Witam wszystkich,
szybka piłka ktoś zaczyna może grę lub ma grupę osób, która ma zamiar zagrać w Archeage unchained po przejęciu jej przez Kakako na fresh serwerach? Poszukuję osób, które zechciały by zagrać wspólnie ze mną PS. Jestem totalnie nowy w aa.
Archeage unchained od Kakao ktoś?
Oczywiście. Razem z kolegą będziemy zakładać gildię na nowym serwerze. Jestem z ArcheAge od 2015 roku i chętnie pomogę w czym się da
Więcej info na priv.
Nie trawie zmian w Archeage po patchu 3.5 ale zagram na wersji F2P 2 grudnia. Może wrócą kiedyś te dni świetności tej gry . Może jeszcze w tym roku wyjdzie prywatny server Archeage Genesis na wersji 1.2 więc jakoś trzeba wytrwać bo obecny Archedailyage nie pożyje zbyt długo.
Hej. Jak teraz wygląda sprawa z AA Unchained? Miałem wcześniej zakupione a widzę, że jest F2P, wprowadzili abonament czy da się grać bez comiesięcznych płatności?
I jeszcze pytanie jak z daily questami? Jak ostatnio grałem bardzo irytowało mnie, że muszę biegać na codzienne rajdy żeby zdobywać te infuzje do ulepszeń, ogarnęli to jakoś czy dalej trzeba parę godzin dziennie to farmić?
ArcheAge Unchained: Nehliya (EU) Nuia ??? anyone?