ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

z checia odkupie za dobra kase konto ew klucz, btw zeby spamu nie bylo jest mozliwosc jakos kupic wejscie na cbt u RU _?

Co jakiś czas wypuszczali pulę zestawów z wcześniejszym dostępem do gry.

Jeśli znowu się pojawią na pewno poinformujemy o tym na fanpage'u.

Co jakiś czas wypuszczali pulę zestawów z wcześniejszym dostępem do gry.Jeśli znowu się pojawią na pewno poinformujemy o tym na fanpage'u.

bede bardzo wdzieczny za jakies info :)

moge sprzedać konto, pm . i poprosiłbym też o info jak sie hasło tam zmienia na stronce gdyż nie chce udostępnić kupującemu mojego obecnego hasła

warn_ico.png
To nie targ
~Leman

Jak wam się podoba pomysł z łodziami podwodnymi i walkami pod wodą?

Moim zdaniem calkiem dobre, zawsze to coś nowego. Widziałem kiedyś filmik na YT z tym podwodnym potworem. Grupka graczy płyneła tam przez ocean i ich zwyczajnie zaatakował. Zaatakował ich statek. Była to taka wielka ośmiornica jak z dzisiejszego "newsa". Może być ciekawe, budowa ubota, walka pod wodą i dobry drop lub title.

Są samochody,okręty podwodne z torpedami i statki z działami.

Ale broni palnej nie ma.

Są armaty :)
Może i broń będzie. Wyjdzie gunner jak w Aionie.

Z racji tego ze 2 serwery w tym jeden gdzie graja chłopaki jest zablokowana możliwość tworzenia postaci, chciałbym zapytać czy jest ktoś chętny popykać ze mną na pozostałych ? czekam na odpowiedzi w temacie ew na pw . Pozdrawiam.

Hm? Są jakieś źródełka kluczy do ArcheAge? Z chęcią bym pograł.. aww. :F

Jedynie sklepik early access. Uruchamiają go okazyjnie. Możesz poszukać na jakiś stronach. Jednak mogą to być oszukane klucze. Nie ma obecnie opcji na darmowy klucz.

Ciekawe ile jeszcze będzie trwała ta beta... Pierwsza faza zakończyła sie po tygodniu a druga trwa i trwa... Mogliby chociaż napisać ile części CBT będzie...

Jutro (29 stycznia) w godzinach 8:00 - 11:00 będą trwały prace konserwacyjne gry.

Coś wiadomo o open beta? :)

Obecnie nic. Open beta na bank startuje przed wakacjami.

Przed wakacjami to wystartuje CBT/OBT w EU...

OBT na serwerach rosyjskich to kwestia +/- 2 miesięcy...

No możemy przyjść optymistyczna wersje testów za trzy lub cztery miesiące

Z tego co mi wiadomo to rosyjskie community stawia na marzec.

Zakończenie rosyjskich CBT ArcheAge

Ciekawie, ciekawie. Pewnie ci co wykupili tą paczke za 60zł zagrają szybciej.
Było tam coś wspomniane o wcześniejszym dostępie do OBT.

Będzie granie :)

Kur... wreszcie... Dzięki wielkie za informację ;-)

warn_ico.png
Wulgaryzmy są zabronione, a kropki to nie wymówka ~ NS
Kur... wreszcie... Dzięki wielkie za informację ;-)
 Wulgaryzmy są zabronione, a kropki to nie wymówka ~ NS 

Widzę, że moderacje piecze pupa. Może miał na myśli kurde? Mi się wydaje, że kurde to nie przekleństwo, przynajmniej mi rodzice na to pozwalali. Choć jak ktoś ma trzy latka to i kurde mu nie wolno mówić.

Co do tematu. Gildia Aragmora dalej gra? Czy już przestaliście i czekacie na start OBT. Będziecie coś grali na poważnie czy bardziej testowo przed OBT w EU?