ArcheAge problem z parcelą na Ameryce

Grałem w całą masę gier MMO, aktualnie gram w dwa najlepsze na rynku MMORPG czyli ArcheAge i Black Desert. Gry są porównywalne, ale AA jest znacznie bardziej PvP i PvE od BDO. AA ma także najlepszy housing w grach i to nie portalowy, a w świecie gry. Aktualnie mam Patrona w AA i na postaci na Ameryce (rozdzielność labora) nie mogę znaleźć miejsca pod nawet najmniejszy domek 16x16. Już nawet podejrzewam, że Amerykanie chyba sprzedają te parcele w realu. W Europie na mainie dobrze znam mapę i mam parcelę 24x24. Serwery są wypchane po brzegi i gra się ma bardzo dobrze. Maksymalny poziom teraz to Ancestral 55. Największy w Europie mają teraz 40 lvl. Są różne eventy, aktualnie mamy spływ beczkami za nagrody - ciuszki, mebelki do ogrodu i inne . Ja zbieram na mounta eventowego.

Aktualizacje sklepu są chyba porównywalnie częste w AA do BDO. Nadto można mieć zalogowaną postać i w AA i w BDO w tym samym momencie, także na Steamie. I tak np w tym samym momencie w BDO wożę paczki bryczką, a w AA gram np w Rrifta. AA wymiata wszystkie gry gdzie dominuje PvP, i PvE. Maksymalna wielkość oddziału to do 100 graczy online i krotności oddziałów. Świat jak wiadomo jest jednym z największych w MMORPG i cały czas rośnie. Gra jest mocno udoskonalana, także housing. A jak jest rozbudowana to niech zaświadczy fakt, że można nawet własne nagrania muzyczne robić w edytorze muzycznym w AA i grać je, czy na koncertach w domu, czy w amfiteatrze, czy na eventach w przerwach w walce. AA jest też wybitnie kooperacyjna. No i cała masa bossów od tych w głębinach morskich do tych w powietrzu. Naturalnie w grze jest i transport podwodny i nawodny i samochody i skutery i ciągniki i glidery i skrzydełka … . Nie znam tak rozbudowanego żadnego innego MMO.

I wcale nie trzeba płacić za AA. Ja mam teraz Patrona za golda zarobionego w ArcheAge. Nadto teraz jeden z najlepszych setów w grze to HIRAM i każdy go może mieć, także osoba grająca za free. A labor, to też nie problem, od tego są ALTy. Ja maksymalnie ładuję 5 postaci naraz na 16Gb RAM. Dałoby się i wbić szóstą, ale już z lagami.

Jak ktoś wie gdzie na Kadumie na Ameryce jest wolna parcela to proszę o kontakt.

1lajk