Siema.
Grał ktoś w tego Archlord 2 ?
Może ktoś coś o tym powiedzieć więcej?
Jakieś raidy, pvp czy coś, po prostu czy jest warto i nie ma p2w ?
Siema.
Powiem ci ,że gra to przeciętniak i po dobiciu lvla się po prostu nudzi.Lepiej by ci było pograć w coś lepszego np:Rift-Aion-WoW.
Przeciętniak to trochę za wysoka ocena moim zdaniem. Gra poniżej przeciętnej. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Do tego kiepski silnik i moim zdaniem brzydka grafika. Klas i skilli też nie ma wiele.
Nuuuuuuda...
Tak jak przedmówca polecam zagrać w cokolwiek innego: RIFT, Aion, WoW, Lineage II, niedługo ArcheAge.
Ale najlepiej jak sam zagrasz, bo ludzie są różni i niektórzy uwielbiają gry, w które ja nie zagrałbym nawet jakby mi placili.
Ja jak zobaczyłem że moja postać strzela w innym kierunku ( czytaj przeciwnym) niż jest mob to wyłączyłem i odinstalowałem. A najgorsze jest bieganie 2 minuty na spota żeby zabić 2 moby w 10 sekund i powrót do npc znow 2 minuty. Moim zdaniem to dno.
Dzięki za trzeźwą opinie Nie tknę tego raczej.
A wie ktoś coś o Swordsman online i Yulgang 2?
Szukam czegoś do grania, a że już nie mam 12 lat to oczekiwania rosną no i człowiek wybrzydza -.-
Yulgang 2 fajne sie mobki grupami pyka, ale dobija ping..., zaś w Swordsmanie dopada monotonia ja dałem spokój na 55lvlku (duzo tam "opcji", ale codziennie robisz i tak ten sam najbadziej opłacalny shit), lepiej pyknąć w Rifta, lub Aiona
Powiem ci ,że gra to przeciętniak i po dobiciu lvla się po prostu nudzi.Lepiej by ci było pograć w coś lepszego np:Rift-Aion-WoW.
Masz racje to zwykły przeciętniak i polecam zagrać w aiona
Kurde, co do Swordsmana opinie się słyszy różnie...
Zna ktoś jakieś konkrety? Co tam można wyczyniać? Pvp czy jakieś inne misje. Jakby ktoś coś wiedział (nie każdemu się nudzi to samo, po za tym w WoWie też się powtarza dużo na end game battlegroundy czy dungeony)
W SM questy masz na 30min jakieś 15% paska dają, a codziennie i tak robisz to samo Bambo dla xp-a, verminy dla kasy, eskorty i porwania dla gildii, jakiś tam event zapomniałem już nazwy na zdobycie gemów, afk farma na matsy do craftu i moooże ci starczy czasu, żeby jakiegoś dunga zrobić i może ci coś poleci do craftu, eventy działają w określonych godzinach więc jak grasz o stałej godzinie to może nawet połowy nie zrobisz, a to szkoda wtedy... szczególnie jak opuścisz Bamboo event bo to główny zposób na zdobycie XP-a.
Podsumowując trzeba grać sporo, żeby się cieszyć grą, ale w koło macieju robi się to samo o tj samej godzinie, a tu jeszcze trzbea na jakąs wojenkę pyknąć, czy pobronić, materiały dla gildii zbierać, fajnie, ale nie w kółko dzień w dzień
Chyba zastanowię się nad Riftem, ale jedno pytanie. Czy jest ten Rift P2W?
Nie jest p2w. Z pieniądze z gry można kupować wszystko to co za prawdziwą kasę. Za pomocą tzw. REX. Polecam poczytać na ich stronie co to dokładnie jest i jak działa.
Siema.