Witam !
Ostatnio trochę na forum głośno o tym ArchLight Online kilka fajnych rozwiązań ma, które przypadły mi do gustu i pomyślałem aby spróbować. Przeglądając stronę www gry zaniepokoiło mnie kilka rzeczy i dlatego też zwracam się do osób na forum, które mają lub miały styczność z ową grą mianowicie:
1) co to są sezony, ile trwają i jaki mają wpływ na grę/postać gdy się zakończą,
2) Przy próbie pobrania klienta antywirus powiadamia mnie o możliwości pobrania zainfekowanego pliku, patrzyłem na kilku różnych antywirusach (avast/eset) i czy to prawda czy po prostu źródło tego pliku jest nieznane dla tych baz
3) Gdzieś na ich wiki znalazłem wzmiankę dot. jakiegoś bota chyba XENOBOT coś takiego. W tibię kiedyś grałem fakt faktem używałem bota do skillowania i robienia runek ale to było hohoh kupę lat temu i w sumie tylko sporadycznie. Raczej preferowałem
uczciwą rozgrywkę bez wspomagaczy. Tutaj również bym chciał taką prowadzić ale jeśli bot jest ogólnodostępny i do tego administracja na to przyzwala to trochę mnie to martwi, no chyba że jest ku temu jakiś powód. Jeśli tak to proszę mi wyjaśnić bo w kwestii Tibi i OTS-ów jestem daleko za murzynami. Przyznam, że do czasu do czasu obserwuje pojawiające się OTS i to jest własnie kolejny na którym widzę przyzwolenie na korzystanie z tego oprogramowania.
Z góry dziękuje !