Witam mam oto taki problem odpalam archeage wszystko pięknie ładnie whodze do gry i po 2-3 min gry dostaje "laga " ekran robi się czarny i jedyne co mogę zrobić to zamknąć go w procesach. Ma ktoś podobny problem? proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dodam, że odpalanie jako admin nie pomaga
ArcheAge Problem pomocy!
Może komputer nie wyrabia.
Może komputer nie wyrabia.
komputer ma 4 msce wszystkie inne gry mi płynnie działają aa i dodam ze na becie nie mialem takich problemów
Moze sciagnij sobie najnowsze sterowniki lub zmien ustawienia w grze...
mam podobnie (tyle ze nie moge wejsc do menederza) po zbyt ostrym OC grafiki
Zapewne masz (macie) CPU AMD. Póki miałem FXa, mogłem zapomnieć w becie, że odpalę grę - wywalała się zawsze na ładowaniu świata (mi i wielu innym graczom o podobnej konfiguracji). Przesiałem się miesiąc temu na Intela i problem magicznie zniknął.
Zapewne masz (macie) CPU AMD. Póki miałem FXa, mogłem zapomnieć w becie, że odpalę grę - wywalała się zawsze na ładowaniu świata (mi i wielu innym graczom o podobnej konfiguracji). Przesiałem się miesiąc temu na Intela i problem magicznie zniknął.
Tak zgadza sie AMD ale na becie udało mi sie kilka godzin pograc a po premierze już nie
Mam ten sam problem ;/
Ja mam procesor od AMD i gra mi normalnie śmiga na wysokich.
Problem dotyczył głównie serii FX 8XXX (u mnie występował na 8120 x8). Niestety, nie udało mi się znaleźć rozwiązania problemu
Witam mam oto taki problem odpalam archeage wszystko pięknie ładnie whodze do gry i po 2-3 min gry dostaje "laga " ekran robi się czarny i jedyne co mogę zrobić to zamknąć go w procesach. Ma ktoś podobny problem? proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dodam, że odpalanie jako admin nie pomaga