Archeage keys 2k left

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/538/Archeage-Beta-Key-Giveaway.html

kluczyki dla nupków bo nie ma o tym newsa

20minut i po kluczach ;) temat do zamknięcia...

mnie raczej gra nie interesuje więc mogę odsprzedać 2 kluczyki, zapraszam do szukania w dziale targowisko

mod_ico.png
Na przyszłość staraj się używać opcji edytuj zamiast pisania dwóch postów pod sobą. ~PL

Dzięki za cynk, jeden klucz mi się udało wyrwać. Swoją drogą - serio? Będziesz sprzedawał klucz do CB, która potrwa 4 dni? Nie przesadzasz?

dla fanów gry nie chodzi o samo granie ;) gracze cbt zawsze dostają jakieś nagrody za udział w testach na open bedzie ;) najwyzej sie nie sprzedadzą :D

jeden typ za 40zl sprzedaje na allegro, wiec to dopiero cena ;) hehe

Moje zdanie jest takie ze jak dostales za darmo to mozna oddac za darmo tez. Sam mam juz kluczyk i pewnie beda jakies giveawaye to wezme jakis dodatkowy kluczyk i komus oddam bo giveawaye sa zazwyczaj w nocy a nie kazdy ma okazje czuwac o tej godzinie. Robta jak chceta w sumie :)

Druidboy zwyzywałbym cię od najgorszych żeby było można. Wyobraź sobie wszystkie najgorsze obelgi jakie znasz i to właśnie myślę o tobie w tej chwili.

Nie ma to ja polaczek cebulaczek cos za darmo dostanie i musi sprzedac, pewnie jeszcze sprzedawał klucze do wildstara, masakra człowiek, moze odrazu sprzedaj na ebay.com za 40 dolców bo ci mało. Sam nie grasz ale trzeba sprzedac no dobra jak cie ratuje to 60 zł bo nie pracujesz i masz 16. Trzeba było odrazu brac ze 50 kluczy wiecej bys zarobił. Ogólnie takie posty ze ktos chce sprzedac darmowe klucze powiny dostac bana na ip, Ogólnie wielkie żal dla takich ludzi, ale ok trzeba zarobic.

spoko spoko :) tak czy tam pewnie jeszcze kilka bedzie givewayow zalapiecie sie na klucze.

@Druidboy, niespodzianka!!

Gracze CBT na tych kluczykach nic nie dostaną, ZERO, NULL, 0 nagród. Jedynie osoby z early accesem mają z tego bonusy.

Współczuje osobom, które chcą dać za taki kluczyk na kilka dni 40 zł. Jak za 140zł można sobie kupić najtańszy founder pack.

20minut i po kluczach temat do zamknięcia... mnie raczej gra nie interesuje więc mogę odsprzedać 2 kluczyki, zapraszam do szukania w dziale targowisko

ujuragas.jpg

łooo :D dzięki za odznakę!

przeciez nikt nie jest tak naiwny zeby kupic klucz na 4 dni za 40 zl....:)

Tu można się zdziwić

pe5ado.jpg

0 Keys Left!

ja tam sprzedaje za 12zl ^^ jak sie nie sprzedadza to dam za free w ostatni dzien testow

Ehh... Jak zwykle obudziłem się za późno. Gdyby ktoś miał nadmiar kluczy z chęcią jeden przygarnę.

ja tam sprzedaje za 12zl ^^ jak sie nie sprzedadza to dam za free w ostatni dzien testow

cóż za hojność.. cebulandią bije, że szok. Ten kto nie dostał kluczyka niech liczy na to, że będzie jeszcze giveaway.

To jest niemożliwe....siedziałem do 2 w nocy na kompie i znowu przegapiłem LOOOOOOOOOOL :blink::wacko:

jakby ktoś coś wiedział o kluczach to dajcie linka tutaj jeśli można :) Z góry dziękuje :) (Oczywiście też będe szukać i jak coś znajde to udostępnie w tym poscie ) :D

@Hickari lepiej śledź oficjalny post na forum Archeage oraz na tym forum masz post poświęcony tej gre

lepiej śledź oficjalny post na forum Archeage

rzuć się linkiem