questy to rób zawsze większą ilość niż wymagana. Czyli jeśli masz zabić 5 piratów to zabij 8(Over coś tam) wtedy dostaniesz więcej expa.

Nie ma tu filozofi. Albo questy albo crafting. Jeśli chcesz maksymalizowac crafting to:1. Robisz alta2. Kupujesz potki na labora (tyle ile masz postaci)3. Zbierasz labor aż masz max4. Kupujesz i odpalasz potke na +100% xp z craftingu5. Spalasz cały labor6. Pijesz potki na postaciach (cd jest na postać, mając 5 psotaci mozesz wypic 5 potek w tym samym czasie)7. Spalasz dodatkowy labor

to samo można zrobić z woreczkami z hajsem

Wydobywanie skałek pod wodą. Z potką dostajesz coś 2,8k expa.

Calvex ilość doświadczenia jest proporcjonalna do wydanego laboru na danym poziomie. Z tego co wiem to na 50 lvl za 1 labor powinno sie dostawać ~58exp.

Jeśli robisz Questy to rób zawsze większą ilość niż wymagana

Jak server wystartował, 50lv wbiłem w 3dni robiąc tylko questy (solo i wiekszość overachive), inne drzewka umiejetności z 10 na 50 wbijałem crafcąc hereafter stony i runy w masonry, co zajeło jakieś 5-6dni z uzywaniem potków na labora i użytymi 3 tonicami na expa.

Jakie macie sposoby na szybki exp?

Podzielcie się tym a bd mega wdzięczny ;)