ArcheAge [KOB]

Fajnie się to prezentuje. Wersja koreanska ma bloka na IP? Bedą szanse na test gry jak przejdzie na F2P w Korei?

Nie ma IP blocka, Ale gra jest od 18 lat więc trzeba przejść weryfikacje u nich, czyli sms wysłać im "pesel". Więc albo na skype/FB poszukasz Koreańczyka który założy ci konto, albo pozostaje szukać po stronach, które robią to odpłatnie. Wystarczy w googlach wpisać i pewnie znajdą się ;)

A tu nowa podwodna instancja:

ArcheAge - KR - Nowe stroje kąpielowe

Kolejny set dodany:

Witam

Dziś Koreańskie Archeage przechodzi na F2P

Słyszałem że jest jakiś patch zangielszczający grę.

Najtrudniejszym krokiem będzie zapewne weryfikacja konta jak już zostało wspomniane wyżej, czy ktokolwiek z was będzie próbował zagrać w tą grę? :D

WitamDziś Koreańskie Archeage przechodzi na F2PSłyszałem że jest jakiś patch zangielszczający grę.Najtrudniejszym krokiem będzie zapewne weryfikacja konta jak już zostało wspomniane wyżej, czy ktokolwiek z was będzie próbował zagrać w tą grę?

Kilka osób od nas gra. Jeżeli potrzebujesz informacji napisz do mnie PW na forum naszej gildii www.9kohorta.com / nick Vumn. tutaj mogę przeoczyć.

Nowy WorldBoss

Oraz jak Japończycy wyobrażają sobie życie żeglarza:

To, że można tańczy podczas chodzenia to wiemy. A wiedzieliście, że można robić emotki podczas tańca?

A tutaj wyścigi:

Wywiad na temat sojuszy:

http://archeageonlin... ... games.html

Nowy trailer:

Sprawdziliśmy kilka rzeczy i ostatnich dodatków.

Jak spotkaliśmy się z Czerwonym Smoczyskiem!

A też jak wybudować Kuter Rybacki :D

A tutaj zbiór podstawowych informacji o grze:

http://archeageonline.pl/mechanika-gry/zbior-informacji-o-archeage.html

Powstał w pełni przetłumaczony kalkulator skilli, polecam sprawdzić smiley.gif

http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html

Kurde pograłbym, ale z tą rejestracją to wiadomo jak jest ;/ Zanim wyjdzie do EU to pewnie miną jeszcze 2 lata...

Ma ktoś znajomego koreańczyka co by konto założył? ^^ Bardzo dobrze gra wygląda i to chyba jedno z ciekawszych mmo które chciałbym zobaczyć ale niestety te potwierdzenie ;x

Rusza rosyjska wersja ArcheAge!

Mail.ru ujawniło przybliżony termin beta testów rosyjskiej wersji ArcheAge! Według zapowiedzi będzie to koniec grudnia 2013. Można zakładać, że retail nastąpi w styczniu 2014r.

Model ekonomiczny będzie taki sam jak w Korei:

- f2p bez punktów pracy i bez możliwości płacenia podatków

- abonament (prawdopodobnie około 300 rubli czyli ~30 zł).

Kilku redaktorów z ArcheAgeOnline.pl zna rosyjski, więc jeśli ktoś ma problemy z założeniem u nich konta, lub inne problemy może śmiało do nich pisać.

z tego co wiem to trion chece to wydać jak rifta czyli f2p bez sztuczek innych restrykcji ale puki co skupiają na nowej grze tej voxelowej i wydawniu nowych dlc do defiance.

a ogólnie na dzień dzisiejszy jest gdziekolwiek możliwa gra w archeage ? :D

z tego co wiem to trion chece to wydać jak rifta czyli f2p bez sztuczek innych restrykcji ale puki co skupiają na nowej grze tej voxelowej i wydawniu nowych dlc do defiance.

Wersja europejska będzie miała taki sam system ekonomiczny jak Korea i Rosja, czyli F2P bez punktów pracy i możliwości posiadania swoich działek, z obniżonym dropem z mobów oraz abonament, który odblokowuje te wszystkie rzeczy.

a ogólnie na dzień dzisiejszy jest gdziekolwiek możliwa gra w archeage ?

Tak, za miesiąc będzie można pograć w Rosji.

ArchAge-1.0-Library-dungeon-final-boss.jpg

XLGames ujawniło szczegóły nowej instancji - Library - która pojawi się w styczniu 2014 r. wraz z zapowiadanym update.Z tym magicznym miejscem kryje się długa historia, o czarodziejach oraz tajemniczych drzwiach.

Zobacz pełny tekst.

Za tydzień rusza open beta która pobiła rekordy w ilości założonych kont. Pierwszego dnia zostało założonych 100 000 kont.

Już teraz można stworzyć swoją postać:

www.youtube.com/watch?v=lgHrOpup3-Q

poniżej filmy promujące nadchodzącą KOB:

www.youtube.com/watch?v=9PpwCsvtGK4&list=PLwK0okhi_2bwD_lFS5ZxlzZgU0zUXfWrW

www.youtube.com/watch?v=gK0hppdGxLk&list=PLwK0okhi_2bwD_lFS5ZxlzZgU0zUXfWrW&index=4