Arctic Combat - Pierwsze Wrażenia

Witam. Jeżeli ktoś chciałby się zorientowac jak wygląda Arctic Combat przed ściągnieciem to zapraszam do obejrzenia tego oto filmiku zawierajacego moje wrażenia odnośnie tej produkcji. Zapraszam :)

Fps w którym nie trzeba posiadać skilla,tylko farta

@fetika

Na Jakiej Podstawie To Wnioskujesz ? Są Wyskillowani ludzie Którzy nie potrzebują szczęścia żeby ogarniać

Na Jakiej Podstawie To Wnioskujesz ?

A no na takiej, że pewnie dostał po d*pie pare razy, i zamiast przyznać się, że jest cieniutki to wymyśla pierdoły o farcie :)

A co do filmika fajny, jak chyba każdy od Xaorusa

z tego co widziałem po filmikach to nie dziękuje ta gra naprawdę może i jest szybka no ale praktycznie 0 recoil to lekka przesada gdyby to zmienili to naprawdę dużo by się zmieniło na ich korzyść

a i zanim ktos walnie na mnie hejta to nie nie grałem i nie zamierzam i odrazu tu uprzedzę nikomu jej nie odradzam jak lubi 0 recoil a dla tych co wola bardziej realniejsze to polecam jedynie arma 2 a w sumie niedługo 3 a z darmówek to chyba jedynie blacklight i ava i AA3 oczywiście :P

Ten rozrzut jest cienki. Na grę była ogromna obława oraz sugestie jaka jest i jaka będzie, ale w sumie okazuje się, że to normalny fps bez jakiś bajerów z dodakowymi ułątwieniami.

Gra jest oparta na systemie per2per?? Tworząc pokój stawiamy jakby serwer na swoim kompie??

Nie, co Ty.. robisz pokój na ich serwerach, oni go zapisują i grasz :) Nie ma żadnych problemów ze ścinami :)

Pierwsze słyszę ze nie ma recoila -.-" jedynie M4 ma ogromnie mały recoil i dlatego jest chyba najgrywalniejszą bronią, bo grałem z każdą i tak niskiego recoila jak M4 nie ma żadna. Gra jest świetna. Dopracowany Combat Arms (fizyka granatow itp.).

No bo go nie ma :) Pograj w AvA, pograj w BlackLight albo nawet w AA3. Tam dopiero jest rozsyp, tutaj nie musze nic praktycznie robić żeby cały magazynek wszedł w przeciwnika :)

Literka tab... :D

To nie sa pierwsze wrazenia poniewaz grales juz w ta gre a tak poza tym milo sie ogladalo ^^.

Wiem wiem ... nie pierwsze :) ale z doświadczenia wiem, że jak nic nie wiem o grze to z kolei się plują niektórzy, że nic nie wiem XD Z dwojga złego lepiej tą stroną :D

Witam. Jeżeli ktoś chciałby się zorientowac jak wygląda Arctic Combat przed ściągnieciem to zapraszam do obejrzenia tego oto filmiku zawierajacego moje wrażenia odnośnie tej produkcji. Zapraszam :)