Witam. Czy rzeczywiście jest tak jak ludzie mówią, a mianowicie że AA jest crapem, P2W, itp.? Grałem w tę grę kiedyś, ale zniechęciły mnie spadki FPS (wtedy miałem jeszcze słaby komputer), ale zamierzałem wrócić, gdy tylko będę miał lepszy sprzęt. Teraz sam nie wiem, czy warto wracać, właśnie ze względu na ten cały hejt. Czy rzeczywiście mają racje, że bez wydania ani złotówki nie da się tam nic większego osiągnąć? A może wystarczy tylko raz kupić Patrona, a potem już samemu się na niego zarabia? Dużo osób w to gra, czy może są pustki na mapach? A może boterzy i cheaterzy sprawiają, że gra jest prawie niegrywalna? Proszę o odpowiedź.
ArcheAge - warto wracać?
Kyprosa nadal p2w, patron poszedł w górę jak wszystko inne więc na wszystkim zarobisz jak kiedyś, p2w nie ma bo wsio za gold kupisz, hejty BYŁY za bugi w grze, kolejki itp.
Witam. Czy rzeczywiście jest tak jak ludzie mówią, a mianowicie że AA jest crapem, P2W, itp.? Grałem w tę grę kiedyś, ale zniechęciły mnie spadki FPS (wtedy miałem jeszcze słaby komputer), ale zamierzałem wrócić, gdy tylko będę miał lepszy sprzęt. Teraz sam nie wiem, czy warto wracać, właśnie ze względu na ten cały hejt. Czy rzeczywiście mają racje, że bez wydania ani złotówki nie da się tam nic większego osiągnąć? A może wystarczy tylko raz kupić Patrona, a potem już samemu się na niego zarabia? Dużo osób w to gra, czy może są pustki na mapach? A może boterzy i cheaterzy sprawiają, że gra jest prawie niegrywalna? Proszę o odpowiedź.
AA crapem? jakiego ty gimbusiarstwa opinii słuchasz? Nie jest to gra idealna, ale w przeciągu 3 lat , z tych co powychodziły , żadna jej się nie równa, co do P2W, grałem 3 miechy , i nie dość że zarabiałem po tym czasie na patrona w 2-3 dni , to jeszcze miałem czas aby tymi Apexami (2 na patrona potrzeba) handlowaća do tego bawić się w pirata, handlowca czy rybaka - odpuściłem przed dodatkiem zwiększającym level do 55, sam się zastanawiam czy n ie wrócić, bo taka posucha na rynku mmo obecnie, że AA przy takich crapach jak Cabal 2 czy Skyforge to perełka
Krótko, AA zabiły hacki i boty, jeśli działki po 2-3 tygodniach od startu dawało się kupić tylko od boterów... Cóż ja tam nie zamierzam im dawać zarabiać, do tego plus boty z paczkami biegające pod teksturami, teleportujące się... Fakt że sam klimat był genialny, rodziny, walka, wspólne dochodzenie do czegoś... No ale wkurzało jak ktoś na cheatach zdobywał to samo 100x szybciej i konsekwentnie nie był karany, niektóre boty reportowałem od 2 tygodnia gry przez 2 miesiące i nic z nimi nie robili
Widac wydawcy gry smieja sie nam w twarz skoro pozwalaja na to boterom przez to mi sie nie chce grac bo ja mam ciezko pracowac a boter bez wysilku ma wszystko sensu gry nie ma. Poczekam na cos innego gdzie nie bedzie takiej ilosci botow bo boty zabieraja cala radosc z gry.
Jeśli lubisz całe życie zarabiać na Apex ^^ to wracaj oczywiście jest także mnóstwo botów... to jest najgorsze twórcy gry jak gdyby wydoli z ludzi pieniądze i nic sb z tego powodu nie robili...
@up?
że co? mam 6 działek , dwa domy (small, medium) , ponad 2k kazy i z 6k do wydania w sklepie, a zarabianie na Apexy teraz z tym co posiadam (nawet kilkanascie tras zrobić haulerem zupgradowanym) to kilka dni, i to nie wysilając się . Dodatkowo, bo może nie wszyscy o tym wiedzą , na serwerach NA labor nabija nam oddzielnie, a konto jest wspólne, chyba nie muszę tłumaczyć, jakie daje nam to dodatkowe możliwości zarabiania na Apexy
Jak skasuja boty to pogram a tak nie ma co brac sie za ta gre. Marnotractwo czasu. Koles z botem nic sie nie nameczy a ja mam sie meczyc?
@up? że co? mam 6 działek , dwa domy (small, medium) , ponad 2k kazy i z 6k do wydania w sklepie, a zarabianie na Apexy teraz z tym co posiadam (nawet kilkanascie tras zrobić haulerem zupgradowanym) to kilka dni, i to nie wysilając się . Dodatkowo, bo może nie wszyscy o tym wiedzą , na serwerach NA labor nabija nam oddzielnie, a konto jest wspólne, chyba nie muszę tłumaczyć, jakie daje nam to dodatkowe możliwości zarabiania na Apexy
Wiesz gdy zaczynasz grę raczej takich luksusów się nie ma jeśli już dasz radę postawić te strachy itp to ok ale nadal zarabiasz na Apex'a a w tej grze pvp wygląda tak,że jeśli ktoś cię pierwszy naciśnie to on wygrywa : ) (w większości walk) już nie powiem o polityce trion worlds który nic nie robi bądź nie chce robić z botami ; ) Porównaj sb Eu serwery do Serwerów w Korei np ; ) tak takiego syfu nie ma.