Archlord

Witam. Szukam chętnych graczy,którzy grali kiedyś w Archlorda i dalej chcieliby pograć jak za starych czasów. Gram na serwerze Justac ( jedyny priv, który podtrzymuje starego i dobrego Archlorda). Ochotnicy niech zgłaszają się na PW lub w tym poście. Pozdrawiam :) i

Gram od lat, ostatnio wchodzę raz/dwa w miesiącu, ale można mnie tam spotkać. Nicków podawać raczej nie będę bo altów mam chyba z 10 :D

@XaorusMożesz się odezwać na PW? :D Jak będziesz miał czas to można kiedyś zagrać :D

Zapraszam do gildia HORDA :) Strona 8sma na wykazie gildii

Próbowałem wbić na Justac ale jakoś nie mogę bo ciągle pisze że brak połączenia albo no char. Ktoś wie o co chodzi? Na forum ludzie coś tam piszą że otwarty tylko dla chińczyków czy coś w ten deseń orientuje się ktoś w temacie?

Ewentualnie pograłbym na AL classic ale tam mi nie wyświetla napisów w okienkach wie ktoś jak to naprawić?

Hmm pierwszy raz słyszę o tym, żeby serwer działał wyłącznie dla skośnookich. Z resztą chwile temu się logowałem. Justac normalnie śmiga. Próbowałeś reinstalu/pobrania klienta na nowo?

Kurde ArchLord piękne stare czasy mi się przypomniały :) W wolnej chwili ściągnę tego Justac'a. Pamiętam jak pare lat temu ten serwer był chyba jendynym privem. Dużo rzeczy naprawili? Jak kiedyś tam grałem to masa bugów była.
Pozdrawiam

Archlord to archlord. Ciągle czegoś tam brakuje ale: wprowadzili na własna rękę kolejny epizod, rozwój jest non stop ;)

Udało mi się wbić ale musiałem ściągnąć ręcznie plik Justac0309.rar bo standardwy client nie łączy. Może komuś się przyda ta informacja.

Witam. Szukam chętnych graczy,którzy grali kiedyś w Archlorda i dalej chcieliby pograć jak za starych czasów. Gram na serwerze Justac ( jedyny priv, który podtrzymuje starego i dobrego Archlorda). Ochotnicy niech zgłaszają się na PW lub w tym poście. Pozdrawiam :) i