ArcheAge RU - Dyskusja i najważniejsze informacje!

Mam pytanie: czy po uruchomieniu gry( z okna/konsoli games center mail. ru) , , program przechodzi do IE i tam coś uruchamia, żeby potem przejść dalej do gry? U mnie na IE się wysypuje z informacją że IE przestał działać . Czy ktoś ma podobny problem?

Nie wchodzi na przeglądarkę. Po załadowaniu anty hack shield pojawia się zielony liść z rosyjskimi napisami które się ładują. Po naładowaniu uruchamia się gra.

Mam pytanie: czy po uruchomieniu gry( z okna/konsoli games center mail. ru) , po załadowaniu anty hack shield , program przechodzi do IE i tam coś uruchamia, żeby potem przejść dalej do gry? U mnie na IE się wysypuje z informacją że IE przestał działać . Czy ktoś ma podobny problem?

1 post http://mmorpg.org.pl/forum/topic/54888-archeage-ru-rejestracja-download-i-cala-reszta/

ArcheAge FAQ

jak sie teleportować? Mam skill teleport ktory ma 20min i nic poza nim.

W książce masz teleporty, potrzeba do nich kamieni które crafcisz.

http://forum.mmoinfo.pl/viewtopic.php?f=32&t=196

@Steelheart, ty nie jesteś czasem yankee?

W tym miesiącu będzie otwarte forum od triona o dyskusji na temat wersji eu. Będą zbierać sugestie dotyczące patcha 1.0, możliwe że się pojawi jakaś informacja dotyczącą bety.

@Steelheart, ty nie jesteś czasem yankee?

Nie, nie jestem.

Ma ktoś problem z konfiguracją skill barów i skrótów klawiszowych?

Bo zapisuję ją, a następnym razem (po wyjściu z gry) gdy wchodzę na tę samą postać to wracają do domyślnych.

Ma ktoś problem z konfiguracją skill barów i skrótów klawiszowych?Bo zapisuję ją, a następnym razem (po wyjściu z gry) gdy wchodzę na tę samą postać to wracają do domyślnych.

Musisz zmienić ustawienia regionalne systemu na Rosję.

skad wziąc te kamienie do crafu teleportujacego kamienia? W AH wpisuje i nic nie znajduje.

Dlaczego tak wolno lvluje, z 5h gram, ciagle biegne tą mapką, robie te nudne questy i lvl leci b.wolno, dopiero 12lvl

Mialem jakas roslinke na drodze i nie moglem jej wydobyć, dlaczego?

Po co są points of works, mam juz max 5tyś...

Co craftowac na niskich lvlach, w ogole ten craft ma jakis sens?

Jaka roznica wnoszeniu light/heavy/medrum? Przeciez te lighty maja, w sumie prawie w ogole nie maja defa. Jakis bonus jest za full seta?

1h want + tarcza czy 2h staff co bardziej oplacalne dla maga?

skad wziąc te kamienie do crafu teleportujacego kamienia? W AH wpisuje i nic nie znajduje.Dlaczego tak wolno lvluje, z 5h gram, ciagle biegne tą mapką, robie te nudne questy i lvl leci b.wolno, dopiero 12lvlMialem jakas roslinke na drodze i nie moglem jej wydobyć, dlaczego?Po co są points of works, mam juz max 5tyś...Co craftowac na niskich lvlach, w ogole ten craft ma jakis sens?Jaka roznica wnoszeniu light/heavy/medrum? Przeciez te lighty maja, w sumie prawie w ogole nie maja defa. Jakis bonus jest za full seta?1h want + tarcza czy 2h staff co bardziej oplacalne dla maga?

1. One są z craftu, nie wiem czy można je sprzedać. Robisz je z proszku które zdobywasz gdy moonstony rozwalasz.

2. Rób zadania ponad wymagana ilość. Np jak masz zadanie na moby to 12/9.

3. Nie wiem może była na farmie.

4. Na sądzenie, zbieranie, budowanie, craft, handel. A co do craftu to od 20 poziomu się seta robi, wszystko z craftu lepsze niż z zadań.

5. Bonusy za wszystkie części seta i że wszystko jest z danego typu. Heavy natomiast nie ma wgl magic defa, jest tylko dla tanka.

Co do maga to nie wiem.

Wielkie dzieki Sildu.

Powiedz mi co oplaca się sadzić, po co to w ogole, co daje za korzyści?

Zbroje z craftu są do 34 poziomu czy można je dalej jakoś ulepszać?

Zbroje z craftu są do 34 poziomu czy można je dalej jakoś ulepszać?

Są do 50 + kilka tierów. Na 40 poziom potrzeba już sześcianów niebieskich akhiumowych, a set od 40 poziomu i wyżej możesz robić już tylko jeśli posiadasz prywatne stanowisko craftu, które możesz zakupić na wyspie handlowej, a postawisz je w domku.

mam 12lvl i zadnego questa do zrobienia,co jest cholera?

Proszek proszkiem, ale skąd wziąc te kamienie do produkcji kamienia teleportu.

Jeszcze jedno pytanko ;-) Dostałem głowę dyni potrzebną do stworzenia farmy 16x16 tylko jak ją teraz wybudować?

Jeszcze jedno pytanko ;-) Dostałem głowę dyni potrzebną do stworzenia farmy 16x16 tylko jak ją teraz wybudować?

Jeśli masz postawionego małego stracha to musisz go złożyć. By otrzymać dużego stracha należy przecrafcić małego stracha i pumpkin head co spowoduje otrzymanie dużego stracha. By go zbudować potrzebne jest dodatkowo 100 desek (300 belek) i chyba 3 golda by go w ogóle postawić w wolnym miejscu.

Wielkie dzieki Sildu. Powiedz mi co oplaca się sadzić, po co to w ogole, co daje za korzyści?

Na początek sadzisz pod questy farmerskie, potem dopiero coś co ci potrzebne do craftu lub handlu.

Ważna informacja , jeden z gimbusów odwiedzających ten portal szuka głupszych od siebie ( to chyba niemożliwe)

próbóje wyłudzić dane do kont. oto oryginalna wiadomość, którą znalazłem w skrzynce...

hehehehehe

Witam! Jestem zainteresowaniem sprawdzenia wymagań arche age na moim leciwym lapku, niestety nie mogę stworzyć postaci w tej ruskiej becie. Jesteś w stanie udostępnić mi chociażby na godzinę konto aby to sprawdzić?

osobnik mianuje się nickiem Rzeszut

Świat spada na psy.

Czy ostatnia misja żeby dostać strach nazywa się "journey to the mirage" coś tam talk master craft?? Bo sie pogubilem:-)