Fajnie się to prezentuje. Wersja koreanska ma bloka na IP? Bedą szanse na test gry jak przejdzie na F2P w Korei?
ArcheAge [KOB]
Nie ma IP blocka, Ale gra jest od 18 lat więc trzeba przejść weryfikacje u nich, czyli sms wysłać im "pesel". Więc albo na skype/FB poszukasz Koreańczyka który założy ci konto, albo pozostaje szukać po stronach, które robią to odpłatnie. Wystarczy w googlach wpisać i pewnie znajdą się
A tu nowa podwodna instancja:
ArcheAge - KR - Nowe stroje kąpielowe
Kolejny set dodany:
Witam
Dziś Koreańskie Archeage przechodzi na F2P
Słyszałem że jest jakiś patch zangielszczający grę.
Najtrudniejszym krokiem będzie zapewne weryfikacja konta jak już zostało wspomniane wyżej, czy ktokolwiek z was będzie próbował zagrać w tą grę?
WitamDziś Koreańskie Archeage przechodzi na F2PSłyszałem że jest jakiś patch zangielszczający grę.Najtrudniejszym krokiem będzie zapewne weryfikacja konta jak już zostało wspomniane wyżej, czy ktokolwiek z was będzie próbował zagrać w tą grę?
Kilka osób od nas gra. Jeżeli potrzebujesz informacji napisz do mnie PW na forum naszej gildii www.9kohorta.com / nick Vumn. tutaj mogę przeoczyć.
Nowy WorldBoss
Oraz jak Japończycy wyobrażają sobie życie żeglarza:
To, że można tańczy podczas chodzenia to wiemy. A wiedzieliście, że można robić emotki podczas tańca?
A tutaj wyścigi:
Sprawdziliśmy kilka rzeczy i ostatnich dodatków.
Jak spotkaliśmy się z Czerwonym Smoczyskiem!
A też jak wybudować Kuter Rybacki
A tutaj zbiór podstawowych informacji o grze:
http://archeageonline.pl/mechanika-gry/zbior-informacji-o-archeage.html
Powstał w pełni przetłumaczony kalkulator skilli, polecam sprawdzić
Kurde pograłbym, ale z tą rejestracją to wiadomo jak jest ;/ Zanim wyjdzie do EU to pewnie miną jeszcze 2 lata...
Ma ktoś znajomego koreańczyka co by konto założył? ^^ Bardzo dobrze gra wygląda i to chyba jedno z ciekawszych mmo które chciałbym zobaczyć ale niestety te potwierdzenie ;x
Rusza rosyjska wersja ArcheAge!
Mail.ru ujawniło przybliżony termin beta testów rosyjskiej wersji ArcheAge! Według zapowiedzi będzie to koniec grudnia 2013. Można zakładać, że retail nastąpi w styczniu 2014r.
Model ekonomiczny będzie taki sam jak w Korei:
- f2p bez punktów pracy i bez możliwości płacenia podatków
- abonament (prawdopodobnie około 300 rubli czyli ~30 zł).
Kilku redaktorów z ArcheAgeOnline.pl zna rosyjski, więc jeśli ktoś ma problemy z założeniem u nich konta, lub inne problemy może śmiało do nich pisać.
z tego co wiem to trion chece to wydać jak rifta czyli f2p bez sztuczek innych restrykcji ale puki co skupiają na nowej grze tej voxelowej i wydawniu nowych dlc do defiance.
a ogólnie na dzień dzisiejszy jest gdziekolwiek możliwa gra w archeage ?
z tego co wiem to trion chece to wydać jak rifta czyli f2p bez sztuczek innych restrykcji ale puki co skupiają na nowej grze tej voxelowej i wydawniu nowych dlc do defiance.
Wersja europejska będzie miała taki sam system ekonomiczny jak Korea i Rosja, czyli F2P bez punktów pracy i możliwości posiadania swoich działek, z obniżonym dropem z mobów oraz abonament, który odblokowuje te wszystkie rzeczy.
a ogólnie na dzień dzisiejszy jest gdziekolwiek możliwa gra w archeage ?
Tak, za miesiąc będzie można pograć w Rosji.
XLGames ujawniło szczegóły nowej instancji - Library - która pojawi się w styczniu 2014 r. wraz z zapowiadanym update.Z tym magicznym miejscem kryje się długa historia, o czarodziejach oraz tajemniczych drzwiach.
Za tydzień rusza open beta która pobiła rekordy w ilości założonych kont. Pierwszego dnia zostało założonych 100 000 kont.
Już teraz można stworzyć swoją postać:
www.youtube.com/watch?v=lgHrOpup3-Q
poniżej filmy promujące nadchodzącą KOB:
www.youtube.com/watch?v=9PpwCsvtGK4&list=PLwK0okhi_2bwD_lFS5ZxlzZgU0zUXfWrW
www.youtube.com/watch?v=gK0hppdGxLk&list=PLwK0okhi_2bwD_lFS5ZxlzZgU0zUXfWrW&index=4