ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Witam mam taki dziwny błąd podczas włączania gry za pierwszym razem włączyła się bez problemu teraz wyświetla się takie coś

to znaczy, ze se juz pogralismy na rosyjskim forum pisze ze ze wzgledu na prosbe xlgames Rosja zablokowala dostep do wszystkich krajow poza regionem Rosyjskim, wiec albo znajdziecie dobry program do zmiany proxy albo sobie pogralismy poniewaz sie przestraszyli ze trion nie zarobi bo wiekszosc zostanie na ruskich servach. pazerne koreance

Proxy do dzieła :D

A Ci co mają gdzieś granie przez proxy i wykupili premium.

Mogą pisać do supportu i ubiegać się o zwrot pieniędzy.

1. Pobieramy: http://download.vpngate.jp/common/cd.aspx/vpngate-client-2014.03.12-build-9423.129131.zip
2. Wypakowac, instalowac
3. Klikamy na "VPN Gate Public VPN Relay Servers"
4. Wybieramy jakis ruski server co ma jakies lacze dobre i spoko sesje ;]
5. Logujemy sie do gry

Jak i gdzie napisać o oddanie kosztów ? wczoraj kupiłem premium.....

Trion się pewnie popłakał że traci klientów... Szkoda tylko że tłumaczenie gry zajmuje im 1,5 roku -,-

Nie będzie zwrotu kasy. O blokadzie pisałem w grudniu na blogu. Mail.ru jasno poinformował w FAQ ze na prośbę xl będzie blokował IP.

Czemu nie będzie zwrotu ? na forum napisali że będzie zwrot.

Nie pisali że będzie...pisali że w jego sprawie pisać do supportu...ale możesz napisać a i tak nie oddadzą ^^

Czyli co? Wszystko wskazuje, że straciłem 40zł na diamenty :)

Więc jak? Kto idzie grać w Wildstar? nic innego, ciekawego nie będzie w niedalekiej przyszłości?

Obsługa archeage była na Rosję. Z punktu widzenia prawnego nie mogą świadczyć usług dla ludzi spoza regionu.

To osoby które kupiły diamenty dostaną zwrot pieniędzy i przeprosiny za niedoinformowanie przy kupnie; ) ?

To tak jak powiedzieć policjantowi, że ma anulować mandat bo nie znałeś przepisów

Obsługa archeage była na Rosję. Z punktu widzenia prawnego nie mogą świadczyć usług dla ludzi spoza regionu.

Szkoda, tyle tylko można powiedzieć. Było miło, potestowaliśmy.

Co mogę powiedzieć. Gra od strony technicznej nie jest w 100% dopracowana. Dynamkia troche leży. Graficznie nie powala. Konentent? Mi się podoba, statki, farmy. Brak podziału serwerów na pve i pvp.

Transport surowców. Sprzedaż towarów. Osiołki, kraft. Ogólnie dobry tytuł.

Przyjmijmy, że gra wyjdzie u nas w EU za pół roku (tak to bardzo optymistyczne). Powiem tak - nie będę grać. Na gre potrzeba dość dużo czasu by coś tam zdziałać. Po drugie europejskie community jest dość wybredne.

Nie potrafimy usiedzieć przy jednym tytule dość długo. Większość się wykrusza jak trzeba zapłacić za drugi miesiąc premki ;)

Aktualnie poszukam czegoś bardziej casualowego. Może wildstar? Zobaczymy

To tak jak powiedzieć policjantowi, że na anulować mandat bo nie znałeś przepisów

Myślę, że tutaj jest trochę inaczej jeśli chodzi o transakcje przez internet zapewne są regulaminy,protokoły i powinniśmy wyrazić na to zgodę. Nie orientuje się dokładnie czy taka informacja była wcześniej podana. Porównując do Twojej wypowiedzi policjant chce Ci dać mandat z artykułu, który wyszedł w życie 5 minut temu i nawet nie miałeś szansy się o nim dowiedzieć.

Myślę, że tutaj jest trochę inaczej jeśli chodzi o transakcje przez internet zapewne są regulaminy,protokoły i powinniśmy wyrazić na to zgodę. Nie orientuje się dokładnie czy taka informacja była wcześniej podana. Porównując do Twojej wypowiedzi policjant chce Ci dać mandat z artykułu, który wyszedł w życie 5 minut temu i nawet nie miałeś szansy się o nim dowiedzieć.

W rosyjskim FAQ było napisane że Mail.ru nie planuje bloka ale zostanie on wprowadzony jeśli XLGames będzie tego chciało.

Dla dokładności. Wpis z 3 grudnia 2013

http://aragmor.pl/2013/12/03/archeage-ru-faq/

Obecnie nie jest on planowany. Jednak może on zostać wprowadzony na prośbę twórców gry. Czyli XLGAMES Inc.

Beka z ludzi co diamenty kupili wiedziałem żeby niegrac u ruskich bo to złodzieje. Największy ból d*py to maja ci co premke na pół roku wzwyż zamówili.

warn_ico.png
spam..... nie wnoszący nic do tematu pozdrawiam... by mariano

Wiedziałem, że pchanie się na ru serwery w epicentrum obecnej sytuacji politycznej i po decyzji o blocku na NA/EU w L2.ru nie jest dobrym pomysłem :D

Jednak panie/nowie muszę stwierdzieć, że :

Dla graczy, którzy poświęcają 4h/tydź nie będzie to dobry tytuł. Żeby coś pograć na poziomie, trzeba mieć dużo więcej czasu (jak w L2) .... Ten tytuł w EU się zbyt dobrze nie przyjmie.

Wiedziałem, że pchanie się na ru serwery w epicentrum obecnej sytuacji politycznej i po decyzji o blocku na NA/EU w L2.ru nie jest dobrym pomysłem Jednak panie/nowie muszę stwierdzieć, że :Dla graczy, którzy poświęcają 4h/tydź nie będzie to dobry tytuł. Żeby coś pograć na poziomie, trzeba mieć dużo więcej czasu (jak w L2) .... Ten tytuł w EU się zbyt dobrze nie przyjmie.

Zgadzam się. ArcheAge wymaga minimum 4 godzin dziennie. Jest to produkt skierowany do osób uczących się, które stać na abonament.

@up

Nie tyle co uczących tylko przedstawiających granie przed inne obowiązki.
Typowy kawaler u mamy na garnuszku + 8h w pracy ma więcej czasu na gre niż uczeń ;)

Nie mniej jednak macie racje. Ten tytuł nie jest skierowany dla casuali. Widać to po rosyjskiej wersji. Choć z drugiej strony wszyscy wiemi co to westernizacja i europa może dostać całkiem inny produkt.

sprawdzal ktos tego VPN z poprzedniej strony ? bezpieczny program ?