ArcheAge Problem pomocy!

Witam mam oto taki problem odpalam archeage wszystko pięknie ładnie whodze do gry i po 2-3 min gry dostaje "laga " ekran robi się czarny i jedyne co mogę zrobić to zamknąć go w procesach. Ma ktoś podobny problem? proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dodam, że odpalanie jako admin nie pomaga

Może komputer nie wyrabia.

Może komputer nie wyrabia.

komputer ma 4 msce wszystkie inne gry mi płynnie działają aa i dodam ze na becie nie mialem takich problemów

Moze sciagnij sobie najnowsze sterowniki lub zmien ustawienia w grze...

mam podobnie (tyle ze nie moge wejsc do menederza) po zbyt ostrym OC grafiki

Zapewne masz (macie) CPU AMD. Póki miałem FXa, mogłem zapomnieć w becie, że odpalę grę - wywalała się zawsze na ładowaniu świata (mi i wielu innym graczom o podobnej konfiguracji). Przesiałem się miesiąc temu na Intela i problem magicznie zniknął.

Zapewne masz (macie) CPU AMD. Póki miałem FXa, mogłem zapomnieć w becie, że odpalę grę - wywalała się zawsze na ładowaniu świata (mi i wielu innym graczom o podobnej konfiguracji). Przesiałem się miesiąc temu na Intela i problem magicznie zniknął.

Tak zgadza sie AMD ale na becie udało mi sie kilka godzin pograc a po premierze już nie

Mam ten sam problem ;/

Ja mam procesor od AMD i gra mi normalnie śmiga na wysokich.

Problem dotyczył głównie serii FX 8XXX (u mnie występował na 8120 x8). Niestety, nie udało mi się znaleźć rozwiązania problemu :(

Witam mam oto taki problem odpalam archeage wszystko pięknie ładnie whodze do gry i po 2-3 min gry dostaje "laga " ekran robi się czarny i jedyne co mogę zrobić to zamknąć go w procesach. Ma ktoś podobny problem? proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dodam, że odpalanie jako admin nie pomaga