Arctic Combat - czy warto?

Witam, zastanawiam się czy zacząć grać w Arctic Combat, moje pytania do graczy.

Jak jest z rozrzutem ?

Bronie na czas ?

Jak jest z dodatkami do broni itd. ?

Jaka jest ilość"polaczków" ?

Czy jest dużo polskich klanów ?

Czy ten mmofps się czymś wyróżnia ?

Wasza ocena gry 1-10 i jakaś krótka opinia.

sry za błędy jest trochę późno

a powiem tak zagralem wylaczylem pobralem ponownie AvA.... to jest clon cod4 gdzie strzelasz full auto w 1 punkt.... gra nie ma nic wspolnego ze skillem juz 1szego dnia wyzywali mnie od hackow... (jak mozna miec hacka w grze ktora wystartowala pare dni temu)

zalosny poziom rozgrywki moze cos dla casuala ale nie dla mnie... za dlugo siedze w fpsach zeby grac w gre gdzie nie liczy sie doswiadczenie... bo ja aimuje glowe a typ ktory ledwo strzela zabija mnie z rpga... albo wali po ciele jak popadnie (i wkoncu wyhaczy glowe)

Pobralem gre wczoraj.

Gra naprawdę fajna, polecam każdemu.

Znalazłem stronę, gdzie są keye do bety za Darmo, nie trzeba szukać:P

I zacznę grę z kolegami, mam już 4 LvL.

Bronie są za darmo, gdy po raz pierwszy zalogujesz sie na konto, dostajesz 50 000 PKT, ktore wymieniasz na Bronie, jedna kosztuje 40 000PKT :) Ale zdobywasz pkt podczas gry.

Nie warto ;)

jeżeli chodzi o FPSy to polecam kupować gry typu Call of Duty, BF'y (BF 3 nie polecam(tak wiem sam mam sygne z BFa(wiem jestem hipokrytą)) niedługo wychodzi CoD BO 2

a ocena gry to 2 fajnie się szczelało headshoty

Gra jest bardzo prosta, hedy lecą jak oszalałe. Jeżeli zależy Ci na wysokim poziomie rozgrywki to nie graj. Ale jeżeli "średni" poziom jej Ci nie przeszkadza- graj :) Mi osobiście gra się przyjemnie po 1h dziennie góra, ale ta gra nie jest tytułem na dłużej.

Ogólna ocena 5/10.

Jutro może zassam i coś nagram z tego. Będziecie mieli podgląd na grę, bo na serwisowe filmiki jak widać nie ma co liczyć, wiec trzeba robić jakąś alternatywę żebyście mieli jakiś wgląd w nowe mmo bez ściągania.

Witam, zastanawiam się czy zacząć grać w Arctic Combat, moje pytania do graczy.

Jak jest z rozrzutem ?

Bronie na czas ?

Jak jest z dodatkami do broni itd. ?

Jaka jest ilość"polaczków" ?

Czy jest dużo polskich klanów ?

Czy ten mmofps się czymś wyróżnia ?

Wasza ocena gry 1-10 i jakaś krótka opinia.

sry za błędy jest trochę późno