Archeage jak obecnie wygląda?

MMORPG są od tego zeby wygrywali ci co wiecej grają nic dziwnego na tym te gry polegają jak nie masz czasu to mozesz sobie pograc w single playery.

Zagraj, dojdź do endgame, dostań wpierdziel od typa, który przyjmuje krytyki za 500HP. Zmienisz zdanie. To tak jakby w path of exile w sklepie dostępne były orby na zmiane zwykłych itemów na te pomarańczowe albo żółte.

Taki jest archeage, można się bawić ale trzeba pogodzić się z tym, że bogowie chodzą po tym świecie i spuszczają Ci lanie jak zwykłemu mobkowi na instancji :D .

Witam

Mam pare pytan odnoscie gry nie chce zakladac nowego watku wiec napiszej tutaj

1.Jak duzo jest radiow/dungow w tej grze, od jakiego lv sie zaczynaja? jakos nie moge znalesc dungeon findera. Czasy kiedy stalo sie i pisalo na ogolnym lf dps/tank itp for "cos tam" summ now, jak dla mnie sie juz skonczyly

2. Z tego co widze mozna tutaj stawiac farmy itp i do tego jest raczej potrzebny patron ale czy to w ogole jest konieczne? tzn musze miec swoja ziemie i stawiac tam rzeczy czy to tylko taki dodatek?

1 nie za bardzo kojarze bo nie latam ale coś koło 25 jest 1 dung , później są już dość trudne więc nie wchodze

2 Możesz sadzić po krzakach ale wtedy masz brak ochrony i każdy może ci ukraść to co wychodujesz .

pierwszy dung zdaje się jest już od 18 lvla

co do sadzenia możesz sadzić praktycznie wszędzie, choć raczej już teraz ludzie znają wszystkie lepsze miejscówki, i jak jest mowa wyżej będą to uprawy nie chronione XD

WitamMam pare pytan odnoscie gry nie chce zakladac nowego watku wiec napiszej tutaj1.Jak duzo jest radiow/dungow w tej grze, od jakiego lv sie zaczynaja? jakos nie moge znalesc dungeon findera. Czasy kiedy stalo sie i pisalo na ogolnym lf dps/tank itp for "cos tam" summ now, jak dla mnie sie juz skonczyly2. Z tego co widze mozna tutaj stawiac farmy itp i do tego jest raczej potrzebny patron ale czy to w ogole jest konieczne? tzn musze miec swoja ziemie i stawiac tam rzeczy czy to tylko taki dodatek?

1. Tak jak wspomniano, 18lvl. Dungeon findera nie ma. Można teleportować się pod dany dungeon entrance; ale grupę trzeba sobie zebrać kontaktując się z graczami samemu. Najczęściej wygląda to tak, że pisze się wcześniej na którymś z czatów globalnych, albo idzie z guild memberami.

2. Nie musisz bawić się w farming. Farming to jeden ze sposobów zarabiania hajsu i pozyskiwania surowców. To tak jak w wowie profesje, możesz je robić, ale nie musisz. Zamiast farmingu można robić trade pack'i za kupione materiały, kraść takie paczki, otwierać coinpursy które lecą z mobków, pozyskiwać kasę tylko z daily questów i eventów. Ostatnim i moim ulubionym sposobem na zarobek w archeage jest mastercard! nie mogłem się powstrzymać :D .

Generalnie dobrze jest taką farmę mieć, bo najlepszym sposobem na zarabianie jest łączenie wszystkich tych rzeczy.

W jakiej obecnie sytuacji jest Archeage ? Świeci pustkami czy może trochę ludzi się zebrało, i wprowadzili coś innowacyjnego ?