[ArcheAge]Undead Wings of Dragon Clan startujemy jutro o 19:00 zapraszam na TS

Witajcie

Zapraszam do gildii Penetratorzy

wymagania ukończone 16lat i TeamSpeak3

podania wysyłać na tymczasowy adres e-mail

ernestynian@gmail.com

1OH8BE20140902180444.jpg

• Gramy po stronie Haranya.
  • Zapraszam na TS BlackTeam.pl kanał 14 hasło xxx (w godzinach 16:00-24:00).
  • Po tygodniu nieobecności usuwamy z gildii, chyba że ktoś zgłosi swoją nieobecność.
  • Strona internetowa powstanie w czasie między zakończeniem OBT a premierą.
  • Adres e-mail jest tymczasowy, proszę kierować na niego tylko bardzo ważne wiadomości.
  • Zaczniemy organizowanie grupy podczas OBT.
  • Serwer również wybierzemy podczas OBT (prawdopodobnie Kyprosa)

Czy admin może zmienić nazwę tego posta na "[ArcheAge] Penetratorzy", z góry dzięki za pomoc.

Kompletnie nieczytelne...

Podajcie TS'a : D

Monkun -zanim zaczniesz czytać dalej, przeczytaj to uważnie: mój post nie jest atakiem w ciebie ani w tą gildię, ok?

Nie zależy mi też wcale na tym byście zmienili nazwę gildi - intryguje mnie po prostu skąd ta masa durnych nazw się wywodzi (na dokładke wszystkie te gildie lądują jakimś cudem w Haranii. Może to klątwa?)

Nazwa jest w języku angielskim, ale nie myślcie, że gildia przyjmuje graczy z poza Polski - chcieliśmy, aby była zrozumiała dla wrogów :)

Proste pytanie -co ta nazwa ma wyrażać? I czy naprawdę nie mogliście się nazwać Dragon Clan? Czy nawt Undead Dragons?

"Undead Wings of Dragon Clan" (brzmi dla mnie) jak nazwa naprawdę kiczowatego filmu wuxia. Dla wrogów będzie to brzmieć w stylu "Nieumarłe Skrzydła Klanu Smoka" - co nie trzyma się kupy. Zakłądam że chodziło o skojarzenie z drakoliczem?

btw -gratsy za dodanie się do Guildexa, wiele gildi nadal go ignoruje

Ja mam białe litery na czarnym tle u ciebie źle się wszystko wyświetliło, spróbuj odpalić na innej przeglądarce.

Nad nazwą to bym jeszcze pomyślał :D

A takie pytanie poboczne : Ile zajmuje ArcheAge?

Podajcie TS'a : D

BlackTeam.pl kanał 14 hasło xxx, później załatwi się kanał vip albo własny serwer.

o ktorej start i ile wazy archeage ?

Nad nazwą to bym jeszcze pomyślał A takie pytanie poboczne : Ile zajmuje ArcheAge?

Archeage zajmuje 8,59GB stała prędkość serwera to 250-270kb/s, a na nazwę jeżeli ktoś ma lepszy pomysł to zapraszam chętnie wysłucham, wcześniej (za czasów metin2) nazywaliśmy się Penetratorzy teraz niestety ludziom źle się kojarzy .

o ktorej start i ile wazy archeage ?

Start o 19:00 czasu polskiego gra waży 8,59GB.

Ja mam białe litery na czarnym tle u ciebie źle się wszystko wyświetliło, spróbuj odpalić na innej przeglądarce.

On ustawił sobie białe tło dlatego nie widzi, zamiast zmienić, to nabija posty.

Nad nazwą to bym jeszcze pomyślał A takie pytanie poboczne : Ile zajmuje ArcheAge?

23,3 Gb mam na dysku

On ustawił sobie białe tło dlatego nie widzi, zamiast zmienić, to nabija posty.23,3 Gb mam na dysku

Rozumiem że 23GB ze wszystkimi aktualizacjami? Całkiem sporo podstawka którą teraz pobieram zajmuje prawie 9GB.

juz mozna pobrac ?

Monkun -zanim zaczniesz czytać dalej, przeczytaj to uważnie: mój post nie jest atakiem w ciebie ani w tą gildię, ok?Nie zależy mi też wcale na tym byście zmienili nazwę gildi - intryguje mnie po prostu skąd ta masa durnych nazw się wywodzi (na dokładke wszystkie te gildie lądują jakimś cudem w Haranii. Może to klątwa?)Nazwa jest w języku angielskim, ale nie myślcie, że gildia przyjmuje graczy z poza Polski - chcieliśmy, aby była zrozumiała dla wrogów Proste pytanie -co ta nazwa ma wyrażać? I czy naprawdę nie mogliście się nazwać Dragon Clan? Czy nawt Undead Dragons?"Undead Wings of Dragon Clan" (brzmi dla mnie) jak nazwa naprawdę kiczowatego filmu wuxia. Dla wrogów będzie to brzmieć w stylu "Nieumarłe Skrzydła Klanu Smoka" - co nie trzyma się kupy. Zakłądam że chodziło o skojarzenie z drakoliczem?btw -gratsy za dodanie się do Guildexa, wiele gildi nadal go ignoruje

Rozumiem o co chodzi tyle że trudno było wymyślić coś oryginalnego a nazwy takie jak Dragon Clan, Undead Dragons są zbyt oklepane, jeżeli ktoś ma lepszy pomysł na nazwę to chętnie wysłucham wcześniej za czasów świetności metin2 nazywaliśmy się Penetratorzy ale teraz ludzie mają dziwaczne skojarzenia.

juz mozna pobrac ?

Tak, ja pobieram od 14:00 kilka razy mi przerwało bo serwer jest zbyt obciążony, przypominam że start jutro o 19:00 czasu polskiego zapraszam przed tą godzina na TS.

Koleś Edytuj post, a nie pisz jeden pod drugim. Zaraz warna dostaniesz.

Zapraszam jutro na naszego TS BlackTeam.pl o godzinie 16:00 będziemy czekać na start OBT(19:00) między czasie omówimy resztę szczegółów i odpowiem na wasze pytania.

@ShadowSkill a co powiesz o nazwie tej gildiihttp://archeage.guildex.org/view-guild/12617 nazwie

co do gildii: powsało już kilka małych/casualowych gildii po stronie wschodniej nie lepiej się połączyć w jedną?

@ShadowSkill a co powiesz o nazwie tej gildiihttp://archeage.guildex.org/view-guild/12617 nazwie co do gildii: powsało już kilka małych/casualowych gildii po stronie wschodniej nie lepiej się połączyć w jedną?

Ponieważ znam już WSZYSTKIE polskie gildie z ArcheAge (które się gdziekolwiek ogłaszały) to powiem ci to: taka gildia nie istnieje :P

Jest to trolowy wpis do bazy danych

To zresztą nic -jak popatrzysz tu, to okazuje się ze jakaś 1/2 gildii z listy to trolling -.-'

(gildie i tagi typu: Arsse, Ebola, ANAL)

http://archeage.guildex.org/guilds/eu/kyprosa

Najłatwiej obecnie przyjać że jeśli gildia nie podaje adresu strony to jest to fake (aczkolwiek polska gildia Play4Fun jest akurat prawdziwa)

Jest to rezultatem akcji Aurorian Empire by zamienić serwer Kyprosa w serwer GvG/Competetive, która powiedzmy nie spotkała się z życzliwym przyjęciem pewnych społeczności (zwłaszcza tych z Shatigon)

Co do łączenia: ja jestem na tak, liderzy wszystkich(a przynajmniej większości) tych gildi są na nie :P

Rozumiem że 23GB ze wszystkimi aktualizacjami? Całkiem sporo podstawka którą teraz pobieram zajmuje prawie 9GB.

Archeage bez aktualizacji zajmuje ponad 20 gb (nie wiem co wedlug ciebi znaczy aktualizacje )

Po jakiej gracie stronie ,

Ilu macie graczy ,

I ta nazwa naprawde jest biedna...skrzydla smoka ? skrzydlaty smok , nic orginalszego nie mieliscie ??