Co się nie da ? Ja odpaliłem grę nawet na laptopie z GT 645m ! Ogólnie AA ma genialną optymalizację.
Pewnie coś źle robisz, bo innego wytłumaczenia nia ma. Możesz odinstalować obecne sterowniki, przeczyścić rejest ccleanerem i zainstalować najnowsze.
Odpal Panel Nvidii i ustaw kartę na automatyczną, albo dedykowaną. Skoro Ci odpala zintegrowana to w panelu Nvidii trzeba szukać rozwiązania.
Najlepszym wyjściem będzie zakupienie komputeraz stacjonarnego, to powinno zaradzić wszelkim twym problemom, lapka zostaw do przęladania FB i YT, możesz też go sprzedać i kupić jakaś grafę za 700 zeta.Mam nadzieję, że pomoglłem, jeśli twe problemy się skończyły, to bardzo się cieszę, pzdr.ps. z tymi grafami szkoda się bawić AA jest za bardzo wymagający
Głupoty gadasz. AA ma mega dobrą optymalizację. Podczas expienia na Lenovo z500 z GT645m i i3 mam po 50-60 fps. Praktycznie wszystko mam ustawione na High.
Oczywiście na tym laptopie grać w AA nie zamierzam, bo mam od tego stacjonarkę, ale chciałem zobaczyć jak laptop poradzi sobię z grą i jestem zaskoczony.

Dawno nie grałem w mmorpg z tak dobrą optymalizacją. Wiadomo, że rozdziałka 1366x768 d*py nie urywa, ale na 15 calowym ekranie więcej do szczęścia nie potrzeba.
No i gdybym wyłączył cienie i inne pierdołby to byłoby jeszcze lepiej :>