Archer-Słaba obrona i słabe skille

Witam,mam problem z moim archer'em, otóż problem polega w tym że, obrona jest tak słaba że 4 ghule wystarczą by dość mocno mnie obić. Tak samo jest ze skillami,jak patrzyłem na drzewko umiejętności to niektóre mają 120% attack dmg. Bardzo proszę o wyjaśnienie mi tego,z góry dziękuję. Dodam że mam 21 level a całe eq mam na +7 (Kobold).

taki jest archer coś kosztem czegoś, dmg nie jest taki mały, skille będą miały większy lv jak już będą na wysokim lv, a skille archera (głównie acro) mają bardzo mały cd więc dps wychodzi duży :)

Dokładnie, jakoś to musisz przeboleć i dobrnąć do wyższych leveli. Acrobata po prostu robi miazgę na PvP, a Sharpshooter słyszałem, że jest również znakomitą postacią na PvE, ale to po wprowadzeniu wyższego lvl capa.

poprostu brakuje ci ogaru ta postacią.

Mój acrobata 23lv robi mastery i abbysy bez problemu. A eq 6+ cale mieszane nieb. Z zielonym.

Wystarczy poznać skille i konbinacje klawiszowe. Acro jest tak szybki ze moob nie zdąży cię uderzyć.

Jak coś zapraszam na pw.

Witam,mam problem z moim archer'em, otóż problem polega w tym że, obrona jest tak słaba że 4 ghule wystarczą by dość mocno mnie obić. Tak samo jest ze skillami,jak patrzyłem na drzewko umiejętności to niektóre mają 120% attack dmg. Bardzo proszę o wyjaśnienie mi tego,z góry dziękuję. Dodam że mam 21 level a całe eq mam na +7 (Kobold).