ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Pytanko. Czy można było wykupić wcześniejszy dostępu do AA przy pomocy paypala ?

Niestety nie było takiej możliwości - mamy nadzieję, że wprowadzą. Chociaż ze wstępnych testów wynika, że Polskie karty też przyjmuje tylko weryfikacja może trwać kilka dni.

Pierwsze wspólne wyprawy ;)

Nie dostałem się do bety, a szkoda. Trochę to frustrujące, czekać na grę od czasów jej pierwszych zapowiedzi i nawet nie móc sprawdzić, czy przeżyje się rozczarowanie, czy być może coś całkiem odwrotnego. Liczę jednak, że spotkamy się na OBT. :) Idealna gra do RP.

jakiej karty uzywasz? mi normalną vise zaakceptowało

MasterCard... wiesz tylko nie wiem czy jest na 100% aktywna (na www banku pisze) ale ważność starej skończyła się tego miecha i nową dostałem... i praktycznie to samo jest tylko te cyferki są inne (3cyfry tajne:F) ...

ale dobra poczekam se na EU :]

Jak to jest z tym podziałem itemów. Z każdego questa są 3 możliwości. Powiedzcie mi jak je rozróżnić.

@Aragmor macie jeszcze jakiś kluczyk do oddania? Gram w B&S i w AA też bym pograł.

Itemy z Q dzielą się na pancerze :

-Lekkie

-Średnie

-Ciężkie

Co do broni nie mam pojęcią i jest z tym dla mnie problem gdyż zdarza się że wybiorę nie ten "Miecz" co trzeba.

Serwery są wyłączone ?

Pierwsze wspólne wyprawy

Brakuje tylko panienek do szczęścia ;p

//edit

Dopiero zauważyłem że jest double post, proszę o wyrozumiałość ;p

mod_ico.png
połączone, ale nie rób tego więcej ~ NS

Czy każdy z was dostał jakiegoś maila na te mail.ru? Coś z wiązane z AA, z tego co próbowałem rozszyfrować jest to możliwość zakupu wczesnego dostępu do gry?

Kiedy dostałeś tego maila ? Bo była taka możliwość ale ją wstrzymali :)

No trochę przeholowali i z tego sprzedawania musieli kolejny serwer odpalić. Obecnie jednak widzę, że tłumaczenie wyszło im genialnie. Gra jest bardzo fajna i spełnia moje oczekiwania. No może brak mi trochę systemu walki z BNS, ale to kwestia ostatniego miesiąca gry.

System walki z B&S nie pasowałby do AA ;-)

Tak. Widać tutaj błogosławieństwo L2 i jak tu tej produkcji nie lubić :)

Fajna gra ale jak wchodzę do miasta to mi ostro tnie. Lecz dziś w końcu znalazłem rudę do metalurgii. :D

Nawet na najniższych? Jakiego masz kompa?

Jakie macie levele? ;p

@ Sarnek

Ja w craft pobawię się dopiero na wersji EU

15 i jedynie zbieram informacje. Prawdziwe expienie zacznie się na obt

Karta graficzna mi świruje niby odpala się wszystko ale podczas odpalania gry pisze mi że nie obsługuje interfejsu [0x1002,????]. wszystko dobrze jest jak jestem poza wsiami. nawet szybowanie normalnie.

Dawaj fotę błędu. Zaraz rozkminimy

jak tam z fanowskimi tlumaczeniami jakies info jest ? moze podnic RUS na KR a na KR juz jest tlumacz3enie