Archlord

Witam

Zaczolem wlasnie gre na serverze EU-Cyprius,gra Mi sie naprawde podoba lecz mam pare pytan i pewien problem a mianowicie:

Pytania:

-Jak wmiare zarobic-wiadomo na podstawowe EQ i skille,jakas DB rada na zarabianie kasy na poczatek,i czy mozecie cos powiedziec o ladowaniu golda na fabrykagolda.pl czy jest to oplacalne.

-Czy sa jakies polskie gildie do ktorych moglbym bez problemu przystapic,prosilbym o podanie namiarow do Lidera gildi ;)

Problemy:

-A mianowicie w wiekszosci MMORPG`kach jest tak ze po najechaniu kursorem na ikone itemku badz skilla mozemy przeczytac:

*Na jaki jest on lvl

*Ile dodaje DEFA/DMG

*Na jakim lvl-u,danego skilla mozemy aktywowac

Ja tak niestety nie mam ;) .

Zanim zaczolem gre pogrzebalem troche w ustawieniach zeby nie bylo lagow,mozliwe jest ze w jakis sposub jakos to wylaczylem :D

Za wszelkie Odp. i pomoc w sprawie problemu z gory dziekuje

Ps.Wejde za ok 1H ;)

To tak w Archlordzie kaskę zarabia się sprzedając itemki i tu są schody jakie są najlepsze.

A więc tak zobacz na Item Trade w stone i wyrobach tam masz co jest drogie a co nie pozdrawiam i powodzenia w Archlordzie. :P

PS. Napisz mi na PW kim grasz dam ci builda jakie skille masz brać

Teraz wchodzę ja. Pan i władca tej gry na tym forum. Wymienię w punktach wszystko co powinieneś wiedzieć

1. Cyripus- świetny serwer

2. Husaria to największa polska gildia na tym serwerze, jak i zarazem najlepsza. Przyjmują od 50 lvl gdyż mają zapchane szeregi.

3. Łatwy sposób na zarobek... Tutaj jest ciężko gdyż ostatnio zarobić na normalnych itemkach to nie lada wyczyn. Większość zarabia jedynie na realmach a aby je sprzedać trzeba kupować scroole w IS. Jeżeli nie masz kasy na IS to zrób sobie Sorcerera albo Hunterkę i drop 1 lvl skałek elementarnych oraz Player stony. Z tego co wiem w cenie są Attack Player strone, Skill Block Player Stone oraz Psychical Resistance Player stone. Te skałki na każdy z 6 poziomów są warte sporo. Warto też sprzedawać spodenki unikatowe-elitarne posiadające bonus do resistance +8%<. to jest w cenie. reszta rzeczy zale od gie cenowej dro i tanieje. tutaj trzeba ogarn aukcj co do sprzedarzy gold mo si nie zabawi na max lvl. a og golda warto pocz kupi bo naprawd ostatnio coraz ci zarobi>

4. Co do informacji. Proponuję reinstala zrobić, i zostawić ustawienia tak jak jest, lecz raczej tych informacji się wyłączyć nie da.

Ok dziki w takim razie RE-instal bedzie ;)

Jak coś to pisz w tym temacie. Odpowiem na każde pytanko :)

@Xaorus dalbys rade skombinowac scrrena tej pierwszej mapki jak sie gra Human`ami,na ktorym moglbys pozaznaczac gdzie sa moby i na jakie lvl`e ;).

Bo mapki sa duze i nie moge sie tam zabardzo obeznac,biegam w kolko jak opetany xDD

@Xaorus dalbys rade skombinowac scrrena tej pierwszej mapki jak sie gra Human`ami,na ktorym moglbys pozaznaczac gdzie sa moby i na jakie lvl`e .Bo mapki sa duze i nie moge sie tam zabardzo obeznac,biegam w kolko jak opetany xDD

Tutaj masz wszystko: mapa.

ok mam jeszcze pare pytan amianowicie:

-Pod czatem mamy skrut SHOUT,czy to tu mam pisac zeby widzieli to wszyscy gracze tak jak na TZW.Worldzie??

-Czy Shield Resistance Prayer Stone lvl 1 jest cos wart,ile mniej-wiecej??

-Czy istnieje cos takiego jak Auctioner,zebym nie musial wciaz pisac SELL bla bla bla?

Narazie to wszystko,jak bede mial nowe pytania,dam znac ;)

Ps.Odp.przeczytam jak nie dzis to jutro :D

ok mam jeszcze pare pytan amianowicie:-Pod czatem mamy skrut SHOUT,czy to tu mam pisac zeby widzieli to wszyscy gracze tak jak na TZW.Worldzie??-Czy Shield Resistance Prayer Stone lvl 1 jest cos wart,ile mniej-wiecej??-Czy istnieje cos takiego jak Auctioner,zebym nie musial wciaz pisac SELL bla bla bla?Narazie to wszystko,jak bede mial nowe pytania,dam znac Ps.Odp.przeczytam jak nie dzis to jutro

1- piszesz /s [tuaj piszesz co to chcesz napisac]

2 i 3- masz NPC który sie nazywa Auction House. Zazwyczaj stoi on przy jakichś skrzynkach, stragnach.Tam możesz wystawiać, kupować i sprawdzać ile kosztują itemki.

Ok bardzo dziekuje ;) Wrazie jakichs pytan zwruce sie tutaj

Witam

Zaczolem wlasnie gre na serverze EU-Cyprius,gra Mi sie naprawde podoba lecz mam pare pytan i pewien problem a mianowicie:

Pytania:

-Jak wmiare zarobic-wiadomo na podstawowe EQ i skille,jakas DB rada na zarabianie kasy na poczatek,i czy mozecie cos powiedziec o ladowaniu golda na fabrykagolda.pl czy jest to oplacalne.

-Czy sa jakies polskie gildie do ktorych moglbym bez problemu przystapic,prosilbym o podanie namiarow do Lidera gildi ;)

Problemy:

-A mianowicie w wiekszosci MMORPG`kach jest tak ze po najechaniu kursorem na ikone itemku badz skilla mozemy przeczytac:

*Na jaki jest on lvl

*Ile dodaje DEFA/DMG

*Na jakim lvl-u,danego skilla mozemy aktywowac

Ja tak niestety nie mam ;) .

Zanim zaczolem gre pogrzebalem troche w ustawieniach zeby nie bylo lagow,mozliwe jest ze w jakis sposub jakos to wylaczylem :D

Za wszelkie Odp. i pomoc w sprawie problemu z gory dziekuje

Ps.Wejde za ok 1H ;)