ArcheAge Mobile CBT1 - Wystartował

http://event.withhive.com/archeage/evt_pre_en?r=p4

Gra na podstawie ArcheAge Online, choć ma tylko trochę z z nią wspólnego. Główna fabuła gry opiera się o zautomatyzowanej walce. Wybieramy 4 bohaterów, których odblokowujemy z czasem progresu w grze. Możemy używać skili w formie kart na potworach, lub kliknąć opcję AUTO, która sama będzie nam używała umiejętności. Stage, podzielony jest na 3 etapy po 4 potworki + boss. Średnio 1 stage, trwa około minuty. Możemy też wykonywać inne czynności, takie jak upgradse gearu itd. Większość kontentu jest dostępna dopiero po 20 lv, dlatego jeszcze nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o walki o tereny czy arene pvp.

Lubie takie klikacze na androida, na pewno ogarne. Mam nadzieje ze jakiegos masywnego p2w tu nie ma, aczkolwiek nigdy sie nie spotkalem z czyms takims na telefonie.

Lubie takie klikacze na androida, na pewno ogarne. Mam nadzieje ze jakiegos masywnego p2w tu nie ma, aczkolwiek nigdy sie nie spotkalem z czyms takims na telefonie.

Nawet niektóre gierki płatne mają w sobie sporo mikrotransakcji.. A p2w jest w większości darmowych gierek mobilnych, więc nie nakręcałbym się za bardzo :/

Pracowałem w pewnym miejscu jako wsparcie klienta i widziałem ile twórcy kasy wyciągają z mikrotransakcji. To się po prostu opłaca.

Spodziewałem się czegoś lepszego ...

To pseudo dungeonówka z automatyczną walka a jedyną rola użytkownika jest czasami wybór skilli ... Gra odebrała cały sens grania, chyba użytkownik jedyne co może zrobić to rozbudowywać postać (ulepszać statystyki i umiejętności, bo widzę że nic innego w sumie nie da się zrobić. Nie no w sumie można jeszcze wstąpic do gildii).

Naprawdę myślałem, że będzie to coś lepszego

http://event.withhive.com/archeage/evt_pre_en?r=p4

Gra na podstawie ArcheAge Online, choć ma tylko trochę z z nią wspólnego. Główna fabuła gry opiera się o zautomatyzowanej walce. Wybieramy 4 bohaterów, których odblokowujemy z czasem progresu w grze. Możemy używać skili w formie kart na potworach, lub kliknąć opcję AUTO, która sama będzie nam używała umiejętności. Stage, podzielony jest na 3 etapy po 4 potworki + boss. Średnio 1 stage, trwa około minuty. Możemy też wykonywać inne czynności, takie jak upgradse gearu itd. Większość kontentu jest dostępna dopiero po 20 lv, dlatego jeszcze nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o walki o tereny czy arene pvp.