ArcheAge pytania

Warto zaczynać ?
Kiedy startuje nowy serwer ?
Duzo ludzi gra na serwerach ?
Ile wbija max lv ?

W sumie też mam parę pytań dotyczących gry, więc się podepnę.

1. Poprawili coś w levelowaniu? Czy dalej quest grind po kilka godzin, żeby wbić level?

2. Patron nadal jest wymagany?

3. Grając naprawdę mało (głównie w weekendy) jestem w stanie spokojnie sobie expic i wbić ten level cap nie tracąc na to roku? Dla porównania dodam, że 80 level w gw2 wbiłem w ciągu miesiąca...

Moim zdaniem owszem warto, grając jeszcze na open becie grało mi się przyjemnie i puki co ArcheAge wciąż mnie zachwyca. Dlatego polecam bardzo i radze poszukać jakiejś ogarniętej gildii.

Nowy serwer dziś ok godz 21, ale dokładnie nikt nie wie.

Max lvl ok 1-2 miesiące, ale nie to tak wiesz bez nerdzenia po 1-2 h dziennie.

Patron nigdy nie był wymogiem, można było spokojnie grać bez niego.

Ludzie są na większych serwerach. Bez patrona nie osiągniesz nic, no chyba ze 50 lvl i robienie gha to dla Ciebie jest coś. Do 50 questy + labor 50-55 grind +labor (no i questy polegające tylko na grindzie) jeśli się postarasz to jakiś tydzień Max dwa normalnego grania. Dasz radę ale na pvp porządne nie masz co liczyć chyba, że nie przeszkadza ci nie robienie niczego i tylko umieranie.

Ale wiesz na patrona zarabia się ok 4-5 h więc z tym nie ma problemu .

Patron nigdy nie był wymogiem, można było spokojnie grać bez niego.

to jest wymagany czy nie jest? Pa co na niego zarabiać jeśli nie jest wymagany? Czy ja pisałem że trzeba go kupować za $? Odpowiedziałem jedynie że jest wymagany do normalnej gry. I bez patrona 5h to jest 300 labora, możesz mnie oświecić jakie masz metody zarobku 4 g/lp gdzie dobry zysk/lp to 0,1-0,5 g/lp ? No chyba że chcesz kraść ryby (bo to aktualnie jedyna metoda zarobku nie wymagająca labora) ale wtedy wątpię by to było i tak 5h.

Warto zaczynać ?
Kiedy startuje nowy serwer ?
Duzo ludzi gra na serwerach ?
Ile wbija max lv ?