Gdzie lepiej zacząć ? Jak wygląda ekonomia, populacja itp.
Archeage USA vs EU
A wgl opłaca się grac f2p ?
USA = godziny i ping. EU fresh server oczywiście jakiś populacja ok jednak pamiętaj gra jest nastawiona na ogromna ilość godzin do poswiecienia bo inaczej nic nie zdzialasz
Ponoć na Eu nie ma znów żywej duszy, ale to tylko zdania które słyszałem.
Ogólnie Archeage wydaje się trupem
Gram teraz od 2 dni i jest spoko fakt to nie OBT ze tłum ludzi uniemożliwiał robinie Q ale gra na pewno trupem nie jest
Co dziwne ping w USA mam dobry i widzę więcej ludzi niż w EU. Co do EU gram niewiele dlatego chciałem uzyskać jakieś ogólne dane. Ile tyś osób gra i gdzie wychodzi lepiej. Wiem, że na spokojnie jestem wstanie po miesiącu kupić patrona. A mając już patrona wystarczy codziennie się logować i jest patron za free. Także nie widzę tu P2W czy ogromu godzin na farmę. A co do śmierci AA w EU to chyba lekko przesadzona. Miałem okazje pobiegać na GR,CR itp. to Raid zawsze się zbierał szybko full a wręcz ciężko o miejsce popołudniu. Widziałem też, że USA ma 2 Fresh serwery co może oznaczać większą populacje, ale jak jest tego właśnie staram się dowiedzieć.
Co dziwne ping w USA mam dobry i widzę więcej ludzi niż w EU. Co do EU gram niewiele dlatego chciałem uzyskać jakieś ogólne dane. Ile tyś osób gra i gdzie wychodzi lepiej. Wiem, że na spokojnie jestem wstanie po miesiącu kupić patrona. A mając już patrona wystarczy codziennie się logować i jest patron za free. Także nie widzę tu P2W czy ogromu godzin na farmę. A co do śmierci AA w EU to chyba lekko przesadzona. Miałem okazje pobiegać na GR,CR itp. to Raid zawsze się zbierał szybko full a wręcz ciężko o miejsce popołudniu. Widziałem też, że USA ma 2 Fresh serwery co może oznaczać większą populacje, ale jak jest tego właśnie staram się dowiedzieć.
Czyli patrona idzie kupic za kase w grze ?
Tak, idzie w kilka dni na niego uzbierać jak ktoś dobrze kombinuje. Ogólnie potrzebujesz około 1400golda. Pierwszy patron to trochę farmy potem to z górki.
Tak, idzie w kilka dni na niego uzbierać jak ktoś dobrze kombinuje. Ogólnie potrzebujesz około 1400golda. Pierwszy patron to trochę farmy potem to z górki.
Pobiore, mógłbys mi podac nazwy fresh serwerów czy beda one oznaczone ? oczywiscie na UE na US nie gram
Fresh serwery będziesz miał podpisane Fresh na zielono znajdziesz spokojnie.
Up. Dalej nie mamy info ile tysięcy osób liczą serwery i gdzie jest stabilniej : (
Jesteś w europie grasz EU. 100 pingu więcej przy pvp robi różnicę jak masz leech komuś wrzucić. Co do patrona - w tym momencie może być ciężko uzbierać bez patrona. Osobiście miałbym problemy, a jeżeli chodzi o robienie kasy w tej grze to jestem w tym dobry.
Ogólnie zakup pierwszego patrona to IMO must. Później z górki. Wydając 12 euro byłem w stanie dojść do czołówki - chociaż takiego Hunteda raczej i tak nie tknę
Ponoć na Eu nie ma znów żywej duszy, ale to tylko zdania które słyszałem. Ogólnie Archeage wydaje się trupem
A ja słyszałem, że to photoshop z fresh servera i z moobami sie bijemy.
(4:47 start gvg)
A ja słyszałem, że to photoshop z fresh servera i z moobami sie bijemy. (4:47 start gvg)
Ależ ja za tym tęsknie
@up ja również, szczególnie że to 2 jakieś gildie się zeszły w jednym martwym miejscu.
Gdzie lepiej zacząć ? Jak wygląda ekonomia, populacja itp.