ArcheAge - po tym już nigdy nie będzie takie samo!

Czy pamiętacie ostatni news o tym jak do Archeage mają wkroczyć pluszowe stroje miśków oraz lemury? Jeżeli w jakiś niewytłumaczalny sposób ten wiekopomny news umknął waszym sokolim zmysłom zamieszczam link poniżej do filmiku - warto go obejrzeć również z tego względu, że bez niego drugi z filmów nie będzie w pełni zrozumiały :).

Filmek z Archeage

No ale dlaczego Archeage ma być zupełnie inne niż dotychczas - bo widzicie jeżeli obejrzycie to co wam tutaj podsyłam w kolejnym linku już nigdy nie spojrzycie na te misie w ten sam sposób

Gotowi?

No to proszę

warn_ico.png
Filmik kasuję ponieważ jest niezgodny z regulaminem. Dostajesz warna. - crracked

Acha i wiem , że to są wiewiórki ale jak już to obejrzałem to właściwie jeden ciul co to jest .... :)

A wasze opinie na ten temat?

Dlaczego mi to zrobiłeś.?

Co ja własnie zobaczyłem D:

Ten drugi filmik jest w zupełności niepotrzebny.

To mówi samo za siebie...

No jak dla mnie to ten Jeleń na końcu właściwie postawił kropkę nad i :) a dla tych którzy chcieliby obejrzeć filmik ale nie mogą z powodu usunięcia, proponuję wpisać w wujka google następująca frazę:

warn_ico.png
Link został wcześniej usunięty to teraz podajesz tytuł. Chyba nie powinno się tak robić ~ blaumro

I płaczcie razem z nami nad straconą niewinnością :))))

Z drugiej strony, coś w tym jest.

Czy pamiętacie ostatni news o tym jak do Archeage mają wkroczyć pluszowe stroje miśków oraz lemury?
pluszowe stroje miśków oraz lemury?
lemury

Sloth.jpg

Co do drugiego filmu... zobaczyłem miniaturę i stwierdziłem że to będzie temat raczej na wieczór. Wolałbym żeby nikt nie zaskoczył mnie otworzeniem drzwi do pokoju i słowami "n4zarh, masz tu kaw... WHAT THE F--"

Internet już mnie chyba niczym nie zaskoczy...

What the hell bro...........

Zamykam temat, twórca zrobi chyba wszystko by ludzie obejrzeli filmik.

Czy pamiętacie ostatni news o tym jak do Archeage mają wkroczyć pluszowe stroje miśków oraz lemury? Jeżeli w jakiś niewytłumaczalny sposób ten wiekopomny news umknął waszym sokolim zmysłom zamieszczam link poniżej do filmiku - warto go obejrzeć również z tego względu, że bez niego drugi z filmów nie będzie w pełni zrozumiały :).

Filmek z Archeage

No ale dlaczego Archeage ma być zupełnie inne niż dotychczas - bo widzicie jeżeli obejrzycie to co wam tutaj podsyłam w kolejnym linku już nigdy nie spojrzycie na te misie w ten sam sposób

Gotowi?

No to proszę

warn_ico.png
Filmik kasuję ponieważ jest niezgodny z regulaminem. Dostajesz warna. - crracked

Acha i wiem , że to są wiewiórki ale jak już to obejrzałem to właściwie jeden ciul co to jest .... :)

A wasze opinie na ten temat?