Czy ostatnia misja żeby dostać strach nazywa się "journey to the mirage" coś tam talk master craft?? Bo sie pogubilem:-)
O dużego stracha ci chodzi?
Czy ostatnia misja żeby dostać strach nazywa się "journey to the mirage" coś tam talk master craft?? Bo sie pogubilem:-)
O dużego stracha ci chodzi?
Tak z ciekawostek zaznaczę tylko że dnia 02.03.2014 został pokonany kraken, jeden z najsilniejszych bossów w grze. Teraz już tylko czekać na czerwonego smoka i jeszcze przed oficjalnym startem gry, gildia Rise osiągnie wszystko co można w AA ;p
#up
na ktorym serverze gracie ?!
#upna ktorym serverze gracie ?!
Na różnych, a najwięcej na:
Таян
Сальфира
Даута
na Taja jest zablokowana mozliwosc tworzenia postaci;p wiec tam nie pogram xD
Właśnie orientuję się ktoś kiedy będzie możliwość tworzenia postaci na Tajanie?
A nie było czasem odblokowane?
btw dziala wam eng patch?!!?
@up nie nie bylo i caly czas nie mozna robic postaci:D
spoko graficznie a takze ma dobry gameplay ... no ale trzeba to postawic na serv eu i bedzie duzo lepiej
Kalkulator umiejętności
Tak z ciekawostek zaznaczę tylko że dnia 02.03.2014 został pokonany kraken, jeden z najsilniejszych bossów w grze. Teraz już tylko czekać na czerwonego smoka i jeszcze przed oficjalnym startem gry, gildia Rise osiągnie wszystko co można w AA ;p
To faktycznie aa jest mega trudne jezeli w niecaly miesiac , wszystkie bossy leza.. esay mode 2
ArcheAge to gra nastawiona na Open PVP. Content PVE jest mozna powiedziec dodatkiem.
ArcheAge to gra nastawiona na Open PVP. Content PVE jest mozna powiedziec dodatkiem.Dokładnie, do tego kraken jest world bossem.
Może mi ktoś wyjaśnić jak pozyskac wełnę, z owiec?? Bo mam z nich sama skórę i mięso:-)
Dokładnie, do tego kraken jest world bossem.
Tak, tylko ze ten World Boss padł po miesiącu od startu serwerów więc coś tu nie halo.
Tak, tylko ze ten World Boss padł po miesiącu od startu serwerów więc coś tu nie halo.
Nie widzę, żadnego problemu w zabiciu po miesiącu gry Raid Bossa, który respawni się co 48h.
Oanie i Panowie czy mozecie sie zalogowac do ArchAge?! Czy moze jakis maintance jest?
jest maintance, miał być od 7 do 12 czasu polskiego jednak został przedłużony do godziny 21, trzeba czekać.
http://aa.mail.ru/news/310185.html
tu masz link do newsa na stronie ru
ej dobra co sie dzieje ze wywali mi error po zaladowaniu postaci ? connection to server lost
Mam ten sam problem co ty ... z tego co przeczytalem to wina nowego eng patcha , jesli takiego uzywales. I nie radze wracac do versji RU bo dostaniesz bana.