Archer w pvp

Witam

spodobało mi się black desert i mam pytanie odnośnie pvp i klasy archera bo to moja ulubiona postać we wszystkich mmo :) czy archer jest dobry w pvp ? czy jest również bardzo cięzki do opanowania bo trzeba trafiać strzałami a to nie takie łatwe ?

bo chciałbym grać głównie pvp ale nie wiem czy ta postać będzie do tego stworzona, chodzi mi głównie o solo pvp ew w jakichś małych grupkach typu 3 osoby

Łuk jest dla panienek, prawdziwy mężczyzna używa broni białej. Pytanie czy ty jesteś stworzony do pvp? Bo jak tak to co za różnica jaką klasę weźmiesz? Graj tym co ci się podoba.

Łuk jest dla panienek, prawdziwy mężczyzna używa broni białej. Pytanie czy ty jesteś stworzony do pvp? Bo jak tak to co za różnica jaką klasę weźmiesz? Graj tym co ci się podoba.

Bron biała jest dla cieniasow, prawdziwy mezczyzna wali z dynki wrogow i miazdzy czaszki golymi rekoma przezuwajac w miedzyczasie pszczoly !

Nigdy nie zrozumiem takich pytan : sprawdz to bedziesz wiedzial jak ci sie gra...

Jedna osoba napisze Ci ze archer ssie a druga ze miazdzy wszystko.

Nigdy nie zrozumiem takich pytan : sprawdz to bedziesz wiedzial jak ci sie gra...

Jedna osoba napisze Ci ze archer ssie a druga ze miazdzy wszystko.

Ludzie po prostu wolą zawczasu wybrać postać, która jest op a najlepiej żeby sama grała i zabijała wszystko z autoataku :P

Każda z klas ma swoje role i tylko przy pvp jest taki podział, jedni to stoperzy, inni wabiki, inni dobijacze itd... role wymyślają sobie sami gracze w zależności od obranych strateg i dobierając to do predyspozycji posiadanych w arsenale klas.

Na BDFoundry, które nie raz ludziom polecam do czytania, każda klasa została poddana ocenie w różnych aspektach, pve, pvp, siedge i trudność jej "ogrania".

Co mówią o Rangerce , że jest dość zbalansowana, bardzo dobrze radzi sobie na pvp i pve oraz jest świetna do siedge a jednocześnie nie jest zbyt trudna w ograniu.

Guidy na tej stronie pomijają Awakening... chociaż rola nie zmienia się po awakeningu i zalecany gear to jak rozłożyć skille itd. to już Wasza zabawa :D

lukem sobie nie postrzelasz bo od 56 masz sztylecik z awekninga i siedzisz na tej broni 80% czasu

jestes pewien ???

Ludzie po prostu wolą zawczasu wybrać postać, która jest op a najlepiej żeby sama grała i zabijała wszystko z autoataku 

panu juz podziękujemy po pierwszym poście jak to się mówi skończ waść wstydu oszczędź...

dzięki za odpowiedzi

temat do zamknięcia

panu juz podziękujemy po pierwszym poście jak to się mówi skończ waść wstydu oszczędź...

To Tobie powinniśmy podziękować a tematy typu "Czy postać x jest dobra w pvp" powinny być automatycznie usuwane. Sorki ale jeżeli poziom pytania jest na poziomie gimbazy to nie dziw się, że reszta sobie żartuje i tylko dodaje coś w stylu "graj czym chcesz, to skill decyduje a nie postać" tylko po to by nie robić offtopu.

nie płacz już...

Witam

spodobało mi się black desert i mam pytanie odnośnie pvp i klasy archera bo to moja ulubiona postać we wszystkich mmo :) czy archer jest dobry w pvp ? czy jest również bardzo cięzki do opanowania bo trzeba trafiać strzałami a to nie takie łatwe ?

bo chciałbym grać głównie pvp ale nie wiem czy ta postać będzie do tego stworzona, chodzi mi głównie o solo pvp ew w jakichś małych grupkach typu 3 osoby