ArcheAge [KOB]

Za tydzień rusza open beta która pobiła rekordy w ilości założonych kont. Pierwszego dnia zostało założonych 100 000 kont.

Już teraz można stworzyć swoją postać:

www.youtube.com/watch?v=lgHrOpup3-Q

poniżej filmy promujące nadchodzącą KOB:

www.youtube.com/watch?v=9PpwCsvtGK4&list=PLwK0okhi_2bwD_lFS5ZxlzZgU0zUXfWrW

www.youtube.com/watch?v=gK0hppdGxLk&list=PLwK0okhi_2bwD_lFS5ZxlzZgU0zUXfWrW&index=4

XLGAMES opublikowało nowy zwiastun ArcheAge. Na filmie widzimy między innymi fragment wesela, bitwy morskie, podwodną eksplorację czy system sądowniczy.

Do koreańskiej open bety zostało tylko kilka dni, z całą pewnością wkrótce będziemy mogli zobaczyć jeszcze więcej wspaniałych ujęć z gry.

Ok,mam jedno pytanie.Jak zamierzacie graćw tą gre ?To znaczy chodzi mi o to ,czy ta gra jest w pełni w języku koreańskim?Jak ogarniecie kwestie questów i wogóle wszelakie opcje gry ,nie posiadająć znajomości języka koreańskiego?

Też jestem tego ciekaw i jak konto założycie?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

W TERA Online również graliśmy przez kilka miesięcy na koreańskich serwerach i powiem, że po kilku dniach pojawiło się tłumaczenie w sieci fakt, że przez google translatora ale ze spokojem dało się grać. Wystarczyło jakiś plik podmienić.

Co do questów to jak je weźmiesz to strzałka na ziemi pokazuje gdzie biec więc nie widzę problemu.

Co do zdobycia kont to jest kilak sposobów. Po pierwsze masz znajomych w Korei tak jak jeden z naszych legionistów. jesteś fanem anime i zagadujesz na portalu typu:anime-shinden.info . Albo szukasz ludzi/strony internetowe gdzie robią to za opłata. Oczywiście z tej ostatniej opcji każdy korzysta na własna odpowiedzialność, gdyż mogą zdarzyć się oszuści.

Gdzieś przeczytałem, że będą sprawdzali IP logowania i nie-koreańskie = ban ? (pomimo rejestracji z koreańskiego)

Do rejestracji, to musi być koreańskie IP, czy obojętnie jakie azjatyckie ?

No ale może jakieś głupoty gdzieś przeczytałem, mam nadzieję bo chętnie bym spróbował nawet po koreańsku.

Będą banować tylko IP rosyjskie i chińskie. Europejczycy nie muszą zmieniać IP.

A tutaj kolejny trailer. Tym razem cinematic:

za***iscie sie prezentuje gra szkoda ze po koreansku ;/

Tłumaczenie na angielski jest już w sieci. Przed chwilą przetestowaliśmy i działa ;)

A co z Proxy przecież trzeba zmieniać IP co powoduje zmniejszenie fpsów do 400-600 to chyba jest bardzo uciążliwe dla europejskiego gracza

Nie trzeba zmieniać IP. Blokują tylko IP rosyjskie i chińskie. Gdzieś pisali, że europejczyków nie będą banować.

ok aby zagrać w AA trzeba posiadać na pewno jakiś klucz może wiesz gdzie można go dostać albo kupić??

Ja niestety doznałem małych problemów technicznych, ale wkrótce do Was dołączę :) Zavisza - mógłbyś zarzucić linkiem do english patcha, bądź podrzucić na PW? :)

ok aby zagrać w AA trzeba posiadać na pewno jakiś klucz może wiesz gdzie można go dostać albo kupić??

Kilka postów wyżej masz odpowiedź.

Dla tych którzy grają stworzyliśmy kilka poradników:

Zmiana szkoły

System Teleportacji

Moonstone

Tworzenie własnych zakładek rozmów

Zakupy na Trading Island

Poniżej filmiki z budowy pierwszego naszego transportowca:

a tutaj coś ala rift:

Dobra wiadomość Trion ma być wydawcą w Eu, oraz zamierza wydać jeszcze w tym roku.

http://archeageonline.pl/10-nowinki/74-ju%C5%BC-wiemy-kto-b%C4%99dzie-wydawc%C4%85-archeage-na-na-i-eu.html

Budowa Średniego Domu

Budowa Galleonu

Mechanika instancji na 20lvl

Gra jest P2P ?