Archlord w przeglądarce

Witam wszystkich.

Są tu jacyś fani gry ArchLord? :) Jeśli nie, to zawsze możecie się nimi stać!

A mówiąc jaśniej: Zapraszam wszystkich do nowopowstałej gry przeglądarkowej stworzonej za pomocą makemmo.com.

Jako, że gra jest świeżutka, mam w planach wprowadzenie pierwszego, małego konkursiku.

Pewnie zastanawiacie się co taka przeglądarkowa gra ma do zaoferowania?

Otóż bardzo dużo rzeczy:

- Grindowanie (zabijanie mobków),

- Ogólna destrukcja dungeonów i polowanie na zuchwałe bossy(w party z twoimi kompanami),

- 30 lvli w grze (jednak ta liczba zapewne ulegnie powiększeniu),

- grindowanie w chaotic frontierach,

- pvp z innymi graczami,

- crafting (jeszcze słabo rozwinięty, ale za niedługo zostanie to naprawione).

- nawigacja za pomocą mapy świata.

Pewnie zapytacie "Ale co dalej?"

Nie martwcie się, gra nie zostanie przeze mnie porzucona!

W planach jest jej wielka rozbudowa (jednak aby to zrobić, potrzebuję waszej pomocy :) ).

Na pewno zostanie powiększona ilość mobków, dungeonów, itemków i lvli w grze.

Jednak to nie wszystko! Postaram się różnymi eventami oraz konkursami umilić wam grę! :).

W razie jakichkolwiek pytań, bądź sugestii, proszę kierować się do mnie na PW. Nick w grze - Inimical

Życzę miłej gry!

Link do gry: http://archlord.makemmo.com

11kbas3.jpg

PS: Gra jest jeszcze w fazie beta testów.

Żeby coś rozbudować musisz po prostu zmienić silnik - na MakeMMO na pewno daleko nie zajdziecie. Polecam trochę poczytać o tworzeniu gier, bo to jest jeden z tysiąca... projektów, bo jak wiemy MakeMMO to nic innego jak silnik z innymi szablonami. Ale życzę powodzenia! : )

Taki z tego Archlord jak z maga tank.

1.Póki co, gra jest mało rozbudowana.

2.Naruszyłeś prawa autorskie twórców gry.

Praktycznie każda gra na tym silniku, łamie prawa autorskie,zaczynając od grafiki kończąc na nazwie samej gry.

Praktycznie każda gra na tym silniku, łamie prawa autorskie,zaczynając od grafiki kończąc na nazwie samej gry.

Ale nie w sposób tak otwarty, jak tutaj. Tytuł, wszystkie grafiki, nazwy itd. są wzięte prosto z pierwowzoru. Może nie znam się na tym dobrze, ale na to na pewno jest paragraf :D

W Archlorda grałem tak wiele czasu. Proszę nie psuj tej pięknej gry takim czymś. Nie widzę tu nic ciekawego. Jedyne podobieństwo to item shop :D. Tutaj też masa rzeczy jest za kredyty tak jak w Archlordzie w tej chwili za WCoins. Tak ten aspekt udał Ci się idealnie.

Tak, mnie najbardziej bawią pomysły użytkowników makemmo.

Diablo MMO, Archlord MMO, boże... zamiast coś samemu wymyślić to robią jakieś marne klony.

To jest forum MMORPG!, nie facebook, tu się nikt nie podnieci takim gównem...

Weźcie się kur** wysilcie, a nie dajecie tu jakieś gówna jak to...

,,grindowanie w chaotic frontierach,, roz**** mnie to.

Już więcej się wysiliłem pisząc tego posta, niż ty robiąc tą grę...

Nie dość, że naruszyłeś prawa autorskie i zmieniłeś nic poza treścią to i tak silnik nie działa, a jeśli tak bardzo ci zależy na tworzeniu gier, to wpisz w Google, kursy php, mysql, js, ajax i przyda się tak Flash jakby to miałobyć RPG :D , albo gotowce na http://gryviawww.pl/

Witam wszystkich.

Są tu jacyś fani gry ArchLord? :) Jeśli nie, to zawsze możecie się nimi stać!

A mówiąc jaśniej: Zapraszam wszystkich do nowopowstałej gry przeglądarkowej stworzonej za pomocą makemmo.com.

Jako, że gra jest świeżutka, mam w planach wprowadzenie pierwszego, małego konkursiku.

Pewnie zastanawiacie się co taka przeglądarkowa gra ma do zaoferowania?

Otóż bardzo dużo rzeczy:

- Grindowanie (zabijanie mobków),

- Ogólna destrukcja dungeonów i polowanie na zuchwałe bossy(w party z twoimi kompanami),

- 30 lvli w grze (jednak ta liczba zapewne ulegnie powiększeniu),

- grindowanie w chaotic frontierach,

- pvp z innymi graczami,

- crafting (jeszcze słabo rozwinięty, ale za niedługo zostanie to naprawione).

- nawigacja za pomocą mapy świata.

Pewnie zapytacie "Ale co dalej?"

Nie martwcie się, gra nie zostanie przeze mnie porzucona!

W planach jest jej wielka rozbudowa (jednak aby to zrobić, potrzebuję waszej pomocy :) ).

Na pewno zostanie powiększona ilość mobków, dungeonów, itemków i lvli w grze.

Jednak to nie wszystko! Postaram się różnymi eventami oraz konkursami umilić wam grę! :).

W razie jakichkolwiek pytań, bądź sugestii, proszę kierować się do mnie na PW. Nick w grze - Inimical

Życzę miłej gry!

Link do gry: http://archlord.makemmo.com

11kbas3.jpg

PS: Gra jest jeszcze w fazie beta testów.