Archeage strona wschodnia

Witam, w związku z tym, iż większość gildii ma zamiar tworzyć się po stronie zachodniej, wychodzimy z kontr inicjatywą gry po tej drugiej stronie, tj kotów i azjatów. :)

Zbieramy się na ts .- ts3.aquilis.pl . Nazwy jeszcze nie ustaliliśmy.

Od kandydatów wymagamy, chęci wspólnej gry i trochę kultury. Serwer wybierzemy po oficjalnym ich ogłoszeniu.

Graliśmy już razem na becie, uzbierało się nas 30 osób.

http://imgur.com/a/Awvzd nasze wspolne przygody na morzu!

Jestem bardzo zawiedziony waszym zachowaniem. Myslalem ze będzie można wrescie z kims pograc. Jednak szybko odechcialo się wam dalszego testowania gry tlumaczac, ze bez patrona więcej nie zrobicie i nie ma już co robic w grze. Jednak z resztkami waszej gildii swietnie się gra robimy trade packi (chociaż nie maja patrona). Tym bardziej ze nie macie w gildii jakiś weteranow wiec wasze pojecie o grze jest raczej male. Arche Age to nie tylko pve i questy. Wazna jest znajomość tworzenia paczek i ich oplacalnosc i wiele wiecej. Jednak nie zrobiliście ani jednej :c Nie udało wam się tez zgrac całej gildii gdzie podzial na zadania, wiem ze do startu gry jest sporo czasu, ale już teraz wypadalo by się zorganizować ustalić pewne zeczy, obadac nie które sprawy w praktyce nie tylko w teori. Po 2 dniach zaczeliscie grac sobie w lola O.o i to na kanale ArcheAge. Nie mowie tu o wszystkich ale o tej malej grupce która zalozyla gildie. Poki co mam zle zdanie o waszej gildii i raczej nie zachęcam do dolaczania. Jeśli chcecie to naprawić to zapraszam do gry.

btw. mieliście sobie wyrobić na cbt opinie no i wyrobiliście ale chyba niezbyt pozytywne.

Pozdrawiam Ren.

Jestem bardzo zawiedziony waszym zachowaniem. Myslalem ze będzie można wrescie z kims pograc. Jednak szybko odechcialo się wam dalszego testowania gry tlumaczac, ze bez patrona więcej nie zrobicie i nie ma już co robic w grze. Jednak z resztkami waszej gildii swietnie się gra robimy trade packi (chociaż nie maja patrona). Tym bardziej ze nie macie w gildii jakiś weteranow wiec wasze pojecie o grze jest raczej male. Arche Age to nie tylko pve i questy. Wazna jest znajomość tworzenia paczek i ich oplacalnosc i wiele wiecej. Jednak nie zrobiliście ani jednej :c Nie udało wam się tez zgrac całej gildii gdzie podzial na zadania, wiem ze do startu gry jest sporo czasu, ale już teraz wypadalo by się zorganizować ustalić pewne zeczy, obadac nie które sprawy w praktyce nie tylko w teori. Po 2 dniach zaczeliscie grac sobie w lola O.o i to na kanale ArcheAge. Nie mowie tu o wszystkich ale o tej malej grupce która zalozyla gildie. Poki co mam zle zdanie o waszej gildii i raczej nie zachęcam do dolaczania. Jeśli chcecie to naprawić to zapraszam do gry.btw. mieliście sobie wyrobić na cbt opinie no i wyrobiliście ale chyba niezbyt pozytywne.Pozdrawiam Ren.

zrobilem to samo co oni...pogralem 2 dni a wrahceage i odposcilem po co grac na cbt skoro i ak bedzie wipe ...zwyczajnie obczaili gre i przestali grac 80% graczy cbt tak wlasnie robi tylko nieliczne grupki wbijaja max lvl. Naprawde nie rozumiem twojego problemu. Widac chcesz aby wszystko toczylo sie wokol ciebie . Naprawic ?? Wyraznie napisali , ze grali na becie i server wybieraja po oficjalnym ich podaniu .Chcesz to graj ale nie zmuszaj nikogo by tez gral bo zwyczajnie moze nie ma na to ochoty. Nie napisali , ze sa no life i beda walczyli o top 1 miejsce na serverze. Troche daj na wyluzowanie , bo nie kazdemu chce sie grac na becie by pozniej wszystko tracici i znowu grac od poczatku :)Napisales pos w stylu WRACACCIE DO GRY albo was nie lubie , sory ale powazna osoba nie pisze takich rzeczy .Po starcie gry wystartuje od groma Polskich gildi po stronie azjatyckiej....

PS. "rzeczy"

W archeage pogrywamy, są wakacje więc ludzie (Tak jak np ja) wyjezdzaja.

Adres TS sie zmeinił : ts3.pradawnylegion.pl

Serdecznie zapraszamy.

Witam, w związku z tym, iż większość gildii ma zamiar tworzyć się po stronie zachodniej, wychodzimy z kontr inicjatywą gry po tej drugiej stronie, tj kotów i azjatów. :)

Zbieramy się na ts .- ts3.aquilis.pl . Nazwy jeszcze nie ustaliliśmy.

Od kandydatów wymagamy, chęci wspólnej gry i trochę kultury. Serwer wybierzemy po oficjalnym ich ogłoszeniu.

Graliśmy już razem na becie, uzbierało się nas 30 osób.

http://imgur.com/a/Awvzd nasze wspolne przygody na morzu!