Mam mały problem. od wczoraj gram w Archlorda 2 Rangerem. Mam 12lv ale ciągle zastanawiam się czy dobrze staty wbijam. Wszystko ładuję w agi. Czy nie powinienem też w str albo stamine?
Archlord 2 Ranger - stats
Skąd mamy wiedzieć? Każdy rozwija postać jak chce. Ja mam inny build, niż Twój ale czy słuszny to się sprawdzi w end game.
Na rangerze ladowanie ciagle w agi na pozniejszym etapie gry bedzie jak bicie glowa w mur.
Niestety str dodaje obrazenia, a agi jak zwykle uniki i kryta. Gra slabo wykonana wiec staty sa z pupki za przeproszeniem.
A mnie zastanawia gdzie wymieniać Fame Points na eq? Siedziałem na contested area grałem pvp i zbierałem te punkty a tu nagle przyszedł jakiś mag na tym samym levelu (10) tylko, że miał grubo ponad 2k hp, jakieś kosmiczne eq jakby miał 40lvl i walił po 1k.. Ciekawe skąd wziął takie eq, przeszukałem dzisiaj główne miasto i kilka mniejszych wiosek i nic nie ma.. Na necie też nic znaleźć nie mogę.
Edit: Dobra już się dowiedziałem item shop czyli fajne p2w gotowe sety ze scrollami i całą resztą. Szkoda, że dla zwykłych graczy nie ma nic innego do kupienia/zbierania tylko trzeba questy robić po jakieś syfne itemy.
Mam mały problem. od wczoraj gram w Archlorda 2 Rangerem. Mam 12lv ale ciągle zastanawiam się czy dobrze staty wbijam. Wszystko ładuję w agi. Czy nie powinienem też w str albo stamine?