Tak jak w temacie, sterowniki najnowsze, komputer w 100% sprawny, ktoś wie co robić?
Archeage wywala do pulpitu bez żadnego błędu
Wywala ci go w jakimś konkretnym momencie? np po wyświetleniu splasha cryengine3?
Nie nie, gram sobie i wywala w różnych momentach, niezależnie od niczego, czasem zdąże pograć 5 minut, czasem 15, grac przez pół godziny mi się jeszcze nigdy nie udało
Hmm zrobiłem na razie tą opcje z tym że nie wiem jak się to fachowo nazywa (stronicowanie?) ten jakby wirtualny RAM, zwiększyłem do 6GB. Na razie nie mam czasu sprawdzić czy coś się poprawiło ale dam znać od razu jak przetestuje
Nie masz czegoś schrzanionego w systemie po prostu? Bo z tego co widzę to już drugi temat gdy piszesz o "wywalaniu z pulpitu bez żadnego błędu".
Też właśnie zauważyłem że masz straszne problemy z grami. Kiedy ostatnio stawiałeś system na nowo ?
Mam tak samo z terą, w sumie mogłem wam napisać, ale inne gry i to bardziej wymagające chodzą u mnie bez problemu. Planuje postawić siódemke na 64 bity (bo aktualnie mam 32) w sobotę, jak myślicie, czy to coś pomoże? Właśnie też mnie to zastaniawia, kurde, jedna gra może wywalać bez powodu, ale skoro robi się tak już przy dwóch to coś musi tu być nie tak :/
zainstaluj service packa 1, zainstaluj VC redist 2013 i przesiądź się na sevena 64bity.
mam serwisa jedynke Spróbuje z tym vc redist i potem napisze czy to coś dało, przesiadka na 64 chyba nieunikniona :/
Zrobiłem wszystko jak mówiliście, dzisiaj o 19 zobaczymy Oczywiście dalej na 32 bitach bo 64 będę robić w piątek, dzięki za pomoc
Wywala tak samo i w terze i w aa, w piątek instaluje 64 bity, dam znać czy coś się zmieniło
Tak jak w temacie, sterowniki najnowsze, komputer w 100% sprawny, ktoś wie co robić?