ArchLord - Zagra Ktoś?

Witam!

Więc grałem już w naprawdę dużo gier, ale zbytnio mnie dużo nie zainteresowało, grałem trochę w l2, nawet trochę w WoW, i stwierdziłem że wrócę do Gry w ArchLord'a dlatego że jest bardzo dobrą grą darmową, Fajnie się gra, ładna grafika, Ciekawa:D

Więc moje pytanie, jest ktoś zainteresowany? Może pogra Ktoś też: D

Czekam na odpowiedzi

Tez gralem i juz nie wroce z kilku powodów:

-lipne questy

-lagi i boterzy

-grind nudny jak flaki z olejem , siedzenie po x lvli na tych samych mobach to nie dla mnie

a jak grind moze byc ciekawy? walenie po kolei 1 2 3 , aby uruchomic odpowiednie skille;p . ja w archlord tez gralem i tez nie wroce. z tych samych powodow co broda. nie toc, ze questy sa lipne, to w dodatku nie oplaca sie ich robic, bo daja za malo expa.

Taa, a w co radzicie zagrać?;>

Bo nie mam w co grać..

Tibie - to wszystko czego potrzebujesz :mrgreen: (joke). A tak serio to radzę powrócić do Wowa.

DziubS, możę Requiem Bloodmare :D Gra jak dla mnie lepsza od Archlorda pod wieloma względami.

no napisal, ze juz gral w wowa i ze go nie zainteresowalo, to po co ma wracac? w zasadzie ciezko ci cos polecic, skoro mowisz, ze grales w wiele gier i ze cie nie zainteresowaly...to wiesz, moze mmo nie dla ciebie ? (jak i nie dla mnie:/).

jeśli chodzi o mmorpg too...

Shaiya- NIE sądź po screenach:) prawie zerowa wartość waluty premium :)

RoM

to główne polskie produkty w jakie bardzo dobrze mi się grało

Ps w shaiye nadal gam chyba ze 4 rok :)

to może jakies moba, albo casualowe gierki typu realm of the mad god?

albo jakies instancjonawe gierki? sprobuj jakichs dragon nestow, grand chase etc.

dosc dobre na rozluznienie, a jak masz grac z kim to juz w ogole.

jak grind ci sie nudzi, to polecam WoI na krotsza mete, zanim ci sie znudzi mozesz sie pobawic.

jednak gra na stałe to nie jest.

Btw. stały bywalec a ciebie tu nie widuje, do tego ta ilosc postow ;p

Złota łopata w plebiscycie górnik miesiąca! Gratulujemy!

b2d444afd374669c.jpg

Broda

Jak nie wiesz nic o tej grze to się nie wypowiadaj ale miałem się z czego pośmiać.

1.W tej grze nie robi się żadnych Questów na low lvl bo się nie opłaca, a jak będziesz miał z 70+ i będziesz chciał zarobić szybko golda to tylko i wyłącznie questy się robi.

2.W tej grze nie ma lagów i botów bo Webzen to naprawił i dał odpowiednie kary.

3.Grind może i jest nudny ale jak sie nabije 7x lvl to gra się dopiero zaczyna, bo po tym lvl'u tylko się bijesz.

Jak coś polecam grać na Brumhard tam gra najwiecej polaków.

Temat został zamknięty. Powód: Jak mozna bylo odkopac temat z 2008 roku? Brawo.

Witam!

Więc grałem już w naprawdę dużo gier, ale zbytnio mnie dużo nie zainteresowało, grałem trochę w l2, nawet trochę w WoW, i stwierdziłem że wrócę do Gry w ArchLord'a dlatego że jest bardzo dobrą grą darmową, Fajnie się gra, ładna grafika, Ciekawa:D

Więc moje pytanie, jest ktoś zainteresowany? Może pogra Ktoś też: D

Czekam na odpowiedzi