Archlord czy Priston Tale 2?

Cześć.Mam problem/pytanie zaciekawiły Mnie 2 gry 1 Priston Tale 2 o której był news wczoraj,że nie medialnei zapomniane mmo a 2 gra to Archlord i tu problem nie wiem co lepsze może wypisze co bym chciał aby gra miała a Wy napiszecie która ma wiecej tego co chce.Więc tak chce aby gra miała dużo skilli AoE,fajne zborje,miecze,fajne postacie,i aby sporo ludu grało i z deka Polaków może.Wiec która gra ma wiecej tego co wipisałem?Prosze o odp. :)

AoE i trochę ludności ma Priston Tale 2

Co do ciekawych broni i zbroi to polecę Archlord, jednak nie spodziewaj się dużej ilości graczy, gdyż gra umiera...

aha czyli Priston Tale 2 ma skille aoe i sporo ludzi gra?

aha czyli Priston Tale 2 ma skille aoe i sporo ludzi gra?

Tak, nawet guru to w newsie podkreślił,że ludzi jest od groma, jednak na wyższym poziomie :] Do tego 30pare klas postaci.. ^^

Także z tych dwóch tytułów polecam Ci Priston Tale 2.

Archlord powoli wymiera i bez sensu, abyś tam teraz rozpoczynał swoją przygodę. ;)

dzęki!Już wiem co teraz ściągać:)) ;)

Ok thx Shimizu oraz Tristana

Temat został zamknięty. Powód: Jak wiesz, to ja zamykam : ).

Cześć.Mam problem/pytanie zaciekawiły Mnie 2 gry 1 Priston Tale 2 o której był news wczoraj,że nie medialnei zapomniane mmo a 2 gra to Archlord i tu problem nie wiem co lepsze może wypisze co bym chciał aby gra miała a Wy napiszecie która ma wiecej tego co chce.Więc tak chce aby gra miała dużo skilli AoE,fajne zborje,miecze,fajne postacie,i aby sporo ludu grało i z deka Polaków może.Wiec która gra ma wiecej tego co wipisałem?Prosze o odp. :)