Zbieramy ludzi do gry w ArcheAge od nowa.
Rasa: Nuian
Serwer: Sirothe
Klasy/Role których potrzebujemy:
-Healer
-DPS
-Support
Ja robię Tank'a (Abolisher)
Jeżeli jesteś zainteresowany zostaw w komentarzu swój nick z gry.
-Healer
-DPS
-Support
pobieram nick napisze póżniej
Zapraszam do gildii Hanza na Sirothe strona Nuia, całkowicie polska ekipa nastawiona na casual gaming w miare progresywny. Skupiamy się na miłym spędzeniu czasu jest nas około 5 aktywnych osób, jeżeli chcecie pograć z nami zapraszam na ts teraz lub w godzinach nocnych. Jakie kolwiek wskazówki odnośnie ekonomi serwera, sposobu zarobku etc. na ts. Miło by było powitać w naszym gronie kolejnych rodaków. Mam nadziej że do usłyszenia! TS: skillfactory.info
Dzięki, za zaproszenie lecz nie wiem jak reszta, ale ja wolałbym zbudować coś od nowa. Poznać nowych graczy, zgrać się itd. Wiadomo jak to jest w "starych" ekipach wszyscy już wiedzą kiedy, gdzie i z kim mogą iść. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz.
A tak btw jak wyglądają Siege na Sirothe? Chodzicie na Siege z jakimś ally? Czy w ogóle nie chodzicie?
Byla jedna okazja ale nie skorzystaliśmy narazie sami się ubieramy i docieramy, a nie chcieliśmy tam iść tylko p oto żeby padać. W woli wyjaśnienia nasza gildia w aktualnym składzie funkcjonuje od jakichś 3 tygodni wiec tutaj tez ekipa jak i relacje się klarują, myślę ze tutaj nie będzie żadnego problemu żeby coś razem zbudować tym bardziej ze lvl to 2tyg roboty max a ubrać się to inna sprawa, razem myślę jest przyjemniej. Wiem jak ciężko znaleźć polaków do gildii na legacy serwerach dlatego proponuje żebyście dołączyli, jeżeli wam się nie spodoba to możecie odejść nikt was na sile nie będzie trzymał, a jeżeli się zgramy to jest szansa ze stworzymy razem coś fajnego. Gildia ma 4 lvl wiec daje już jako taki start w samej ekipie są ludzie ze statkami czy cięgnikami, którzy mogą pomoc w zarobieniu na początku nim się dorobicie. Ta gildia jest for fun, przesldz mojego posta jak będziesz miał chwilkę a zobaczysz ze moja zamysł jest dokładnie taki sam jak twój, chce stworzyć gildie którą będzie czerpał przyjemność z gry, bawiąc się przede wszystkim razem. Jeszcze raz namawiam do dołączenia, bo szkoda by było jakbyście się zniechęcili do gry z braku jakiejś wiedzy która ta rozgrywkę by wam znacznie ułatwiła jak to często bywa u nowych graczy w aa. Spróbować nie zaszkodzi jak wspomniałem
Mnie namówił
No ok to ja też piszę się na to
Jest jeden szkopuł ja aktualnie mam prace gdzie murze poświęć dość sporą ilość czasu co sprawia, że często gram nocami a za dnia ciężko mnie złapać, ale to nie zmienia faktu ze są osoby grające normalnie o rożnych godzinach. Jeżeli chodzi o rekrutacje z tego co wiem dopiero pobieracie aa, wiec myślę ze zgadalibyśmy się wieczorem, tylko czy wy macie możliwość wejścia na grę kolo godziny 22? Byc moze będę szybciej na grze, ale nie jestem tego pewny wiec wole podejść asekuracyjnie, co by nie zmarnować wam czasu czekanie m na mnie. Jeżeli byście weszli powiedzmy o 16 na grę i ts to na ts powinien ktoś być, Zeref>w grze Agnespl lub Demoll>w grze Bobik, oni mogą was również zrekrutować i pomóc w razie potrzeby. ja tak jak wspomniałem będę dopiero w nocy. Jeżeli nie było by nikogo bo chłopaki będą w pracy etc. to wejdźcie w zakładkę gildyjną a tam w recruit/search na liście będzie hanza złóżcie tam aplikacje a ja was potem dodam, tylko podajcie mi gdzieś proszę nicki
Ja gram ogólnie bardziej w godzinach popołudniowych i wieczornych do 22 max.
Ja sie o tej 16 z Adartear zgadadam i omowie z nim co i jak a pózniej damy odpowiedz.
Ja też zaczynam, preferuje grać postaciami magicznymi. Może jakiś ts?
jESTEM JUŻ na ts zapraszam wszystkich chcących dołączyć: skillfactory.info pokowac San
Byla jedna okazja ale nie skorzystaliśmy narazie sami się ubieramy i docieramy, a nie chcieliśmy tam iść tylko p oto żeby padać. W woli wyjaśnienia nasza gildia w aktualnym składzie funkcjonuje od jakichś 3 tygodni wiec tutaj tez ekipa jak i relacje się klarują, myślę ze tutaj nie będzie żadnego problemu żeby coś razem zbudować tym bardziej ze lvl to 2tyg roboty max a ubrać się to inna sprawa, razem myślę jest przyjemniej. Wiem jak ciężko znaleźć polaków do gildii na legacy serwerach dlatego proponuje żebyście dołączyli, jeżeli wam się nie spodoba to możecie odejść nikt was na sile nie będzie trzymał, a jeżeli się zgramy to jest szansa ze stworzymy razem coś fajnego. Gildia ma 4 lvl wiec daje już jako taki start w samej ekipie są ludzie ze statkami czy cięgnikami, którzy mogą pomoc w zarobieniu na początku nim się dorobicie. Ta gildia jest for fun, przesldz mojego posta jak będziesz miał chwilkę a zobaczysz ze moja zamysł jest dokładnie taki sam jak twój, chce stworzyć gildie którą będzie czerpał przyjemność z gry, bawiąc się przede wszystkim razem. Jeszcze raz namawiam do dołączenia, bo szkoda by było jakbyście się zniechęcili do gry z braku jakiejś wiedzy która ta rozgrywkę by wam znacznie ułatwiła jak to często bywa u nowych graczy w aa. Spróbować nie zaszkodzi jak wspomniałem
Szkoda że sporo innych osób tego nie rozumie, "bo lepiej robić klany/gildie składające się tylko z jednego pt" , jaki fun z tego skoro nie robi się high end contentu w grze ?
Znam ból szukając rodaków do gildi, jest po prostu ciężko bo każdy nagle chce stworzyć gildię ale budować ją prawie samemu jest dla mnie kiepskim pomysłem.
Sanroned obyś dalej rozwijał gildię z dobrym skutkiem i przemawiał ludziom do głowy że nie ma co się bawić w mini klaniki.
Siema, czy nadal gracie ? Jak wam idzie? Pytam bo właśnie ściągam ArcheAge i chętnie dołączę do jakiejś nowej rozwijającej się Polskiej gildii. Nie mam doświadczenia w tej grze, ale ogólnie mam duże doświadczenie jeśli chodzi o gry tego typu
Siema, czy nadal gracie ? Jak wam idzie? Pytam bo właśnie ściągam ArcheAge i chętnie dołączę do jakiejś nowej rozwijającej się Polskiej gildii. Nie mam doświadczenia w tej grze, ale ogólnie mam duże doświadczenie jeśli chodzi o gry tego typu
Nie jednak nie gramy, na Sirothe mało ludzi. Przez kilkanaście godzin gry, nie spotkałem nikogo. A na Legacy żeby zagrać trzeba stworzyć nowe konto. Ogólnie gramy w Aion'a
Nie jednak nie gramy, na Sirothe mało ludzi. Przez kilkanaście godzin gry, nie spotkałem nikogo. A na Legacy żeby zagrać trzeba stworzyć nowe konto. Ogólnie gramy w Aion'a
Troche ci się wszystko pomieszało xD to na fresh trzeba nowe konto ^^
A w tego AION'a to na jakim serwerze gracie? Bo ArcheAge to jakieś dno straszne. 50Gb gry, a jakość grafiki na full detalach no nie powala krótko mówiąc i w ogóle jakiś taki denny
Polski Serwer Barus
Polski Serwer Barus
Asmodian czy Elyosi?
-Healer
-DPS
-Support