Witam. Jeżeli ktoś chciałby się zorientowac jak wygląda Arctic Combat przed ściągnieciem to zapraszam do obejrzenia tego oto filmiku zawierajacego moje wrażenia odnośnie tej produkcji. Zapraszam
Witam. Jeżeli ktoś chciałby się zorientowac jak wygląda Arctic Combat przed ściągnieciem to zapraszam do obejrzenia tego oto filmiku zawierajacego moje wrażenia odnośnie tej produkcji. Zapraszam
Fps w którym nie trzeba posiadać skilla,tylko farta
@fetika
Na Jakiej Podstawie To Wnioskujesz ? Są Wyskillowani ludzie Którzy nie potrzebują szczęścia żeby ogarniać
Na Jakiej Podstawie To Wnioskujesz ?
A no na takiej, że pewnie dostał po d*pie pare razy, i zamiast przyznać się, że jest cieniutki to wymyśla pierdoły o farcie
A co do filmika fajny, jak chyba każdy od Xaorusa
z tego co widziałem po filmikach to nie dziękuje ta gra naprawdę może i jest szybka no ale praktycznie 0 recoil to lekka przesada gdyby to zmienili to naprawdę dużo by się zmieniło na ich korzyść
a i zanim ktos walnie na mnie hejta to nie nie grałem i nie zamierzam i odrazu tu uprzedzę nikomu jej nie odradzam jak lubi 0 recoil a dla tych co wola bardziej realniejsze to polecam jedynie arma 2 a w sumie niedługo 3 a z darmówek to chyba jedynie blacklight i ava i AA3 oczywiście
Ten rozrzut jest cienki. Na grę była ogromna obława oraz sugestie jaka jest i jaka będzie, ale w sumie okazuje się, że to normalny fps bez jakiś bajerów z dodakowymi ułątwieniami.
Gra jest oparta na systemie per2per?? Tworząc pokój stawiamy jakby serwer na swoim kompie??
Nie, co Ty.. robisz pokój na ich serwerach, oni go zapisują i grasz Nie ma żadnych problemów ze ścinami
Pierwsze słyszę ze nie ma recoila -.-" jedynie M4 ma ogromnie mały recoil i dlatego jest chyba najgrywalniejszą bronią, bo grałem z każdą i tak niskiego recoila jak M4 nie ma żadna. Gra jest świetna. Dopracowany Combat Arms (fizyka granatow itp.).
No bo go nie ma Pograj w AvA, pograj w BlackLight albo nawet w AA3. Tam dopiero jest rozsyp, tutaj nie musze nic praktycznie robić żeby cały magazynek wszedł w przeciwnika
Literka tab...
To nie sa pierwsze wrazenia poniewaz grales juz w ta gre a tak poza tym milo sie ogladalo ^^.
Wiem wiem ... nie pierwsze ale z doświadczenia wiem, że jak nic nie wiem o grze to z kolei się plują niektórzy, że nic nie wiem XD Z dwojga złego lepiej tą stroną