ARcheage -OBT wybór rasy nie możliwy

Witam wbiłem na serwa po 2 godzinach czekania jednak widze że mam zablokowane dwie rasy : ludzi prawdopodobnie i kotów, trzeba mieć premke czy coś żebym mógł nimi zagrać?

Witam wbiłem na serwa po 2 godzinach czekania jednak widze że mam zablokowane dwie rasy : ludzi prawdopodobnie i kotów, trzeba mieć premke czy coś żebym mógł nimi zaJaB

Jak jakiejś rasy jest zbyt dużo to jest zablokowana możliwość robienia postaci nimi.

Okei dziękuje za informacje ;3

a jak wszystkie sa zablokowaane? wszystkie w sensie nie da sie zadnej stworzyc, i wyskakuje ten sam komunikat mowiacy o tym ze dla zapobiegnięcia niezbalansowanej bla bla nie mozesz wybrac tej rasy ?

Nie można wybrać danej rasy, zeby nie zaburzyć równowagi w świecie. Musi być po równo tego, tego i tamtego.. Najgłupsza rzecz w świecie mmo.., ale co ja tam wiem.

To się zgadza, ale dlaczego nie moge zadnej wybrac? wszystkich jest za duzo? ;d

Podczas wyboru serwera masz te różne kolorowe znaczki. To są rasy jakie są zablokowane.

tak tylko ten 'europejski' jest juz niemozliwy do wyboru^^ eh, a tak czekalem na ta produkcje ;\

jest drugi "europejski" - i tam mozna robic wszystko

który to?

Джин

Witam wbiłem na serwa po 2 godzinach czekania jednak widze że mam zablokowane dwie rasy : ludzi prawdopodobnie i kotów, trzeba mieć premke czy coś żebym mógł nimi zagrać?