ArchoGames - Kanał na YT!

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Nazywam się Patryk, mam 18 lat i prowadzę kanał na YT! Chciałem wam zaprezentować moją twórczość! Moim celem jest nagrywanie gier typu survival i horror, ale ostatnio sięgam również po gry Indie, co dodaje trochę smaczku do mojego kanału! Kręcę niszowe produkcje, więc na ten moment liczę się z niższą ilością jak i przyrostem subskrypcji!

Należy zauważyć, że na moich materiałach występuje bardzo kiepski humor, przemieszany z dozowaną ilością przekleństw. Niedługo pojawią się materiały z kamerką. Celuje w minimalistyczny styl, więc na moim kanale nie znajdziecie wejściówek z wybuchami i nagimi kobietami (drugą opcję jeszcze rozważam ^^).

Chciałbym was prosić o konstruktywną krytykę tu bądź na YT.

Link do kanału: Klik!

-Jeden z moich materiałów:

Zapraszam do komentowania i pozdrawiam!

Przyjemny komentarz, ogólnie spoko filmik jak na 3 odcinek :)

Dzięki :) Miło słyszeć ^^

Bardzo fajnie się ogląda, nie przynudzasz i ciekawie mówisz. Jak tylko będę w domu to dam suba. :) Oby tak dalej.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Dziękuje! :)

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Nazywam się Patryk, mam 18 lat i prowadzę kanał na YT! Chciałem wam zaprezentować moją twórczość! Moim celem jest nagrywanie gier typu survival i horror, ale ostatnio sięgam również po gry Indie, co dodaje trochę smaczku do mojego kanału! Kręcę niszowe produkcje, więc na ten moment liczę się z niższą ilością jak i przyrostem subskrypcji!

Należy zauważyć, że na moich materiałach występuje bardzo kiepski humor, przemieszany z dozowaną ilością przekleństw. Niedługo pojawią się materiały z kamerką. Celuje w minimalistyczny styl, więc na moim kanale nie znajdziecie wejściówek z wybuchami i nagimi kobietami (drugą opcję jeszcze rozważam ^^).

Chciałbym was prosić o konstruktywną krytykę tu bądź na YT.

Link do kanału: Klik!

-Jeden z moich materiałów:

Zapraszam do komentowania i pozdrawiam!