ArcheAge

Cześć, zastanawiam się nad tą grą i mam pytanie. Czy gra ktoś aktualnie na eu wersji(trion)? Myślę czy nie pograć, ale samemu to tak smutno :(

Pozdrawiam

Nie ma jeszcze wersji EU , będzie SOON są przygotowanie do CBT ;)

A zakupiłeś dostęp do gry ?

Jeżeli będę wiedział, że jest z kim grać to zakupię. To nie jest problem.

Mozna już kupić dostęp do gry i grać w wersji eu??

Tak, jakieś 150€ już nie pamiętam. Dlatego pytam, bo wiem, że raczej mało osób kupi.

Z Polski - sam sobie odpowiedz , kto da ponad 600 zl za to by grac w alphie...? praktycznie nikt. Z eu gra troche ludzi nawet na stremach mozesz zobaczyc ale tak czy tak po cbt i obt bedzie wipe...wiec sensu wydawac kasy na to nie - chcesz zobaczyc idz pograj sobie na RU wersji o ile masz kont na mail.ru zeby nie bawic sie w proxy :)

Gra tak czy tak nie wystartuje wczesniej niz przed koncem roku....poprostu trion zaliczyl mega faila i zaczlicza z kazdym newsem na FB :) gra miala WYSTARTOWAC na poczatku tego roku a okazuje sie , ze wystartuje pod koniec najwczesniej. Lepiej wydaj 100 zl i w wildstara pograj bo gra w cholere ludzi.

44 euro najtanszy founderpack

CBT juz trwa??

Nie nie trwa , miala zaczac sie w czerwcu ale jak narazie 0 informacji na temat cbt i obt .....CBT beda to jedynie eventy :) NIe bedzie dostepu non stop do gry.

TEn founder pack za 44euro nie daje ci mozliwosci grania teraz :) obecnie jest alpha i tylko za 150euro mozna grac . Lub darmowo na wersji rosyjskiej.

@donek grałem na ru. Wiem, że zarabiając w Polsce ciężko jest wydać tyle pieniędzy, ale zapytać nigdy nie zaszkodzi :)

A jest jakieś zangielszczenie do wersji ru czy trzeba sie meczyć z cyrylicą??

Było, ale z tego co wiem już nie ma i trzeba się męczyć.

Jest kilkunastu graczy z Polski (IX Kohorta) pod sztandarem gildii międzynarodowej . Mowa naturalnie o wersji Trionu.

DO ru jest dalej zangielszczenie i ciagle ja aktualizuja ale trzeba sie pobawic.

@Oscypek o w końcu jakieś konkrety, wiesz jak można się z nimi skontaktować? ;)

Najlepiej zerknąć na forum gildiowe. Podanie można złożyć pod tym adresem: http://www.9kohorta.com/forum/viewforum.php?f=422

Dziękuję. Temat można zamknąć.

Cześć, zastanawiam się nad tą grą i mam pytanie. Czy gra ktoś aktualnie na eu wersji(trion)? Myślę czy nie pograć, ale samemu to tak smutno :(

Pozdrawiam