ArcheAge - prywatny serwer Ekipa :D

Siemanko. Poszukuje ludzi chętnych do gry w archeage na prywatnym serwerze o nazwie ArcheRage. Jest to moje drugie podejście, żeby stworzyć taką grupę. Poszukuje ludzi którzy chcieli by razem ze mną spędzić wspólny czas w tej grze i dobrze się bawić. Zapraszam starych jak i nowych graczy.

Troszkę informacji o gierce :

Gierka przenosi nas do świata fantasy, w którym wybieramy jedną stronę z dwóch stron konfliktu nuian albo haranya. Grę rozpoczynamy od stworzenia naszej postaci. Kreator nie jest tak bardzo rozwinięty jak w bdo ale nie jest tragicznie. Mamy wiele możliwości w wyborze klasy (jest ponad 100 możliwości).
Sam serwer działa aktualnie na patchu 3.0. Serwer jest pozbawiony p2w a w samym is kupimy wiele kostiumów i mountów oraz inne itemki, za które możemy również zapłacić specjalną walutą, którą dostaniemy w grze.
Gra jest bardzo rozbudowana więc roboty nie zabraknie. Możemy np. transportować towary statkami lub specjalnym pojazdami parowymi, hodować rośliny na własnej farmie, craft jest również dobrze rozwinięty. Nie zabraknie tu również instancji jak i wspaniałych arenke 1vs1, 3vs3, 5vs5. Gra w dużej mierze nastawiona jest na pvp ale nie zabraknie tutaj zabawy dla graczy pve :smiley: Codziennie są jakieś raidy lub walki między stronami konfliktu. Gra posiada również wspaniałe world bossy takie jak kraken czy leviatan,
które są naprawdę ogromne.

Wymagania sprzętowe:

Minimalne wymagania ArcheAge:
System: Windows XP 32 bitowy
Procesor: Intel Pentium Dual Core E2160 1.80 GHz lub AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GTS 512 MB lub AMD Radeon HD 4650
Pamięć RAM: 2 GB
Wolne miejsce: 30 GB

Rekomendowane wymagania ArcheAge:
System: Windows 7 64 bitowy
Procesor: Intel Core 2 Duo E7600 3.06 GHz lub AMD Athlon II X2 270
Karta graficzna: Nvidia GeForce GTS 250 lub AMD Radeon HD 6670
Pamięć RAM: 4 GB
Wolne miejsce: 30 GB

Link do gry: https://na.archerage.to/
Ps. Pink jest bardzo dobry oraz gramy po stronie kotów :smiley:

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na discorda: https://discord.gg/eVHjshB

Siemka, dużo osób tam gra ?
Moge pograć grałem na oficjalnych serwerach wiec cos gtam pojecia mam

Całkiem sporo osób gra na tym serwerze :smiley:

Jak coś w grze nick Czerwol pisz , gram Nuian

lipka ja gra po stronie kotów :frowning:

Pobieram, może zainteresuje mnie na tyle, żebym został na dłużej :smiley:

Pobrałem, która strone wybrac bo widze, że sie dzielicie na strony >?

Koty

Chętnie zagram, lecz nigdy grać na poważnie, to nie grałem. Nadam się? :smiley:

Ja też nie mam długiego stażu :slight_smile:

Zapraszam wszystkich serdecznie na discorda :smiley:

Chętnie bym zagrał :smiley:. Jako że nigdy nie grałem w Aa to bde dość słaby do puki nie ogarnę co i jak.
Będę grał raczej postacią typu Support. Jakiś teamspeak posiadacie?

Odświeży ktoś link na discorda?

Mógłbym spróbować, jaki discord? Bo ten nie działa