Hello.Mam pytanie,które kieruję do ogarniętych,obeznanych z grą osób.Jaki jest optymalnie najlepszy skillset do Battlerage + Defense+ ?.Chodzi mi o to który zestaw wziąć jako trzeci do battlerage i defense.Gram na cbt i mam niski level na razie,wiadomo będzie wipe więc nie ma się czym podniecać ale jestem ciekaw co by pasowało do tych dwóch skillsetów.Zrobić paladyna czy abolishera może doomlord ? Chodzi mi o to aby postać była dość mobilna i skuteczna w pvp.
ArcheAge skillset pytanie
To tylko Cbt1, baw się, testuj; w każdej chwili możesz zmienić wybór u kapłana obok kapliczki z te resem. Ja już kilka razy resetowalem speca
Jak już koniecznie chcesz propozycję to widziałbym tu shadowplay jako 3 wybór.
Spoko,widziałem gdzieś po drodze tego menadżera od zmiany skilli.To znaczy,można wymienić wszystkie trzy drzewka na jakie się chce dowolne ?W sumie mi się dobrze gra w tym zestawie który mam na razie trochę powera w jeb..ęciu z battlerage i dobre skille z defense i tak kombinuje co wziąć jako trzecie.Biegam z 1h sword plus tarcza,damage w miarę dobry,z defense fajne pasywy do bloków tarczą np.ten co daje szanse na stuna po bloku.Moby się bije w miarę sprawnie,w duelach z graczami też daje radę.Dobra coś tam wymyślę he he
To znaczy,można wymienić wszystkie trzy drzewka na jakie się chce dowolne ?
Tak
Jak masz trochę ogarnięcia to rób swój build,gotowce z neta są dla biedaków bez mózgu i inwencji.
TakJak masz trochę ogarnięcia to rób swój build,gotowce z neta są dla biedaków bez mózgu i inwencji.
Hahah zabawny jesteś. sam jesteś biedak 80% ludzi korzysta z gotowców, i ty do nich należysz.
Dobra,zrobiłem abolishera,może się do czegoś nada Podobno dobry przeciwko klasom melee oraz łucznikom.Zobaczymy,poza tym jutro koniec bety i koniec zabawy he he,chyba,że mnie poniesie i kupię founder packa.Dzięki wszystkim za porady
Hahah zabawny jesteś. sam jesteś biedak 80% ludzi korzysta z gotowców, i ty do nich należysz.
I to jest właśnie przykre Build powinieneś robić pod swój styl gry a nie bo ktoś nim dobrze ogarnia ale czego się spodziewać po dzisiejszych mmo .
Ja wyznaję zasadę, że jak ktoś się nowy w grze, to powinien korzystać z gotowych buildów. Opis opisem a balans balansem. Jak się już zaznajomi z mechaniką, klasami i balansem gry, to wtedy może się pobawić w tworzenie swoich buildów.
Nie wiem po co te wyzywanie. Jakaś hipsterska frustracja, że stworzony build nie dorównuje tym gotowym?
Ja pod Battlerage i Defense widzę Vitalism lub Auramancy. To pierwsze tworzy klasę Paladin, która jest czymś pośrednim między tankiem i supportem, który leczy i wspomaga drużynę. Auramancy to drzewko bardzo uniwersalne, które generalnie wzmacnia każdą postać, dając jej również możliwości do pomocy. Można też dać Sorcery/Witchcraft, jeśli chcesz iść bardziej ofensywnie. Wtedy będziesz czymś w rodzaju bitewnego maga, opakowanego w zbroje, dzierżącego miecz, lecz wciąz potrafiącym spętać przeciwnika i obrzucić go ciężką magią.
Używanie gotowców mija się z celem. Kombinuj i graj pod swój styl gry. Dopasowywuj skille pod siebie, eksperymentuj, sprawdzaj nowe rozwiązania. Bardzo często jest tak, że są dwie osoby, które mają identyczną klase, te same 3 szkoły, a zupełnie inne umiejętności dopasowane pod ich własne preferencje. Jeden woli posiąść najwięcej umiejętności z drzewka ofensywnego, by zadawać dużo obrażeń, a tylko wspomagać się zwiększaniem życia, czy leczeniem. Inna osoba zdolności ofensywne traktuje jako dodatek, a swoją główną siłę widzi w ciężkim, nieprzebijalnym pancerzu, który długo pozwala utrzymać się w boju.
mam pytanie czy dałoby się w grze zrobić maga typu druid albo shaman co wzywa potwory żywiołowe i atakują innych potworów lub graczy na pvp jeśli tak to co powinenem dać i jakie skile do tego zrobić
Hello.Mam pytanie,które kieruję do ogarniętych,obeznanych z grą osób.Jaki jest optymalnie najlepszy skillset do Battlerage + Defense+ ?.Chodzi mi o to który zestaw wziąć jako trzeci do battlerage i defense.Gram na cbt i mam niski level na razie,wiadomo będzie wipe więc nie ma się czym podniecać ale jestem ciekaw co by pasowało do tych dwóch skillsetów.Zrobić paladyna czy abolishera może doomlord ? Chodzi mi o to aby postać była dość mobilna i skuteczna w pvp.