[Archeage] Non Compos Mentis

Jesteśmy doświadczonymi graczami na scenie gier MMORPG, przez okres 5 lat prowadziliśmy gildię "Best of the best" w grze Age of Conan z dużymi sukcesami. Jako gildia nie skupiamy się na pojedynczym aspekcie gry, lecz staramy się tworzyć społeczność, która radzi sobie zarówno podczas wypraw PvE jak i bojów PvP. Pomagają w tym odpowiedni Oficerowie mający doświadczenie w potyczkach ze wszelkimi NPC jak i innymi graczami. Pamiętamy także o graczach zajmujących się craftem.

Co oferujemy?

-zorganizowaną strukturę gildyjną,

-luźną oraz miłą atmosfere,

-pomoc,
-wspólną zabawę,
-komunikator głosowy mumble.

Czego oczekujemy?
-umiejętności myślenia.

Mile widziane:

-aktywna gra,

-zaangażowanie w życie gildii,

-obecność na komunikatorze głosowym,
-doświadczenie z innych gier mmorpg.

Gramy na kontynencie Nuia.

Kilka naszych rajdów w Age of Conan:
https://www.youtube.com/watch?v=HcbzDNmi_UA
https://www.youtube.com/watch?v=WFSiQe1ws38&list=UU87ck-rUUwe5WtjCUfg00gQ
https://www.youtube.com/watch?v=8xb8QeMm9us&list=UU87ck-rUUwe5WtjCUfg00gQ

Osoby zainteresowane zapraszamy na naszą oficjalną stronę:
http://ncm.guildlaunch.com/

Wybaczcie, ale czy z wami jest cos nie tak? Jestescie ktora to juz hm... 4 gildia po stronie zachodniej? Serio czy ludzie tak sie boja 9 kohorty ze niechca walczyc na pvp? xD Nie zrozumcie mnie zle, nic do was nie mam. Ale oglaszaja sie same gildie po stronie zachodniej a zadna po wschodniej. Jest to dla mnie powazny problem gdyz nie chce grac zachodzie tylko na wschodzie. No coz w kazdym razie powodzenia :X

od kiedy bedzie mozna grac w Archeage !?

od kiedy bedzie mozna grac w Archeage !?

Kiedy wyjdzie ;0 Btw jeśli załapię się na kolejny beta event to chyba odwiedzę stronkę ;)

Wybaczcie, ale czy z wami jest cos nie tak? Jestescie ktora to juz hm... 4 gildia po stronie wschodniej? Serio czy ludzie tak sie boja 9 kohorty ze niechca walczyc na pvp? xD Nie zrozumcie mnie zle, nic do was nie mam. Ale oglaszaja sie same gildie po stronie wschodniej a zadna po zachodniej. Jest to dla mnie powazny problem gdyz nie chce grac wschodzie tylko na zachodzie. No coz w kazdym razie powodzenia :X

Wprawdzie jestem wolnym strzelcem w Archeage ale jak czytam takie posty to mi ręce opadają jakbyś trochę pograł w ta grę to byś wiedział że Nuins którymi gra w/w Gildia jest po stronie zachodniej co do tekstów o baniu i walki na pvp nie wypowiem się ( żal , smutek ?? trudno mi określić takie durne teksty )

strona zachodnia to ludzie i elfy czy koty i pingpongi?

Wprawdzie jestem wolnym strzelcem w Archeage ale jak czytam takie posty to mi ręce opadają jakbyś trochę pograł w ta grę to byś wiedział że Nuins którymi gra w/w Gildia jest po stronie zachodniej co do tekstów o baniu i walki na pvp nie wypowiem się ( żal , smutek ?? trudno mi określić takie durne teksty )

Dzieki, za wykrycie bledu. Od zawsze mialem problem z kierunkami (skrzyżowana lateralizacja) oczywiscie chodzilo mi o strone wschodnia. :) Co do pvp oczywiscie byl to zart, chociaz mam wrazenie ze niektore gildie wybieraja ta strone zeby miec mocnego sojusznika :)

strona zachodnia to ludzie i elfy czy koty i pingpongi?

Zachod to elfy, wschod to azjaci i kotki.

Wybaczcie, ale czy z wami jest cos nie tak? Jestescie ktora to juz hm... 4 gildia po stronie zachodniej? Serio czyn ludzie tak sie boja 9 kohorty ze niechca walczyc na pvp? xD Nie zrozumcie mnie zle, nic do was nie mam. Ale oglaszaja sie same gildie po stronie zachodniej a zadna po wschodniej. Jest to dla mnie powazny problem gdyz nie chce grac zachodzie tylko na wschodzie. No coz w kazdym razie powodzenia :X

Myślisz że w grze będzie tylko Kohorta? Serwery są mega duże, świat również - gildii na serwerze będzie strasznie dużo. Prawdopodobieństwo (o ile hype się utrzyma) trafienie na zgankowanie przez kohorte jest minimalne. Może po prostu nam (EU) bardziej pasują ludzie czy elfy niż koty i mieszkańcy orientalu. Natomiast patrząc na oficial stronę na wschodzie szykują się także mega gildie, nawet większe niż Kohorta i być może również tak że zachód będzie dostawał po d*pie jeśli tam się zbierze silna ekipa. To że nie ma dużej gildii z pl na wschodzie nie znaczy że zachód zaownuje każdym serwem...

Wybaczcie, ale czy z wami jest cos nie tak? Jestescie ktora to juz hm... 4 gildia po stronie zachodniej? Serio czy ludzie tak sie boja 9 kohorty ze niechca walczyc na pvp? xD Nie zrozumcie mnie zle, nic do was nie mam. Ale oglaszaja sie same gildie po stronie zachodniej a zadna po wschodniej. Jest to dla mnie powazny problem gdyz nie chce grac zachodzie tylko na wschodzie. No coz w kazdym razie powodzenia :X

Przypominam, że są 3 servery i nie musimy znajdować się akurat na tym samym co IX Kohorta, wybraliśmy kontynent Nuia ponieważ tak wyszło z wyborów, jak widać nie jarają nas koty.

Myślisz że w grze będzie tylko Kohorta? Serwery są mega duże, świat również - gildii na serwerze będzie strasznie dużo. Prawdopodobieństwo (o ile hype się utrzyma) trafienie na zgankowanie przez kohorte jest minimalne. Może po prostu nam (EU) bardziej pasują ludzie czy elfy niż koty i mieszkańcy orientalu. Natomiast patrząc na oficial stronę na wschodzie szykują się także mega gildie, nawet większe niż Kohorta i być może również tak że zachód będzie dostawał po d*pie jeśli tam się zbierze silna ekipa. To że nie ma dużej gildii z pl na wschodzie nie znaczy że zachód zaownuje każdym serwem...

Nie martwie sie o to ze, wschod bedzie przegrywal czy odwrotnie. Tylko ze ciezko znalesc rodakow po stronie wschodniej z ktorymi moglbym pograc. :) Co do serwerow to nie so one takie mega duze. Na Ru zdazalo mi sie ich juz spotkac.

Przypominam, że są 3 servery i nie musimy znajdować się akurat na tym samym co IX Kohorta, wybraliśmy kontynent Nuia ponieważ tak wyszło z wyborów, jak widać nie jarają nas koty.

Przestancie juz Kohorte w to mieszac, napisalem tak dla zartu, gdyz sa prawdopodobnie najwieksza polska gildia. Chodzilo mi tylko o to ze wiekszosc gildi wybiera zachod.

Pamiętajcie że mówimy tylko o PL. W tej grze jeśli będzie za dużo osób na danym serwie po jednej stronie to będzie blok na nowe konta dla tej strony także i tak równowaga pozostanie. Ja sam jeśli będe grał (bo póki co farmville mnie nie przyciąga) to wybiorę zachód z prozaicznego powodu - wygląd i miejsce startowe. Natomiast dla wschodu proponuje się w końcu zebrać, założyć topic i zbierać ludzi. Nie ma co się bać żadnej gildii bo nawet jeśli przy starcie jest jakaś gildia bardziej ogarnięta to z czasem sytuacja się unormuje. W żadnej grze mmo nie spotkałem się żeby jedna gildia od poczatku była najlepsza. Ba, w żadnym sporcie się tego nie spotyka

Trochę dziwne podejście, osądzać nas o obawę przed 9 kohortą. Przychodzimy z najbardziej skillowej gry mmorpg z pulą graczy PvP znanych po nickach na całym serverze, dlatego gra (ArcheAge) z tak banalnym systemem walki nie jest nam straszna. Do tego nie przychodzimy do ArcheAge jako "sekcja" w nowej grze. Przychodzimy jako całość, zorganizowana gildia ze składem kilkudziesięcu graczy grających ze sobą od lat. Przebudowie ulega jedynie nazwa gildii oraz struktura zarządu (lidera i oficerów).

Lubimy krwawe klimaty i rasy przypominające ludzi. To był demokratyczny wybór naszych "gildiowiczów". Wiem, że istnieje taka gildia jak 9 kohorta i że będą grać w AA, ale osobiście nie wiedziałem jaką rasą/po jakiej stronie, nie wszyscy się tym interesują. Zawsze dobrze się dowiedzieć czegoś nowego.

Kolejnym aspektem jest próba "szczucia" gildii na siebie. Jakie to polskie. Do tego gra w wersji EU oficjalnie nie wyszła a tu już takie wrogości. Dlaczego musi być tak, że polskie gildie ignorują zagraniczne i zawsze obierają jako cel Polaków? Tak jak Matrixiol wspomniał, nie będzie jednego servera więc może nawet na siebie nie trafimy. Jeśli ktoś czuje konieczność prowadzenia walki przeciw polskiej ekipie to zawsze może stworzyć własną gildię i nam dokopać ;)

Wszystkich zainteresowanych poznaniem nas zapraszam na oficjalną stronę Non Compos Mentis :)

Pozdrawiam,

Kornaś - lider Non Compos Mentis.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/64152-archeage-strona-wschodnia/?p=482764

Tutaj zbieramy ludzi po stronie wschodniej :)

Trochę dziwne podejście, osądzać nas o obawę przed 9 kohortą. Niestety muszę Ciebie rozczarować. Przychodzimy z najbardziej skillowej gry mmorpg z pulą graczy PvP znanych po nickach na całym serverze, dlatego gra (ArcheAge) z tak banalnym systemem walki nie jest nam straszna. Do tego nie przychodzimy do ArcheAge jako "sekcja" w nowej grze. Przychodzimy jako całość, zorganizowana gildia ze składem kilkudziesięcu graczy grających ze sobą od lat. Przebudowie ulega jedynie nazwa gildii oraz struktura zarządu (lidera i oficerów).Lubimy krwawe klimaty i rasy przypominające ludzi. To był demokratyczny wybór naszych "gildiowiczów". Wiem, że istnieje taka gildia jak 9 kohorta i że będą grać w AA, ale osobiście nie wiedziałem jaką rasą/po jakiej stronie, nie wszyscy się tym interesują. Zawsze dobrze się dowiedzieć czegoś nowego.Kolejnym aspektem jest próba "szczucia" gildii na siebie. Jakie to polskie. Do tego gra w wersji EU oficjalnie nie wyszła a tu już takie wrogości. Dlaczego musi być tak, że polskie gildie ignorują zagraniczne i zawsze obierają jako cel Polaków? Tak jak Matrixiol wspomniał, nie będzie jednego servera więc może nawet na siebie nie trafimy. Jeśli ktoś czuje konieczność prowadzenia walki przeciw polskiej ekipie to zawsze może stworzyć własną gildię i nam dokopać Wszystkich zainteresowanych poznaniem nas zapraszam na oficjalną stronę Non Compos Mentis Pozdrawiam,Kornaś - lider Non Compos Mentis.

Serio nie wyczuliscie ironi w mojej wypowiedzi? Moim celem nie bylo was obrazic ani skrytykowac. Zalilem sie po prostu, ze kolejna gildia powstaje i znowu po stronie zachodniej. Wprzeciwienstwie do ciebie ja sledze uwaznie polska spolecznosc ArcheAge.

Spowodowane jest to tym, że większość graczy po prostu lubi grać ludźmi, do tego jest spora liczba osób, których cieszy widok "europejskich krajobrazów" wraz z architekturą. W wielu MMORPG takich właśnie europejskich "smaczków" brakuje. Zapewne z tego wynika popularność kontynentu zachodzniego. Nie odebrałem tego jako krytyki, jednak mieszanie w ten wątek 9 Kohorty "zabrzmiało" trochę jak próba prowokacji ;) Zapewne już do takich nieporozumień nie dojdzie.

Serdecznie pozdrawiam,
Kornas - Lider Non Compos Mentis.

Czas pokaże co będzie, im więcej ludzi z PL będzie grało po stronie zachodniej tym większą siłę przebicia będzie miało Polskie Comunity, co za tym idzie mogą być sojusze ale to trzeba się władzy pytać legionów i czy się dogadają :)

Życzę powodzenia w rekrutacji, i sukcesów w ArcheAge! w PvP, ponieważ widzę że jesteście Gildią nastawioną na PvP, w razie pytań zapraszamy na naszego TS3, można dostać status gościa i się ewentualnie coś dopytać czy rozwikłać wątpliwość.

Powodzenia!

@Ren, mam dla Ciebie niespodziankę, jeżeli chcesz porozmawiać, zapraszam na nasz TS3, może to trochę zmieni Twoje podejście do IX Kohorty i zrozumiesz tamtejszą sytuację, która zaszła przez lidera Wolf Tail, który dużo nam namieszał.

Oczywiście ja sam osobiście cieszę się, że powstają Polskie Gildie, jak i radość mi sprawia to, że mają zamiar grać po tej samej stronie. Jeszcze bardziej bym się ucieszył gdyby powstał wzajemny dobry kontakt dzięki któremu można by było wspólnie się pobawić w ArcheAge'u.

Życzę powodzenia i trzymam kciuki za rozwój Waszej gildii.

Vumn, Trybun sekcji ArcheAge IX Kohorty.

Nie zagalopowaliście się troszeczkę? To miał być temat rekrutacji tej gildii, nie ogólna rozmowa na temat wszystkich gildii w archeage.

Jesteśmy doświadczonymi graczami na scenie gier MMORPG, przez okres 5 lat prowadziliśmy gildię "Best of the best" w grze Age of Conan z dużymi sukcesami. Jako gildia nie skupiamy się na pojedynczym aspekcie gry, lecz staramy się tworzyć społeczność, która radzi sobie zarówno podczas wypraw PvE jak i bojów PvP. Pomagają w tym odpowiedni Oficerowie mający doświadczenie w potyczkach ze wszelkimi NPC jak i innymi graczami. Pamiętamy także o graczach zajmujących się craftem.Co oferujemy?-zorganizowaną strukturę gildyjną,-luźną oraz miłą atmosfere,-pomoc,-wspólną zabawę,-komunikator głosowy mumble.Czego oczekujemy?-umiejętności myślenia.Mile widziane:-aktywna gra,-zaangażowanie w życie gildii,-obecność na komunikatorze głosowym,-doświadczenie z innych gier mmorpg.Gramy na kontynencie Nuia.Kilka naszych rajdów w Age of Conan:https://www.youtube.com/watch?v=HcbzDNmi_UAhttps://www.youtube.com/watch?v=WFSiQe1ws38&list=UU87ck-rUUwe5WtjCUfg00gQhttps://www.youtube.com/watch?v=8xb8QeMm9us&list=UU87ck-rUUwe5WtjCUfg00gQOsoby zainteresowane zapraszamy na naszą oficjalną stronę:http://ncm.guildlaunch.com/Trochę dziwne podejście, osądzać nas o obawę przed 9 kohortą. Przychodzimy z najbardziej skillowej gry mmorpg z pulą graczy PvP znanych po nickach na całym serverze, dlatego gra (ArcheAge) z tak banalnym systemem walki nie jest nam straszna. Do tego nie przychodzimy do ArcheAge jako "sekcja" w nowej grze. Przychodzimy jako całość, zorganizowana gildia ze składem kilkudziesięcu graczy grających ze sobą od lat. Przebudowie ulega jedynie nazwa gildii oraz struktura zarządu (lidera i oficerów).Lubimy krwawe klimaty i rasy przypominające ludzi. To był demokratyczny wybór naszych "gildiowiczów". Wiem, że istnieje taka gildia jak 9 kohorta i że będą grać w AA, ale osobiście nie wiedziałem jaką rasą/po jakiej stronie, nie wszyscy się tym interesują. Zawsze dobrze się dowiedzieć czegoś nowego.Kolejnym aspektem jest próba "szczucia" gildii na siebie. Jakie to polskie. Do tego gra w wersji EU oficjalnie nie wyszła a tu już takie wrogości. Dlaczego musi być tak, że polskie gildie ignorują zagraniczne i zawsze obierają jako cel Polaków? Tak jak Matrixiol wspomniał, nie będzie jednego servera więc może nawet na siebie nie trafimy. Jeśli ktoś czuje konieczność prowadzenia walki przeciw polskiej ekipie to zawsze może stworzyć własną gildię i nam dokopać Wszystkich zainteresowanych poznaniem nas zapraszam na oficjalną stronę Non Compos Mentis Pozdrawiam,Kornaś - lider Non Compos Mentis.

To jezeli mozna sie dowiedziec o reszte nickow w AOCu? Kornas bs , dokladnie pamietam , Matrixiol sin , byl taki jeden a reszta tych skillowych graczy ? Siedzieliscie w ekipie botb , ale reszta graczy tam nie byla jakas rewelacyjna ... nawet wrecz byli bardzo slabi , czesc przeszla do qpo , czesc do c9 , a niedobitki znikly z czasem ...