I jak, znalazł się ktoś, kto ma konto do ArcheAge i będzie grał? Bo ja już ściągam i szukam ludzi do poznawania gry
ArcheAge
Chyba nikt się nie znajdzie,bardzo ciężko jest zrobić konto
Wcale że nie ciężko.
Dowód na to że mam konto i przychodzą do mnie maile z newsami.
안녕하세요, 아키에이지(ArcheAge)입니다.아키에이지 개인정보 취급(처리)방침 및 운영정책이 다음과 같이 일부 변경되어 사전 안내를 드립니다.고객님께서는 변경되는 조항을 꼼꼼히 살펴보시어,서비스 이용에 불편을 겪지 않도록 유의하여 주시기 바랍니다.자세한 내용은 다음과 같습니다. 1. 변경대상 가. 개인정보 취급(처리)방침 나. 운영정책2. 적용시기 가. 개인정보 취급(처리)방침: 2012년 12월 31일(월) 효력발생 나. 운영정책: 2013년 1월 2일(수) 효력발생3. 주요 변경사항 가. 개인정보 취급(처리)방침 - 용어변경: 개인정보 취급방침 → 개인정보 취급(처리)방침 - 개인정보 수집 항목 축소: 닉네임, 주소 수집중단 및 기존정보 파기 - 비회원 상담기록 보존: 비회원 상담 및 고객 불만처리, 분쟁해결 기록 보존 추가 나. 운영정책 - CBT운영정책에서 OBT운영정책으로 변경 - 4. 계정관리: 계정관리를 위해 제공되는 서비스에 관한 내용 추가 - 5. 복구 지원 정책: 복구 가능 범위와 대상, 요청 방법에 관한 내용 추가 - 7. 온라인 커뮤니티 정책: 타인에게 불쾌감을 주는 이미지 사용제한에 관한 내용 추가 - 9. 계정 도용: 계정도용의 정의, 계정 용 신고/이의 제기에 관한 내용 추가 - 11. 이용 제한 정책 내용 수정 4. 개인정보 취급방침 개정내용 보기 가. 변경된 개인정보 취급(처리)방침 나. 변경된 운영정책 본 개인정보 취급(처리)방침 및 운영정책 개정과 관련하여 기타 궁금한 사항이 있으시면 고객센터(1566-0550)로 문의 주시기 바랍니다.고맙습니다.
Ja niestety nie zagram, jakoś nie pociąga mnie zabawa w krzakach. Poczekam na ang wersję, chociaż przyznam że pvp nie należy do super wciągających. Jedyną nowością jest chyba farma/hodowla/rzemiosło,co na pewno wciąga na długie godziny.
Myślę, że szybko powstanie jakiś english patch, więc spokojnie Ja tam krzaczki lubię, grałem w wiele takich gier i było ok
Srata matata.Wciągnie ,wciągnie gierka ,bo ma jednego ogromnego plusa co się nazywa ...grywalność .To takie magiczne słowo,które nie dotyczy wielu obecnych na rynku mmo gier Ftp jak i tych płatnych.Z tego co widać to nie jest tzw. screenówka czyli gra dobrze prezentująca się na screenach np.RaiderZ czy inne supa emo non targety .ArchAge ma być przede wszystkim grywalny.
Uważam to samo, jest tam wiele innowacyjnych rzeczy. Fajne jest to, iż to sandbox! Jestem na etapie ściągania klienta, którego ciągnie po 100kb/s przy necie 72MB.. coś strasznego
Jak załatwiliście sobie dostęp do gry?
Jedyne co widzę to dzięki tej stronce: http://www.3zoom.com... cd key-46.html
Myślę, że szybko powstanie jakiś english patch, więc spokojnie Ja tam krzaczki lubię, grałem w wiele takich gier i było ok
english patch powstanie tak pewnie za okolo rok ...a za 2 wyjdzie w eu i bedzie mega odgrzewanym kotletem , dziekuje .
I upadnie szybko w Europie, bo nie lubimy płacić
A dziwisz się ? przykładowo abonament kosztuje 10 euro za granicą jest to 1h pracy (około) u nas 4-5h
Abonament w BnS na nasze to około 70zł. I serwery po 230 tys online. Korea.
I jak, znalazł się ktoś, kto ma konto do ArcheAge i będzie grał? Bo ja już ściągam i szukam ludzi do poznawania gry