http://forums.archeagegame.com/showthread.php?15861-ArcheAge-Closed-Beta-Code-Giveaways
Archeage keys 2k left
Już nie ma... Jak zwykle za późno
Masakra jest z tymi kluczami. Za 2 dni start, a tu poszło ile 15-20k wejściówek? Z czego pewnie 1/3 (jak i nie więcej) zgarnęły boty... Bez jaj. Mogliby zrobić chociaż jeden, ale porządny giveaway o normalnej godzinie.
Wiadomo coś na temat clienta ? Bo nie mam zamiaru ściągać 20GB na godzinę przed startem.
"We'll be sure to send you install instructions when the client can be downloaded, so keep your eyes peeled!"
"We're working on making sure that pre-downloads will be available for the Beta events "
Osobiście obstawiam że dzisiaj w nocy lub jutro do południa zostanie udostępniony klient.
Ciężko mi będzie się wyrobić z tym klientem na premierę. Oby był dostępny jeszcze dzisiaj.
Tym razem oficjalny post od Archeage napisany 10 minut temu.
"Excited for the #ArcheAge Closed Beta? We're working on making pre-downloads available for you, adventurers!"
A ja placze, bo klucza nie mam:(
zawsze możesz na jakiś polować na allegro/ebay albo wersja RU, jeśli nie chcesz czekać na kolejne testy
na przyszłość polecam dać suba grze na reddicie - sam w ten sposób dowiedziałem się o giveawayu
@usunęli aukcję, ogólnie przez 2 dni, poszły 3 za 15zł i 1 za 25zł (można wpisać w szukajce 'archeage' i dać opcje zakończone), z tego co teraz widzę są jeszcze 3 dostępne
A już poza tematem kupowania, ciekaw jestem czy z tej gry coś będzie bo hype jest ogromny ale ja jakoś nie jestem przekonany choć dopiero nie dawno się nią zainteresowałem, cóż pogramy, zobaczymy czy gra będzie warta pieniędzy na patrona czy jak to się tam zwie..
Ci z pre-alphy mogą już ściągać klienta (z tego co wyczytałem, musieli pobierać nowego? albo ściągają łatkę)
Co do kluczy, to odpowiedź kolesia od PR:
Stopping you there. We will be inviting a good number of ArcheAge community members who signed up via the website. These emails have not been sent out yet.
dla użytkownika, który nie zrozumiał po co się zgłaszał do bety, jeśli wszystkie wejściówki były rozdawane przez zewnętrzne strony
@Nivis
Wczoraj widziałem na allegro za 40 złotych, ale już nie ma xd
Zgadza się też widziałem że był klucz za 40 zł, żeby kupić takie coś to trzeba mieć dobrze w głowie **** ale jak to mówi Kiepski
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/538/Archeage-Beta-Key-Giveaway.html
kluczyki dla nupków bo nie ma o tym newsa
20minut i po kluczach temat do zamknięcia...
mnie raczej gra nie interesuje więc mogę odsprzedać 2 kluczyki, zapraszam do szukania w dziale targowisko