Archeage - serwery

Jak się ma sprawa z serwerami? p2w wiem że jest, natomiast klimat tej gry mi się bardzo podoba (przypomina takie runescape) i wróćiłbym gdyby nie fakt że ludzi ponoć wcale nie ma.

Ostatnio pytałem również o Wildstar - nie to że nie mogę się zdecydować, po prostu przy obu grach zostałem naprawdę długo :D

Może ktoś dać ss statusu serwerów czy powiedzieć czy są ludzie?

gra umarła juz z 2 miesiace temu, 80% ludzi odeszło do BDO a pozostali to ci z kupionym eq za tysiące

Zapraszam do gildii HANZA>Serwer EU>Sirothe>Frakcja Nuian's

Tworzymy zgraną ekipę dążącą do zbudowania silnej polskiej społeczności na naszym serwerze. Rywalizacja jest coraz większa, tymbardziej, że w następnym pathu, będzie możliwość tworzenia nie tylko gildii ale nawet 200 osobowych nacji, które to będą mogły budować swoje miasto i swoją potęgę. Dołącz do nas i wesprzyj wspólną sprawę. Więcej informacji pod poniższym linkiem:

http://skillfactory.info/hanza-2/

Jak się ma sprawa z serwerami? p2w wiem że jest, natomiast klimat tej gry mi się bardzo podoba (przypomina takie runescape) i wróćiłbym gdyby nie fakt że ludzi ponoć wcale nie ma.

Ostatnio pytałem również o Wildstar - nie to że nie mogę się zdecydować, po prostu przy obu grach zostałem naprawdę długo :D

Może ktoś dać ss statusu serwerów czy powiedzieć czy są ludzie?